Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Rett ved Göta Älv i bydelen Majorna finner du Quality Hotel™ Waterfront i Göteborg. I nærheten av hotellet finner du godt bevart gammel bebyggelse og koselige spisesteder, alt med en avslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En god frokost er den beste starten på dagen! Når du bor hos oss, er det alltid inkludert en stor frukostbuffé med kortreist mat som er dyrket i nærområdet og tilberedt etter lokale oppskrifter. Hvem vet, kanskje du finner din nye frokostfavoritt?

Åpningstider

Mandag–fredag: 06.30–09.00
Lørdag–søndag: 07.30–10.30

Man behøver ikke å bo på hotellet for å nyte vår frokostbuffé. Det er fullt mulig å besøke oss bare for å spise frokost, som da koster 169,– per person. Barn under 4 år spiser gratis, og for barn mellom 4 og12 år koster frokosten 85,–. Book i forveien så du vet at det er plass.

Treningsrom & Wellness

I vår wellness-avdeling, som er åpen døgnet rundt, er det et enkelt treningsrom med tredemølle og treningsapparater. Vegg i vegg med hotellet har World Class et treningssenter der du som gjest hos oss kan trene til gode avtalepriser.

Jacuzzi, badstu og dampbad finnes i tredje etasje i vår wellness-avdeling.

Åpningstider

Mandag–fredag: 16.00–21.00
Lørdag–søndag: 09.00–21.00

Parkering

For 50 SEK per døgn kan dere parkere bilen på den store parkeringsplassen foran hotellet. Har dere elbil, kan den lades kostnadsfritt på våre to plasser med 220 V-uttak. En oppvarmet garasje finnes i nærheten av hotellet og koster 100 kr/døgn eller 350 kr/uke.

Vaskeservice

Book et tidspunkt og vask klærne dine i hotellets vaskerom kostnadsfritt. Der er det vaskemaskin, tørketrommel og strykerom. Som alternativ finnes vaskeservice som vasker for deg i løpet av dagen.

Dyrevennlig

Vi ønsker velkommen til alle husdyr som ikke er forstyrrende eller farlige for omgivelsene. Prisen er 250 kr per natt, og da er en liten gave inkludert. Det er viktig at dere allerede ved booking gir beskjed om at dere har med husdyr.

Wifi

Det er et trådløst nettverk koblet opp mot internett over hele hotellet. Passord får du ved innsjekk, og det er kostnadsfritt.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.