Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hotell i Handen, Sverige

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge renoveres og åpner igjen i februar 2017 med 119 totalrenoverte hotellrom og 15 nye konferanselokaler. Bare 20 minutter sør for Stockholm, med gangavstand til Haninge Sentrum, bygger vi et konferansehotell for alle.

Quality Hotel Winn, Haninge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

Nye Quality Hotel Winn, Haninge er totalrenovert og hadde sin nyåpning den 16. februar 2017. Hjertelig velkommen til Sveriges mest tilgjengelige hotell og Haninges nye hverdagsrom!

Nærområdet

Du finner oss 20 minutter sør med lokaltoget fra Stockholm C, 10 minutter fra Stockholmsmässen og 1 minutt fra lokaltogstasjonen Handen. Midt i Stockholms mest ekspansive område.

Tilgjengelighetstilpasning

Det er ikke uten grunn at vi stolt kaller oss for Sveriges med tilgjengelige hotell. Det bygges nå 119 nye hotellrom, hvor 12 av disse er fullt ut tilgjengelighetstilpasset i smakfull stil. I ytterligere 11 hotellrom har vi tatt bort dørkarmer og dusjvegger for bedre fremkommelighet for rullestoler og rullatorer. Det bygges også et antall hotellrom som er tilpasset for personer med nedsatt syn og hørsel. I fellesområder kommer det til å finnes teleslynger og bygges ulike høydenivåer i blant annet resepsjon og bar. Det skal være enkelt for alle å møtes hos oss. Les mer om våre tilgjengelighetstilpassede rom.

Konferanse

Hotellets nyrenoverte konferanseavdeling kommer til å bestå av 15 fine og lyse møtelokaler med alt du trenger av tekniske løsninger, og hotellet tilpasser selvfølgelig etter ditt behov. Personalet på hotellet sørger for at dere får så god hjelp som mulig til å gjennomføre en vellykket konferanse.

Brasserie X og Bar X

Det populære restaurantkonseptet Brasserie X flytter inn og skaper et levende miljø både på dag- og kveldstid. Her serveres velkjente og klassiske matretter fra det franske kjøkkenet, som med smak og stil møter våre skandinaviske mattradisjoner, både til lunsj og middag. Bar X er perfekt for en drink før matet, after work, onsdagsølen, den sene matbiten eller en samling etter middagen. Her kommer det også spilles livemusikk og ulike typer av event.

Haninges egne hverdagsrom

Velkommen til Haninges egne hverdagsrom! I sentrale Haninge finner du oss; en levende møteplass, der man kan sitte og arbeide i lobbyen, ha uformelle møter ved vårt felles bord, møte venner for en after work, spise litt mat, eller bare nyte en kopp kaffe. Se på oss som vårt hverdagsrom, og en naturlig møteplass alle dager i uken.

Omgivelser

Med gangavstand til Heninge Centrum shoppingsenter og Rudans friluftsområde finnes det muligheter for å leve et storbyliv og få fine naturopplevelser når du bor hos oss. Vi er også et bra utgangspunkt om du vil utforske vakre Utö og Dalarö i Stockholms skjærgård.

Trening og friluftsliv året rundt

Friluftsområdet Rudan ligger rett rundt hjørnet. Her finner du ulike stier og en lysløype på 2,5 km. Vinterstid finnes fine langrennsspor og ved snømangler ordnes en løype med kunstsnø. På sommer lokker sandstrand, brygger, frisbeegold og muligheter for fisking. Fiskekort kan kjøpes i vår resepsjon. Det finnes også store fine grøntområder der man kan spille kanonball, boccia, strandvolleyball eller grille. Vil du heller trene innendørs finnes det tilgjengelig et treningsrom i samme bygning mot en mindre kostnad. Vi har også en badstue som kan bestilles i resepsjonen.

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Pendeltog mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av ved Handen.

Buss

Buss til Handenterminalen.

Fra Arlanda Airport

Flybuss eller Arlanda Express til Stockholm Central. Byt derifra til buss, pendeltog eller taxi.

Taxi

Vi ranbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn, Haninge

Antall hotellrom

119 rom - 260 sengeplasser

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for over 680 deltakere

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 62,3 km,
ca 1 time med bil

Avstand lokaltrafikk

Pendeltogstasjon Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minutter med bil

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.