Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

På Quality Hotel The Weaver får du alltid en bra start på dagen. Vi har en stor og sunn frokostbuffet med et godt utvalg av økologiske produkter. En skikkelig god hotellfrokost som selvfølgelig er inkludert i prisen når du overnatter.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Parkering

Vi har ett parkeringshus bak hotellet. Plassene kan ikke bookes på forhånd. Du kan betale med mynt, kort eller via appene Parkering Göteborg og EasyPark.

Priser

Vanlig bil: 7 SEK per time
Ladeplass for elbil: 25 SEK per time

Parkeringshuset er stengt mellom kl 19.00-06.00, også i helgene for utvidet sikkerhet. For å komme inn i parkeringshuset da får du en kode av resepsjonen.

Treningsrom

Gjør deg selv en tjeneste og besøk hotellets moderne treningsrom. Her finner du vekter, maskiner og selvfølgelig bra musikk på høytaleren.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn! Hos oss på Quality Hotel The Weaver er kjæledyr velkomne mot en avgift på 250 SEK per opphold. Glem ikke å gi beskjed ved booking så vi kan ta vare på dere på best mulig måte!

Petite X

Om du skulle få lyst på noe godt gjennom dagen, på kvelden eller om natten så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikker og annet i Petite X. Velkommen!

Wifi

Hos oss har du tilgang til gratis, raskt og trådløst nettverk over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.