Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotell i hjertet av Helsingborg, bare 500 m. fra sentralstasjonen. Det selvsagte valget for deg som vil bo sentralt, oppleve stilig design og moderne rom. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

På Comfort Hotel Helsingborg serverer vi en lekker frokostbuffét med nybakt brød, musli, koldtbord og fersk frukt. Mye på buffeten er også økologisk. På søndager serverer vi frokost helt til kl. 12, så det er bare å trykke på snooze-knappen en gang til.

Frokosten serveres: 

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 12.00

Åpningstidene på våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold

 

Relax & treningsrom

Start eller avslutt dagen med trening i vårt treningsrom, eller ta deg en tur i badstuen. Vår relaxavdeling tilbyr separat dame og herrebadstu, og den er åpen helt til 22.00. Kontakt gjerne resepsjonen så starter vi den for deg. Treningsrommet er åpent 24-7, så det finnes ingen unnskyldninger.

Parkering

Vi har et overvåket parkeringshus med parkeringsplass som du kan forhåndsbooke. Fra 160 SEK per hotellnatt (14.00-12.00). Book på telefon 042-371950 eller mail co.helsingborg@choice.se. Vi har også drop-in-parkering som koster fra 220 SEK per døgn. Parkeringsbilletter kan kjøpes i hotellets resepsjon.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Frokosten serverer vi dessuten frem til klokken 12.00. Så snooze i vei!

I sommer mellom 25.juni - 19.august gjelder kun Lazy Sundays om det er kapasitet. Spør oss ved innsjekking om du ønsker å sjekke ut senere.

  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til trådløst internett over hele hotellet. Du kan lett koble opp din data eller tablet på rommet, i lobbyen eller på terrassen. Koble deg opp på Comfort Hotel Helsingborg med en lett registrering for innlogging. Surfs up!

Andre tjenester

  • Konferansesenter
  • Kjæledyr tillatt
  • Møterom
  • Bar

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.380.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.