Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

  • Elegant hotellrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et internasjonalt designhotell. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser. Velkommen!

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Kjenn deg som hjemme i noen av våre fine barer, vår lobbybar Postbaren eller Bon Bon Bar i 2. etasje.

Postbaren

Postbaren er Clarion Hotel Posts sentrum og naturlig samlingspunkt for såvel som hotellgjester til gøteborgere. I Postbaren skal man føle seg hjemme - så på det gjerne som ditt andre hverdagsrom. Her tilbyr vi vårt eget øl, vår egen kaffe og ikke minst en gedigen vinliste med spennende amerikanske viner. Vi er umåtelig stolte over søtakene våre, bakt i eget konditori. Blir man litt småsulten, finnes det mange sandwicher å velge mellom. Bakgrunnsmusikken varierer i tempo og stemning utover kvelden, utifra steming og atmosfære. For å tilfredstille alle slags gjester omfatter spillelistene alt fra 1920-talls slager og moderne hits.

Bon Bon Bar

På ekstravagante Bon Bon Bar, kun en trapp opp fra lobbyen i ærverdige Posthallen, tas du med på en spektakulær og spennende reise fra 1920-tallet til 2020-tallet i en miks av stiler og århundrer. Den spennende cocktailmenyen frister med fantastiske smaker og kombinasjoner der verdens beste bartender, Dosa Ivanov komponerer cocktails med delikate praliner skapt av Sveriges beste konditor, Patrik Fredriksson. Kveldens første timer minner om en klubb der eklusivt inviterte kan nyte spesialdesignede cocktails, champagne og kaviar, servert på en Martini tralle, så klart. Etter 23.00 kan hva som helst skje og vi beveger oss videre inn i nattklubbens verden.

Post Work

Du er varmt velkommen til Clarion Hotel Posts populære after work - Post Work! Hver fredags ettermiddag stiger stemningen, musikken og tempoet. Mennesker kommer inn fra gaten, og vi feirer at helgen er i gang, med spesialpriser i baren fra 16.00 - 21.00

Post Rost

Clarion Hotel Post kan tilby noe ikke mange andre hotell kan, sin egen spesiallagde kaffe. Post Rost lages av Bergstrands Kafferosteri som har laget kaffe siden 1891. For oss har de laget en blanding med fra Peru, Mexico, Indonesia, Etiopia og Tanzania. Resultatet er en kraftig kaffe med smak av søte nøtter.

Dugges Post Lager

Som om det ikke var nok, har vi, i samarbeid med et lokalt mikrobryggeri laget en egen øl. La oss presentere: Dugges Post Lager. Velkommen inn for en smak!

Vinkjelleren

Vinkjelleren som lokale i seg selv vekker oppmerksomhet. Her bevares viner fra hele verden, men vinkjellerens hjerte banker for Oregon og Pinot Noir i verdensklasse. Det største utvalget av Oregonviner otenfor Oregon finner du faktisk i vår vinkjeller. Vi tilbyr også vinsmakinger sammen med våre dyktige sommelierer.

Frokost Post Bar

Mandag: 11.00 - 00.00
Tirsdag: 11.00 - 00.00
Onsdag: 11.00 - 01.00
Torsdag: 11.00 - 01.00
Fredag: 11.00 - 02.00
Lørdag: 11.00 - 02.00
Søndag: 11.00 - 00.00

Bon Bon Bar

Mandag: 17.00 - 01.00
Tirsdag: 17.00 - 01.00
Onsdag: 17.00 - 01.00
Torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag: 17.00 - 03.00
Lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: Stengt

Post work (after work)

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: 16.00 - 21.00
Lørdag: -
Søndag: -

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.