Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Middag og hotell fra kun 695 kr/person i dobbeltrom

Grip lyspunktene i vinter - og skap noen ekstra! Book en herlig vinterinspirert 3-retters middag med overnatting og frokost på noen av våre mange hotell i Norden.

 • Periode for opphold:

  13. jan 2022 - 13. mar 2022

 • Bookingperiode:

  11. jan 2022 - 6. mar 2022

 • Begrensninger:

  Maks. 2 voksne

 • Særskilte begrensninger:

  Kan avbookes frem til 16.00 på ankomstdagen.

Vinterinspirert 3-retters middag, overnatting og frokost!

Den skandinaviske vinteren er lang. Derfor er det viktig å nyte den fullt ut og finne alle lyspunktene ved denne herlige tiden. Den glitrende snøen, de magiske soloppgangene og de lange, koselige vinterkveldene med kakao og levende lys. Om du skulle bli sliten av snølek og skiturer, kan vi anbefale en avslappende 3-retters middag hos oss.

Book en luksusfylt kveld med en vinterinspirert middag og overnatting på hotell til en riktig bra pris. Frokosten er selvfølgelig inkludert - for hva er vel et hotellopphold uten den? Fra bare 695 kr/person for to personer i dobbeltrom (til sammen fra 1390 kr), får du en 3-retters vinterinspirert middag, overnatting og frokost. 

Tilbudet gjelder hver helg, fra torsdag til søndag, mellom 13. januar og 13. februar, og er tilgjengelig alle dager i vinterferieukene mellom 14. februar og 13. mars. Bare husk å booke innen 6. mars.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du booker. Reiser du med barn, må du kontakte hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg. Tilbudet koster fra 695 kr per person i dobbeltrom, 1390 kr til sammen. Booker du to netter tilbys du en ny meny på dag to. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, og kan avbookes fram til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.