Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Skönhetsfabriken er en plass du kan investere i deg selv. Her kan du ta en pause fra hverdagen en liten stund for å fylle på med ny energi. Ideen med Skönhetsfabriken er å tilby skreddersydde behandlinger og helse på sikt. Vi er ikke intressert av skjønnhet på løpende bånd. Vi vil hjelpe deg med å forebygge livsstilssykdommer, som bli mer og mer vanlig - og vi vil at du skal ha det bra mens vi hjelper deg.

VÅR RELAX

Skönhetsfabrikens relax er tilgjengelig for alle gjester, se åpningstider og pris HER. Merk at du må ringe å booke tid før du kommer.

DYKTIGE TERAPEUTER

Å følge en manual er enkelt, men å skreddersy er en utfordring. Derfor er våre behandlere Skönhetsfabrikens absolutt viktigste ressurs. Vårt arbeid bærer preg av kvalitet, kreativitet, og nytenkning. De skreddersyr behandlinger for deg og anstrenger seg alltid for å gi deg det lille ekstra

TILGJENGELIG FOR ALLE 

Hos oss lar vi ord som likestilling og tilgjengelighet gjennomsyre hele virksomheten. Alle skal føle seg velkommen og vi er nøye med alt som påvirker din opplevelse - fra første møtet og atmosfære til tilbud og behandlinger. Du som individ  står i sentrum og vi hører på dine behov og ønsker. Vi jobber aktivt med å skape en prissetting som gjør det mulig for flere å ta vare på seg selv.

VI TAR VARE PÅ HELE DEG

Å jobbe forebyggende med helse og jobbe med helse omfatter mange ulike områder. På Skönhetsfabriken tilbyr vi trening, behandling, frisørsalong og relaxavdelning. Ved å samle et bredt tilbud av behandlinger, produkter og tjenester under et og samme tak gir vi deg mulighet til å ta vare på deg selv på flere området - både innvendig så vel som utvendig. Vi kan tilby deg en avslappende og energigivende helhetsopplevelse. 

Forhåndsbestille

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på  +46 31 61 90 90 eller via boka@skonhetsfabriken.se.

Skönhetsfabriken

Välkommen att kontakta oss för mer information om öppettider på +46 31 61 90 90 eller www.skonhetsfabriken.se

Treningsrom

Hotellgjester har tilgang til treningsstudioet hver dag 
mellom kl. 06.00 og 22.00

Aldersgrense är 18 år

 

Priser

Inngang treningsrom

Hotellgjester: kostnadsfritt 
Eksterne gjester: 300 SEK 

Inngang relax

Hotellgjester: 250 SEK
Eksterne gjester: 350 SEK

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.