Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Konferense-, relax- og underholdningshotellet Quality Hotel Panorama ligger i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det skal være enkelt og litt smartere å holde konferanse hos oss. For å lette på oppgavene for deg har vi satt sammen et utvalg av pakker som du kan velge fra ut fra dine behov. Finner du ikke et alternativ som passer for deg, er vi alltid behjelpelige med å skreddersy et tilbud til deg.

Dagpakke

Pakken inkluderer litt snacks på formiddagen, konferanselunsj, ettermiddagsmat og lokale. Ubegrenset med popcorn og softis er også inkludert. Pris fra 604 SEK per person ek moms for konferanser med minimum 10 personer

Helpensjon

Pakken inkluderer litt snacks på formiddagen, konferanselunsj, ettermiddagsmat, 3 retters middag, lokaler og overnatting. Ubegrenset med popcorn og softis er også inkludert. Pris fra 1 771 SEK per person eks moms for konferanser med minimum 10 personer

Pauser 

Formiddags- og ettermiddagsnack serveres i den lyse og trivelige konferanselobbyen hvor det er god plass til å mingle og strekke på bena. Til kaffepausene inngår croissant, smørbrød, en liten smoothie eller en noe hjemmebakst. Dere har alltid tilgang til vår softismaskin og popcorn.

Lunsj

Konferanselunsjen serveres i vår restaurant Brasseri P i første etasje. Vårt kjøkken med sjefskokk Andreas Olsson i front tilbyr en vellaget og variert meny. Vi kan også arrangere buffetlunsjer om dere ønsker det.

Middag

Vi tilbyr alle våre konferansedeltagere å spise en bedre middag sammen i vår restaurant Brasserie P. For større selskap har vi saler hvor dere kan ha lukkede selskap med matservering. Som middagsalternativ kan dere velge mellom buffet, al a carte meny eller en meny bestående av flere retter. Vår kjøkkensjef hjelper dere gjerne med å sette opp et menyforslag som passer deres selskap.

Mingel

Vi har god erfaring med å arrangere forskjellige typer selskap med mingel og sosiale aktiviteter med eller uten underholdning.  Ta kontakt med oss for informasjon om hva vi kan arrangere for dere av underholdning underveis i deres konferanse.

Bestille konferanse

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørseler på telefon +46 31 767 70 50 eller epost conference.q.panorama@choice.se.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.