Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Ønsker du å se mer av byen, ligger vi i nærheten av det meste.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Her på Quality Hotel™ Grand, Borås tar vi hygge og god stemning på alvor. I våre restauranter tilbyr vi mat- og drikkeopplevelser for alle anledninger. Kom på lørdagsbrunsj, eller hvorfor ikke bestille en treretters middag i gode venners lag? 

Matsal Grandór  

Vår matsal, Grandór, har plass til 220 gjester og ligger i andre etasje. Her serverer vi hotellets frokostbuffé, og senere på dagen serveres både lunsj og middag i matsalen. Innerst i Grandór går det an å skjerme en del av matsalen for mer private middager. For større selskap går det an å bestille hele Grandór, med tilgang til både dansegulv og bar.

Restaurant BARA 

BARA hilste sine første gjester velkomne i 1997. Ideen var å skape et sted for avkobling, god mat, spennende drikke og et hjemmekoselig sted å møtes på. Ta gjerne med hyggelig selskap, eller kom alene med laptopen din. Her kan du surfe raskt og i behagelige omgivelser. Slå deg ned og bestill en klassisk rett i baren, eller en velkomponert meny fra vår kjøkkenmester.

Hunting Club

Matsalen Hunting Club har vi innredet som et engelsk bibliotek. Den passer utmerket for private fester og lukkede middager. Her er det plass til 60 gjester ved runde bord. Det går også an å bestille vårt store, runde bord som har plass til 22 gjester. Hunting Club brukes også som konferanselokale, og er utstyrt med filmduk og innebygd høyttalersystem. Les mer om våre konferansemuligheter her

Grand Nattklubb

Dans deg svett på vår populære nattklubb, Grand Nattklubb! Våre flinke DJ`s holder stemningen på topp, og behøver du en liten pause i baren tar noen av Borås beste bartendere hånd om deg. Hold ekstra utkikk etter kveldene hvor vi får besøk av liveband. Med fire barer og to dansegulv kommer du ikke til å bli skuffet!

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Brunsj

Lørdager & søndager, to serveringer med start 11.00 og 13.00 
Sista lørdagsbrunsjen serveras den 17 juni og søndagsbrunsjen den 11 juni, tilbake i september.
Brunsjen serveres i vår lobbyrestaurant BARA.

Restaurant BARA 

Mandag - torsdag: 17.00 - 23.00
11.30 - 13.00 lunsj
17.00 - 23.00 á la carte og bar
Fredag: 11.30 - 02.00
Lørdag: 11.00 - 02.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Grands Nattklubb

Følg oss gjerne på Facebook for løpende info.

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.