Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Lapland Gällivare ,  Sverige

Quality Hotel™ Lapland

Gällivare,  Sverige

Quality Hotel Lapland ligger i sentrale Gällivare, et steinkast fra Gällivare togstasjon og turistbyrå, omkranset av norrlandsk natur. Her finnes moderne rom, fleksible møtelokaler, bowling, badstu og jacuzzi på taket med uslåelig utsikt.

Quality Hotel™ Lapland 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Lapland

Velkommen til Laplands hjerte! Våre vintre er lange og kalde med glitrende snø og magisk nordlys. Her finnes mye å gjøre for vinterentusiaster.

Alpint

For deg som liker skisport ligger skianlegget Dundret bare fem kilometer fra hotellet, med ni bakker av varierende vanskelighetsgrad. I tillegg er her ti kilometer preparerte langrennsløyper, samt hoppbakke. Skisesongen på Dundret strekker seg vanligvis fra begynnelsen av november til månedskiftet april/mai.

Langrenn

"Kommunrundan" er en av Gällivares hyggeligste skiløype. Dette er en rundløype rundt Gällivare og Malmberget på drøye to mil. Totalt finnes ca. seks mil skispor i Gällivare, hvorav mange er opplyste.

Turgåing

Dundret er et flott fjellområde for turer. Dra opp på Dundret ved å ta Femmanvägen eller via Soldalen. Om du vil ha hjelp opp kan du ta heisen. Vel oppe åpner det seg et fantastisk fjellandskap med en utsikt der du ser både Sarek og Kebnekaise, Sveriges høyeste fjell. I helger og skoleferier kan du spise på Fjällstugan. Du kan også dra opp på Toppen og Dalstugan, to andre og fine turer på Dundret.

Hundespann og scooterturer

Vi kan også hjelpe deg å forhåndsbestille andre aktiviteter etter dine ønsker. Hva sier du til å suse ut i villmarken bak et hundespann, ta en scootertur eller ri ut i dyp snø på hesteryggen? Eller hvorfor ikke prøve truger? Kontakt oss for flere tips og bestilling.

Kontakt

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på +47 970 77 22 90 eller via q.lapland@choice.se.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.