Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens siluett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Malmö Live er en levende møteplass der kunst, musikk og design blandes med event og sosialt liv. Velkommen til vårt Living Room som er hjertet og pulsen på hotellet. I vårt Living Room er ingen dag lik den andre, ene dagen møtes dere av en fotoutstilling, neste en after work og deretter en herlig jazzduo. Alt kan skje her!

The Living Room Bar

I hjertet av hotellet, rett innenfor lobbyen ligger vår egen The Living Room Bar. En pulserende møteplass for alle tilfeller. Her kan du oppleve en verden av smaker hvor Gin & Tonics står i fokus. Utover en gedigen gin & tonic meny finnes det også enkel mat og andre gode drikker. Avslappende atmosfære med internasjonal følelse, design, kunst og musikk.

En levende møteplass

Selv om vi er meget stolte over vårt tilbud så bygges ikke en levende møteplass på verdensberømt design, vakre malerier og den beste musikken. En levende møteplass handler om mennesker. Det er menneskene som skaper den gode stemningen og følelsen av at en vanlig hverdagskveld kan bli til noe fantastisk. Et bedriftsmøte, et mellommåltid, fredagens after work eller studier før eksamen? I vårt Living Room er det plass for alle typer opplevelser og møter, og dere er alltid velkomne!

Livingroom Bar

Mandag: - 
Tirsdag: -
Onsdag: 16.00 - 22.00
Torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag: 16.00 - 00.00
Lørdag: 16.00 - 00.00
Søndag:  - 

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.