Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

En fantastisk frokostbuffé, en luksuriøs brunsj, en restaurant der svensk vestkyst møter amerikansk østkyst og en der skandinaviske råvarer flørter med smaker fra Japan. På Clarion Hotel Post verdsetter vi god mat, rett og slett.

Ingen vanlig hotellrestaurant

Det finnes ikke noe kjedeligere enn hotellrestauranter som bare er til for hotellgjestene. I en storby vil du som gjest ha mulighet til å bli kjent med byen og dens puls, mennesker og smaker. Derfor gir mange seg ut på byen på jakt etter de restaurantene som byens innbyggere selv velger og trives i.

Frokost

Vi på Clarion Hotel Post tilbyr en bred, sunn, god og mettende frokostbuffé som alltid inngår i romprisen. Vil du spise frokost i ro og fred, kan vi tipse om å komme til frokosten så tidig som mulig, da de fleste gjester vanligvis spiser en sen frokost. Frokosten serveres i matsalen som ligger på bakkeplan. Frokosttid må reserveres på forhånd, det kan du gjøre her!

Brunsj, bubbles & beats

Kickstart lørdagen med høye betas og herlig stemning med gode venner og bobbler i glasset. Vår prisbelønte brunsj byr på mat fra tre ulike forrett bufféer. Her finner du salt, sprøtt, kjøtt, ost og veganskt. Velg så en vamrett fra vår a la carte-meny før du avslutter med et gedigent dessertbord fylt til randen av bakverk og godsaker. Her er det ingen begrensninger- unntatt palmeolje! I tillegg til god mat serverer vi en hyggelig atmosfære, musikk og varme smil i trygge omgivelser.

Pris 345,- SEK

Boka din plats direkt på Nordas hemsida 

Restaurant Norda - närodlade råvaror med smaker från fjärran

På Norda arbetar vi med det bästa från båda sidorna av Atlanten. Grönsakerna odlar vi i vår egen takträdgård men inspirationen hämtar vi från både när och fjärran -  Västkustens urval av fisk och skaldjur och Manhattans puttrande gryta av hela världens kök. Med Marcus Samuelsson som inspiratör vill vi skapa matupplevelser där det lekfulla möter det klassiska. Därför väljer vi våra råvaror efter säsong och låter äventyrslusten leda oss till våra nya recept.

Vi tycker att hela restaurangbesöket ska väcka lyckokänslor – därför serveras maten i en varm och avslappnad miljö med en puls som stiger mot helgen. Söndag till onsdag bjuder vi in till en lugnare miljö med musik som rör sig i trakterna kring jazz. Torsdag till lördag höjer både volymen och tempot en aning med R&B och soul som skapar en bubblande och stimmig matsal.

Restaurant VRÅ

Tänk dig att du har en fot här på västkusten och en i Japan. Ungefär så vill vi att du ska känna när du kliver in hos oss på VRÅ, en restaurang där miljön är bekant och spännande på en och samma gång. Mer än något annat vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen och bekväm - och hungrig, förstås. Menyn har något för allamed fokus på mat från havet och växtvärlden. Råvarorna är nästan alltid lokala. Metoderna och inspirationen hämtar vi ofta från Japan.

På VRÅ jobbar vi hållbart, spårbart, ekologiskt och har valt att följa naturen istället för att försöka tämja den. Säsongen får avgöra vad som kommer in genom köksingången. Därför ändras menyn beroende på årstid, och ibland varierar den lite från dag till dag. Ingen kväll på VRÅ är den andra lik, men varje morgon är likadan.

Vinkjelleren

I den store og rustikke vinkjelleren finnes et trivelig rom der vi kan ta i mot selskap på opptil 12 personer for dere som ønsker et mer privat miljø. Fra Nordas kjøkken lages middag etter deres ønskemål.

Terrassen - uteservering (om sommeren)

Velkommen til Gøteborgs varmeste uteservering på Drottningtorget, midt i Gøteborg sentrum! Med sol frem til sene kvelder er dette en perfekt plass for soldyrkere og livsnytere i sommer. Menyen serveres fra lunsjtid til sent på kvelden, og er en fresh mix av klassikere og spennende nyheter. Du kan også komponere en egen skalldyrstallerken med dine favoritter. Velg blant østers, kreps, musling og reker.

Bestille bord

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og langhelger. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og reservering på +46 31 61 90 60 eller via reservations.post@choice.se, eller bestill online nedenfor.

Bestille bord i Norda

Bestille bord i VRÅ

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Norda - Lunsj

Midlertidig steng

Norda - Middag

Tirsdag - lørdag: 16.00 - 20.00

Nordas hemsida »

Norda - Brunch, bubbles & beats

Lørdager 10.45 - 15.00

VRÅ

Fredag - lørdag: 17.00 - 20.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.