Vi på Clarion Grand Hotel liker god mat. Med vårt nye restaurantkonsept, Kitchen & Table, tilbys både hotellets gjester og lokale innbyggere en smak av Manhattan og Fun Dining- midt i Helsingborg!
Kitchen & Table
Kitchen & Table Konseptet Kitchen & Table er skapt av kokken Marcus Samuelsson, og byr på smaker fra Manhatten lagd av skandinaviske råvarer. I et miljø der gammelt møter nytt vil vi skape en levende og avslappet stemning gjennom Fun Dining. Velkommen til oss for en god lunsj, en drink i baren eller en treretters-middag, alle dager i uken. Les mer om Kitchen & Table her.
Palmeoljefritt hotell
Clarion Hotel Grand Hotel er et palmeoljefritt hotell, noe som betyr at vi ikke bruker noe palmeolje i matlagingen vår. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen leder til avskoging av regnskogen, noe som igjen truer klimaet og dyreverdenen. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som helt har sluttet å bruke palmeolje.