Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel The Weaver! Har du noen spørsmål om oppholdet ditt? Vi håper du finner svar her.

Hvor kan jeg parkere bilen min?

Rett bak hotellet har vi et stort parkeringshus. Plassene kan ikke reserveres og betaling skjer på plass med kontant, kort eller betaling via appenene Parkering Göteborg og EasyPark. Kostnaden er 7 SEK/timen. Trenger du ladeplass for elbilen din er kostnaden 25 SEK/time.

Merk at parkeringshuset er stengt mellom klokken 19.00-06.00 og helger for økt sikkerhet. For å komme inn til bilen din eller parkere i disse tidsrommene, trenger du en separat kode.

Kan jag oppbevare bagasjen min hos dere?

Selvfølgelig, hotellet kommer til å ha et bagasjerom for oppbevaring av bagasje om du har behov, både før og etter oppholdet ditt.

Har dere wifi?

Hallo, klart vi har. Alle hotellrom og fellesområder har gratis, trådløst wifi. Det er bare å koble seg på. Men ikke glem å koble av innimellom, det er bra for hodet..

Kontantfritt hotell

Quality Hotel The Weaver er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, det minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til gjestene. For våre gjester og besøkere innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.