Tekniske problemer

Du kan for øyeblikket ikke booke bonusnetter. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

  • Elegant hotellrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

En fantastisk frokostbuffé, en luksuriøs brunsj, en restaurant der svensk vestkyst møter amerikansk østkyst og en der skandinaviske råvarer flørter med smaker fra Japan. På Clarion Hotel Post verdsetter vi god mat, rett og slett.

Ingen vanlig hotellrestaurant

Det finnes ikke noe kjedeligere enn hotellrestauranter som bare er til for hotellgjestene. I en storby vil du som gjest ha mulighet til å bli kjent med byen og dens puls, mennesker og smaker. Derfor gir mange seg ut på byen på jakt etter de restaurantene som byens innbyggere selv velger og trives i.

Frokost

Vi på Clarion Hotel Post tilbyr en bred, sunn, god og mettende frokostbuffé som alltid inngår i romprisen. Vil du spise frokost i ro og fred, kan vi tipse om å komme til frokosten så tidig som mulig, da de fleste gjester vanligvis spiser en sen frokost. Frokosten serveres i matsalen som ligger på bakkeplan.

Brunsj - verdens beste

I 2015 ble brunsjen vår kåret til verdens beste av magasinet The Mirror,  noe vi selvfølgelig er utrolig stolte over. Smak på Gøteborgs største brunsj! VI kan tilby både varm og kald mat, i tillegg til en fantastisk dessertbuffé med godsaker bakt i vårt eget konditori. Konditoriet ledes av sjefskonditoren vår – Patrik Fredriksson – som ble Årets Konditor i 2013. 

Norda - Nyere og grønnere

Tidligere Norda Bar & Grill, hotellets restaurant i andre etasje, har fått grønnere utførelse. Design- og konseptbyrådet Spik Studios har forvandlet Norda til en grønn oase med nydelige Art Deco-innslag. Velkommen til en restaurant der du ikke bare spiser kortreist og økologisk, du spiser også mat fra et kjøkken som henter inspirasjon fra Manhattan – en vibrerende smeltedigel av smaker. Vi har selvfølgelig ikke glemt beliggenheten vår: den svenske vestkysten er til stede i menyen; de samme klassikerne, bare grønnere og skjønnere.

Book et bord, og om du får lyst - kom barfot!

With a little help from Marcus Samuelsson

På kjøkkenet putrer kraften til kveldens ferske grønnsaker, fisken er filetert og slakteren har akkurat levert kveldens finpølse som skal brukes til Halv Spesial. Kjøkkensjefen nyter sin femte kopp kaffe for kvelden og konstaterer at skuddene som akkurat er høstet fra avlingen på taket holder god kvalitet. Det oser lokal matkultur i skjønn forening med påvirkning av verdens smaker à la Manhattan hvor Top Chef Marcus Samuelsson står som kreativ inspiratør.

I matsalen blafrer levende lys under oliventrærne og lydnivået begynner så smått å stige. Latteren ligger løst mellom pompøse søyler og det skvulper godt når kveldens sommelier fyller glassene med edel drikke fra Oregon.

Noen har jubileum, en annen smiler til en etterlengtet date og en tredje sitter blid og fornøyd på stolen sin etter et vellykket møte. Social dining på sitt aller beste. Bli med inn i Nordens aller nydeligste bakgård du også!

vRÅ - Sushi & råmat

På vRÅ står de skandinaviske råvarene i fokus og møter smaker fra Japan. Råvarene velges etter sesong, og vi tilbyr smaksmenyer for å gi våre gjester en matopplevelse utover det vanlige. Målet er å fange den eksklusive følelsen bak håndverket sushi og råmat, men med en rolig stemning i restauranten på et moderne vis.

Vinkjelleren

I den store og rustikke vinkjelleren finnes et trivelig rom der vi kan ta i mot selskap på opptil 12 personer for dere som ønsker et mer privat miljø. Fra Nordas kjøkken lages middag etter deres ønskemål.

Terrassen - uteservering (om sommeren)

Velkommen til Gøteborgs varmeste uteservering på Drottningtorget, midt i Gøteborg sentrum! Med sol frem til sene kvelder er dette en perfekt plass for soldyrkere og livsnytere i sommer. Menyen serveres fra lunsjtid til sent på kvelden, og er en fresh mix av klassikere og spennende nyheter. Du kan også komponere en egen skalldyrstallerken med dine favoritter. Velg blant østers, kreps, musling og reker.

Bestille bord

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og langhelger. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering på +46 31 61 90 60 eller via reservations.post@choice.se, eller bestill online nedenfor.

Bestille bord i Norda

Bestille bord i vRÅ

Frokost

Mandag: 06.30 - 10.00
Tirsdag: 06.30 - 10.00
Onsdag: 06.30 - 10.00
Torsdag: 06.30 - 10.00
Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Norda - Lunsj

Lunsjserveringen har sommerstengt og er tilbake i uke 33.

Mandag: 11.30 - 15.00
Tirsdag: 11.30 - 15.00
Onsdag: 11.30 - 15.00
Torsdag: 11.30 - 15.00
Fredag: 11.30 - 15.00
Lørdag: - 
Søndag: - 

Norda - Middag

Mandag: 17.00 - 23.00
Tirsdag: 17.00 - 23.00
Onsdag: 17.00 - 23.00
Torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag: 17.00 - 23.00
Lørdag: 18.00 - 23.00
Søndag: 18.00 - 22.00 

Norda - Brunsj

Brunsjen har sommerstengt og er tilbake i september 

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: 
Fredag: -
Lørdag: 11.00 - 16.45
Søndag: 11.00 - 16.45

vRÅ

Sommerstengt 9. juli - 8. august.
Velkommen tilbake torsdag 9. august!

Mandag: -
Tirsdag: 18.00 - 22.00
Onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag: 17.30 - 22.30
Lørdag: 17.30 - 22.30
Søndag: - 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.374.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.