Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ekoxen Linköping ,  Sverige

Se alle hotell i Linkøping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen er et moderne konferansehotell vakkert beliggende i sentrum av Linkøping. Med Linkøpings vakreste park, Trädgårdsföreningen, som nærmeste nabo og gangavstand til byens varierte kulturtilbud er du garantert et hyggelig opphold.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Velkommen til Quality Hotel Ekoxen! Er det noe du lurer på før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene her.

Parkering

Vi tilbyr parkeringsplass i garasje for 130 SEK/døgn. Merk deg gjerne at plassen er basert på tilgjengelighet og kan ikke forhåndsbestilles. Bor du mer enn en natt er du ikke garantert parkering om du forlater garasjen for dagen. Garasjeregningen kan settes på rommet og selvsagt tas bort om du mister din plass. Rundt hotellet er det flere kommunale parkeringer skulle garasjen være full.

Kontantløst hotell

Fra og med 30. april 2017 kommer vi til å være et kontantløst hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, med mindre risiko for ran og det gir personalet vårt mer til til å ta hånd om våre gjester. For våre gjester innebærer det en kjappere og tryggere betaling.

Restaurant Brasserie X

I vårt Brasserie X møter nordiske råvarer fransk inspirasjon til fryd for både gane og øyne. Restauranten er populær i lokalmiljøet så forhåndsbestill gjerne bord. Du kan enkelt booke på vår hjemmeside under fasiliteter, eller så kan du selvfølgelig ringe oss på telefon +46 13 25 26 00.

Oppgradere ditt besøk

Skal du feire noe ekstra eller vil du bare unne deg noe ekstra? Kontakt oss så hjelper vi deg med oppgraderingsmuligheter.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Inn - og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj - Brasserie X

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

À la carte - Brasserie X

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Bar X

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold. 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.