Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ The Mill, det nye krydderet i Malmö. Med knallbeliggenhet på Amiralsgatan, rett ved Triangeln og Möllan finns 224 hotellrom, flere konferanselokaler, restaurant Brasserie X og The Mill Bar.

Quality Hotel™ The Mill 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Våre to romslige suiter – Cayenne og Havanna – ligger helt øverst i 13. etasje. De har fantastisk utsikt over Malmö by og gir et glimt av havet. Suitene ligger i hvert sitt hjørne av hotellet, og begge har et separat soverom med en deilig, bred dobbeltseng på 210 cm. Stuene er innredet med sovesofa og sittegruppe. Begge suitene har lyse bad med dusj, og den ene suiten har også badekar.

Cayenne

Cayenne har et stort soverom med romslig garderobe, myk kingsize seng på 210 cm og vakker utsikt fra rommets fire vinduer. Stua er innredet med en bred sovesofa, slik at hele familien eller vennegjengen får plass. Om det fortsatt er for lite plass kan man få tilgang til rommet ved siden av via en connecting-dør. Stua har også et spisebord med fem stoler, sofagruppe og en liten kjøkkendel.

Pris: fra 3500 SEK

Havanna

Havanna er Quality Hotel The Mills største og mest luksuriøse suite. Her får du en utrolig utsikt over Malmö, og du kan se hele veien fra København til Lund. Suitens soverom rommer en kingsize seng på 210 cm. Stua har en behagelig sofa som kan felles ut og forvandles til en deilig seng. Rommet har også to komfortable lenestoler, et spisebord med plass til fem personer og en liten kjøkkendel med vask og kjøleskap. Det som skiller suitene mest fra hverandre er at denne har et stort bad med spa-stemning. Her er det et stort hjørnebadekar, stor dobbelservant og en romslig dusj. Fra badet kan du gå videre inn til det separate toalettet med dør og enda en servant.

Pris: fra 4000 SEK 

Når du booker en av suitene, får du alltid med blomster, blomster og snacks. Velkommen!

Book suiter

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på tlf +46 406 646 000 eller på mail q.themill@choice.se.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.