Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Comfort Hotel Göteborg er klar for å ta imot deg! Nyt våre nyoppussede rom og populære restaurant OGBG. Om du vil bo rimelig midt i Gøteborg sentrum er dette hotellet for deg. Vi er et kontantfritt hotell. Ses snart på Comfort Hotel Göteborg!

Comfort Hotel® Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Göteborg

Velkommen til Comfort Hotel Göteborg! Hotellet finner du midt i sentrum på Skeppsbroplatsen, i nærheten til Göta älv og bare ti minutter frå Avenyn, byens paradegate.

Gothenburg starts here

Et av Gøteborgs mest kjente bygg ved Skeppsbroplatsen har de seneste årene fått en real makeover. Med 289 nyrenoverte hotellrom, frokostsal og lobby, treningsrom med badstue og OGBG Bar & Restaurant med deilige asiatiske smaker, kommer vi med et supert tilskudd til Gøteborgs hotelltilbud. Med byens beste utsikt til Göta älv er Comfort Hotel Göteborg en rimelig bra start for deg som vil utforske Gøteborg. Du finner oss midt i byen, det er bare ti minutter å gå fra Gøteborg sentralstasjon, samt shopping og byliv.

We're CASH FREE!

Comfort Hotel Göteborg gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

It's gonna be good

Siden vi vil være Gøteborgs mest moderne og smarte hotell, har vi renovert og bygget om slik at du skal få en skikkelig bra opplevelse hos oss. I tillegg til fine rom har vi 5 møterom og TaKeT - vår fantastiske takterrasse som er åpent under sommeren og en brillefin bakgård for deg som vil nyte livet. Ta turen til oss på din neste tur til Gøteborg, ha ditt event her - eller hvorfor ikke bare holde bursdagsfesten din her?

We offer you

Gratis internett, selvsagt. På søndager serverer vi dessuten frokost helt til klokka 12.00, og om du ønsker behøver du ikke sjekke ut før 18.00 på søndager om det finnes ledig kapasitet. Husk å sjekke med oss i resepsjonen for mulighet for sen utsjekking. I lobbyen kan du høre på bra musikk mens du nyter asiatiske smaker i OGBG Bar og Restaurant.

Nytt for året er noen helt nye samarbeidspartnere som ligger rett rundt hjørnet; Maritiman, GöteborgsOperan og Strömma. Ta en prat med resepsjonen så hjelper vi deg med å booke billetter og svarer på det du lurer på. Se hele vårt servicetilbud her!

Nysgjerrig på mer?

Her har vi samlet mer info om hotellet, parkering, handikapvennlige rom og annen bra informasjon. Du kan også lese mer om Gøteborg her.

Kontakt

  • Skeppsbroplatsen 1 411 21 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Buss til holdeplass Stenpiren

Fra Gøteborgs sentralstasjon

Buss: 60, Express Rød, Express Blå og Trikk: 9 eller 1

(OBS! I perioden 18.juni - 1.oktober går ingen trikker til og fra Stenpiren på grunn av bygging av Västlänken. Busser og ferger går som normalt, og bussene går med tettere avganger)

Gå 800 meter til hotellet eller buss/trikk fra sentralstasjonen til holdeplassen Stenpiren.

Fra Landvetter flyplass 

Flygbuss til Gøteborgs sentralstasjon. Bytt til buss 60, Express Rød, Express Blå eller trikk 1 eller 9 till holdeplass Stenpiren. Det tar ca 30 minutter med bussen. Med taxi tar reisen ca 20-25 minutter.

(OBS! I perioden 18.juni - 1.oktober går ingen trikker til og fra Stenpiren på grunn av bygging av Västlänken. Busser og ferger går som normalt, og bussene går med tettere avganger)

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

 

Om Comfort Hotel Göteborg

Antall hotellrom

289 stk 

Konferanselokaler

Älvsutsikten: 12 personer i styreromsoppsett, med tilgang til takterasse
Götheborg og Kanton: 40 – 75 personer
2 Suiter for 8 personer
Kontakt oss for mer informasjon!

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 27 kilometer

Avstand kollektivtrafikk

Holdeplass Stenpiren: 60 meter
Gøteborg sentralstasjon: 800 meter

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.