Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige Stengt 23.12.18 - 24.12.18

Quality Hotel Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Grand, Borås

Ta en pause fra hverdagen. På Ciluette CitySpa kan du booke en behandling og bli tatt godt vare på av våre utdannede terapeuter. Tull badekåpen rundt deg og og stikk bena inn i de herlige tøflene for en rolig relaxopplevelse. Vil du samle vennegjengen for en spadag eller planlegger du et utdrikningslag? Vi hjelper til med å ordne det! 

Ciluette CitySpa

Noen ganger trengs det litt ekstra pusterom. Kom til vårt dagspa og slapp av i det varme sittebassenget, eller myk opp støle muskler og ledd i badstuen. Du kan også synke ned foran peisen og bare nyte roen. I vårt dagspa ønsker vi deg som er 18 år eller eldre, med forbehold om plass. 

Behandlinger og spapakker 

Med et team på flere hudterapeuter og massører tilbyr vi et unikt tilbud av spesialutformede ansikts- og kroppsbehandlinger, massasje, kurbad og mye mer. For en skreddersydd helhetsopplevelse har vi også spapakker der behandlinger, matopplevelse på restaurant BARA og overnatting er inkludert. Vi ordner også ulike mini-events som utdrikningslag, make-upkurs, gutte- og jentekvelder. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Velkommen!

Ciluette City Spa

Mandag: 10.00 - 19.00
Tirsdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 17.00
Søndag: -

Bestill behandling

Kontakt oss på telefon +46 33 799 00 23 eller via e-post ciluettespa@choice.se for mer informasjon og for å booke behandlinger.

Spameny og prisliste

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.