Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av Borås største nattklubb og fine dining. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Her på Quality Hotel™ Grand, Borås tar vi hygge og god stemning på alvor. I våre restauranter tilbyr vi mat- og drikkeopplevelser for alle anledninger. Kom på lørdagsbrunsj, eller hvorfor ikke bestille en treretters middag i gode venners lag? 

Matsal Grandór  

Vår matsal, Grandór, har plass til 220 gjester og ligger i andre etasje. Her serverer vi hotellets frokostbuffé, og senere på dagen serveres både lunsj og middag i matsalen. Innerst i Grandór går det an å skjerme en del av matsalen for mer private middager. For større selskap går det an å bestille hele Grandór, med tilgang til både dansegulv og bar.

Restaurant BARA 

BARA hilste sine første gjester velkomne i 1997. Ideen var å skape et sted for avkobling, god mat, spennende drikke og et hjemmekoselig sted å møtes på. Ta gjerne med hyggelig selskap, eller kom alene med laptopen din. Her kan du surfe raskt og i behagelige omgivelser. Slå deg ned og bestill en klassisk rett i baren, eller en velkomponert meny fra vår kjøkkenmester.

Hunting Club

Matsalen Hunting Club har vi innredet som et engelsk bibliotek. Den passer utmerket for private fester og lukkede middager. Her er det plass til 60 gjester ved runde bord. Det går også an å bestille vårt store, runde bord som har plass til 22 gjester. Hunting Club brukes også som konferanselokale, og er utstyrt med filmduk og innebygd høyttalersystem. Les mer om våre konferansemuligheter her

 

Bestille bord

Frokost

Mandag: 06.30-09.30
Tirsdag: 06.30-09.30
Onsdag: 06.30-09.30
Torsdag: 06.30-09.30
Fredag: 06.30-09.30
Lørdag: 07.00-10.30
Søndag: 07.00-10.30

Lunsj

Mandag: 11.30-14.00
Tirsdag: 11.30-14.00
Onsdag: 11.30-14.00
Torsdag: 11.30-14.00
Fredag: 11.30-14.00
Lørdag: -Stængt
Søndag: -Stængt

Á la carte & bar

Mandag: Stængt
Tirsdag: Stængt
Onsdag: Stængt
Torsdag: Stængt
Fredag: Stængt
Lørdag: Stængt
Søndag: Stængt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.