Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Post Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige
  • Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg
  • Elegant hotellrum på Hotell Post i Göteborg
  • Trendigt dubbelrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel® Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et internasjonalt designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Velkommen!

Clarion Hotel Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

Vi går utenfor spaverdenens normer og går vår egen vei. Vi behandler menn og kvinner likt i et tidløst miljø, befridd fra New Age trender. Velkommen til Sveriges første skjønnhetsfabrikk.

Skönhetsfabriken – et helhetskonsept

Skönhetsfabriken tilbyr det beste og siste innen helse og skjønnhet i et helhetlig konsept der man arbeider med trening, behandlinger, relax, salong og barbershop. På Skönhetsfabriken får du effektiv og personlig trening med fokus på funksjonell trening og mental avslapping. Kunnskapsrike terapeuter gir deg resultatfokusert hud- og kroppsbehandlinger. Etter en skjønn masasje kan du slå deg til ro i fabrikkens avslappende område: relaxeavdelingen. I salongen tar skikkelige hårstylister og barberer frem din beste side. Skönhetsfabriken gir deg en totalopplevelse som varer lenge!

Relax

En oase midt i Gøteborg. Relaxen er fabrikkens lunge der du kan ta en blund og nyte behandlinger etter trening. Du kan velge mellom tørrbadstuen, varme kilden eller isdusj og mye mer. Som hotellgjest betaler du ved forhåndsbestilling 200 SEK for inngang, lån av håndkle, tøfler, frukt, te og kaffe.

Treningsrom – fri inngang!

Du er velkommen til å trene på egenhånd i treningsrommet, som er kostnadsfritt for hotellets gjester. Ønsker du en enda mer effektiv og personlig trening med fokus på funksjonell trening og mental avslapping så kan du kontakte våre personlig trenere for et forslag. Skönhetsfabriken tilbyr også gruppetrening. Mer om vårt treningsrom finner du her.

Behandlinger

Våre behandlinger er alltid resultatorienterte og det er du som bestemmer hvilket resultat du vil ha. Det kan være alt fra en avkoblende stund til bedre helse på sikt. Vi anbefaler at du booker dine behandlinger og besøk i relaxavdelingen når du booker hotelloppholdet om du vil være sikker på å få plass. 

Salong

I vår salong arbeider de beste hårstylistene og make up-artistene. Der tilbys det blant annet klipping, barbering, make-up, oppsett og mye mer.

Åpningstider

Resepsjon/Relax/Salong

Mandag og fredag: 07.00 - 19.00
Tirsdag - torsdag: 07.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00

Treningsrom

Alle dager: 05.30 - 23.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Priser

Inngang treningsrom

Hotellgjester: kostnadsfritt 
Eksterne gjester: 300 SEK 

Inngang relax

Hotellgjester: 250 SEK (forhåndsbestilling 200 SEK)
Eksterne gjester: 350 SEK

Forhåndsbestille

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på  +46 31 61 90 90 eller via boka@skonhetsfabriken.se.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.