Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, sies det. På Quality Hotel™ serverer vi et stort utvalg av økologiske produkt. Blant annet serveres ulike sorter brød, et stort utvalg pålegg, fersk frukt og ulike sorter yoghurt. Selvsagt tilbyr vi flere alternativer av laktose-, melke- og glutenfrie produkter og godsaker.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30 

Om du ikke bor på hotellet er du veldkommen til å nyte frokosten vår ved tilgjengelighet. Ta kontakt med oss på forhånd for å forsikre deg om at det er plass. Frokost koster 99 SEK mandag - fredag, og 135 SEK lørdag - søndag.

Vår frokostmatsal kan ha varierende åpningstider i ferien og visse helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider. 

Parkering

Quality Hotel ™ Grand, Borås har et begrenset antall parkeringsplasser for 195 SEK/døgn ved hotellet. Det finnes også noen el-plasser med 230V/16A. Alle p-plasser bør forhåndsbestilles i forkant av oppholdet. Rett overfor hotellet ligger Pallas Huset Parkering (Aimo Park), tette betales i parkeringshuset.

Treningsrom

På hotellets treningsrom i andre etasje finner du frie vekter, utstyr for å trene kondisjon og mye mer. Det finnes ingen unnskyldninger for å droppe treningen når du bor hos oss. Gratis for alle hotellgjestene våre.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn! Hos oss på Quality Hotel™ Grand, Borås er husdyr velkommen mot en avgift på 250 SEK per opphold. Vi setter frem matskåler til din pelskledde, så ikke glem å si fra ved booking. Da kan vi ta hånd om dere på best mulig måte!

Renseri

Quality Hotel™ Grand, Borås tilbyr vaskeservice. Legg igjen klærne dine i resepsjonen senest kl. 09.00, så får du tilbake vasken din kl. 18.00 samme dag.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Vi har også en gjeste-PC som du kan låne ved behov.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Bankettsal
  • Utendørs parkering
  • Flatskjerm
  • Popkornmaskin
  • Kaffemaskin på utvalgte rom
  • Strykejern og strykebrett
  • Møterom
  • 100 % røykfritt hotell

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.