Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige Midlertidig stengt 05.06.20 - 01.11.20

Konferense-, relax- og underholdningshotellet Quality Hotel Panorama ligger i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Panorama er et konferanse- og relaxhotell med et avslappet og personlig miljø. Vi ligger sentralt i byen med kort vei til Göteborgs kultur- og underholdningstilbud.

Beliggenhet

Hotellet ligger nært alle Gøteborgs severdigheter og kulturliv. Her er det gangavstand til Liseberg, Svenska Mässan, Chalmers, Scandinavium og Avenyn. Med vår perfekte beliggenhet og 13 etasjer, har mange av våre rom en helt nydelig utsikt over byen. Her kan du lese mer om Gøteborg.

Hotellet, som tidligere var et studenthjem, ligger høyt med 13 etasjer og mange rom har mulighet til nydelig utsikt over Liseberg og Göteborg. Når du bor hos oss har du alltid gratis trådløs Wifi, økologisk frokostbuffé, lobby kaffe (hele dagen frem til 17.00) og tilgang til vår gym. Du kan selv velge din favorittpute fra vår putemenyen ved innsjekking.

Restauranten & bar

Brasserie P er hotellets delikate restaurant og bar. Her får du servert frokost med mange sunne og velsmakende valgmuligheter, og en rekke økologiske alternativer. Middagsmenyen er en deilig a la carte meny som er satt sammen av restaurantens kokker. Gå heller ikke glipp av den fantastiske vinlisten!

Cash free

Quality Hotel Panorama gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Ett komplett konferansehotell

Vår konferanseavdeling har 13 fleksible møterom og kan ta i mot opp til 90 personer. Våre lokaler passer perfekt til både større og mindre møter, workshops og forelesninger. I samarbeid med Brasserie P passer vi på at dere får mat og drikke under konferansen.

Relax & Treningsrom

På Quality Hotel Panorama kan du trene i treningsrommet vårt eller slappe av i relaxavdelingen som er gratis og åpent for alle hotellgjester. Vårt velutstyre treningsrom er åpent hver dag, døgnet rundt.  Les mer om alle våre servicetilbud her.

Personlig Trener

Gå ikke glipp av treningen! På tisdager mellom klokken 17.00 - 19.30 tilbyr vi våre gjester trening med vår personlige trenger, Robert. Få hjelp og tips til hvordan du kan trene på best mulig måte!

We Care about the air we share

Fra og med 1. juli 2019 er ikke røyking tillatt på offentlige områder eller foran inngangen til hotellet. Derfor ber vi deg som ønsker å ta en røyk om at ta den noen steg unna fra hotellområdet.

Vanlige spørsmål

Lurer du på våre åpningstider, oppgradering eller annen praktisk info? Vi har alt samlet under vanlige spørsmål.

Se alle våre hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Eklandagatan 51-53 412 61 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Med buss

Buss 52 fra Brunnsparken til Utlandagatan

Fra Landvetter flyplass

Flybuss til Gøteborg Centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg eller Taxi Kurir

Om Quality Hotel Panorama

Antall rom

339 rom – 555 sengeplasser

Antall konferanserom

6 stk – opp til 90 personer

Avstand Landvetter flyplass

Ca 23,5 km, ca 25 min

Avstand Göteborgs Centralstation

Ca 3,7 km

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.