Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Grand, Borås

Ta en pause fra hverdagen. På Ciluette City Spa blir du tatt godt vare på av våre utdannede terapeuter. Tull badekåpen rundt deg og stikk bena inn i de herlige tøflene for en rolig relaxopplevelse.

Ciluette City Spa

Noen ganger trengs litt ekstra pusterom. Kom til vårt spa og slapp av i det varme sittebassenget, eller myk opp muskler og ledd i badstuen. Du kan også synke ned foran peisen og bare nyte roen. I vårt spa ønsker vi deg som er 18 år og eldre velkommen. Mindreårige er velkomne i selskap med voksen. Relaxavdelingen stenger 30 minutter før stengetid. Vennligst respekter dette.

Behandlinger og spapakker 

Med et team på fem hudterapeuter og tre massører tilbyr vi et unikt tilbud av spesialutformede ansikts- og kroppsbehandlinger, massasje, kurbad, spakurer og mye mer. For en skreddersydd helhetsopplevelse har vi også spapakker der behandlinger, matopplevelse på restaurant BARA og overnatting er inkludert. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre spapakker.

Velkommen!

Ciluette City Spa

Mandag: 10.00 - 19.00
Tirsdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 09.00 - 17.00
Søndag: -

Bestill behandling

Kontakt oss på telefon +46 33 799 00 23 eller via e-post ciluettespa@choice.se for mer informasjon og for å booke behandlinger.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.