Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ The Mill, det nye krydderet i Malmö. Med knallbeliggenhet på Amiralsgatan, rett ved Triangeln og Möllan finns 224 hotellrom, flere konferanselokaler, restaurant Brasserie X og The Mill Bar.

Quality Hotel™ The Mill 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Hos oss får du en god start på dagen! Hver morgen serverer vi en næringsrik, god og mettende frokostbuffé.

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Parkering

Under Quality Hotel The Mill er det en garasje med innkjøring fra Gustav Möllers gata, rett overfor hotellets hovedinngang. En parkeringsplass koster 220 SEK/døgn eller 33 SEK/time. Garasjen har også ladeplasser for elbiler. Fra garasjen går det heis rett opp i lobbyen på hotellet.

Du betaler med betalingskort i automat i garasjen. Legg billetten så den er synlig gjennom frontruta.

Garasjen er åpen mellom kl. 6.00 og 21.00.

Treningsrom

Tren så mye du vil i det fine treningsrommet vårt. Her er det både treningsmaskiner, frivekter og deilig musikk i høytalerne. Treningsrommet er kostnadsfritt for alle gjester som bor på hotellet, og ligger i 4. etasje.

Treningsrommet er åpent døgnet rundt.

Dyrevennlig

Ta med deg bestevennen din! Hos oss på Quality Hotel The Mill er kjæledyr velkommen mot en avgift på 250 SEK per opphold. Våre dyrevennlige rom er standardrommene i 11. etasje. Ikke glem å gi beskjed når du booker, sånn at vi kan ta best mulig vare på dere!

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har selvfølgelig gratis wifi! Du kobler deg enkelt til ved å velge “Qualityguest”. Helt uten passord og registrering! Enklere blir det ikke.

Lounge 24

Om du skulle få lyst på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natta, har vi et stort utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre forsyninger i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen når som helst!

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • TV
  • Handikap-rom

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.