Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ekoxen Linköping ,  Sverige

Se alle hotell i Linkøping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen er et moderne konferansehotell vakkert beliggende i sentrum av Linkøping. Med Linkøpings vakreste park, Trädgårdsföreningen, som nærmeste nabo og gangavstand til byens varierte kulturtilbud er du garantert et hyggelig opphold.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Quality Hotel Ekoxen prioriterer mat og drikke høyt. Vi har en hyggelig à la carte restaurant, en bar og en festetasje i hotellet.

Matsalen

I første etasje ligger vår Matsal. Her serverer vi hver morgen vår gode og sunne frokostbuffet  med et utvalg av økologiske produkter. Her kan du spise eggerøre, kokte egg, prinskorv, bacon, pølser, brød, yoghurt, müsli og mye mer. Det er også her våre konferansegjester og større grupper serveres sin forhåndsbestilte lunsj eller middag.

Brasserie X

Hotellets restaurant Brasserie X er en populær møteplass for både våre gjester og for de lokale. Tanken er at ved et besøk i vårt brasserie skal få en totalopplevelse som er vanskelig å gjenskape hjemme. Brasserie X skal være en plass der du kjenner deg hjemme, om du er på en date, forretningsmiddag eller bare vil nyte det gode livet. I vårt brasserie møtes nordiske råvarer fransk inspirasjon til fryd for både munnen og magen.

Restauranten er populær, så glem ikke å bestille bord. Det gjør du enkelt på vår hjemmeside under fasiliteter.

Bar X

I tilknytning til resepsjonen ligger Bar X. Her kan du kose deg med en caffe latte eller en drink, ha uformelle møter, eller ta med deg kollegaer etter lang dag på jobben.

Uteservering

I tilknytning til Brasserie X ligger vår koselige uteservering i sommermånedene ut mot Trädgårdsföreningen. Her kan nyte mat og drikke og hvile blikket på grønt området.

Miljø- og kvalitetspolicy

Vi arbeider med miljø, kvalitets-, sikkerhet- og merkeretningslinjer i henhold til Nordic Choice Hotels sikkerhetsstandard - alt for at gjester og personal skal føle seg trygge hos oss.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30
Langhelger og røde dager 07.00 - 10.30

Lunsj - Brasserie X

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

À la carte - Brasserie X

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Bar X

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Bestill bord online eller kontakt oss direkte for mer informasjon om Brasserie X. 

Telefon: +46 1325 26 00
E-post: q.ekoxen@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.