Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell ligger vakkert til ved innsjøen Mälaren, en time med bil fra Stockholm og Arlanda. Vi har lokaler for alle typer møter, konferanser og events. Vi ønsker også privatgjester velkommen for overnatting. Vi er et kontantfritt hotell.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Aronsborg finnes det flere restaurantmiljøer i ulike størrelser. Vil du organisere middag for 2 personer, eller 380 personer? Vi ordner begge deler.

Konferansemenyer

Vi tilbyr en rekke spennende middags- og buffetmenyer utover vår vanlige konferansemiddag. Våre utdannede sommelierer kommer gjerne med forslag til passende drikke til maten.

Mälaren

Restaurant Mälaren er vårt største restaurantmiljø med plass til opp til 380 gjester sittende ved duket bord. Her serveres vår prisbelønte frokostbuffet, vår populære lunsj og de fleste av gjestenes middager.

Mälarviken

Mälarviken er en klassisk herregårdsmatsal med plass til opp til 50 personer. Den kan deles opp i to separate restaurantmiljøer som da tar ca. 25 gjester hver. Mälarviken har unike muligheter til å skreddersy uventede møte- og restaurantopplevelser til våre mindre og middelstore konferansegrupper. 

Bageriet

Bageriet er navnet på vårt største kafémiljø som også kan brukes som restaurant- og mingleområde for opp til 90 personer. I “Bageriet” serveres bl.a. våre kaffebuffeter og desserter i forbindelse med lunsjen. Hit er gjestene alltid velkomne til en koppe kaffe, frukt eller hjemmebakte kaker i løpet av dagen. Her baker vi også alle våre mat- og kaffebrød samt våre praliner og trøfler. Alt for åpen dør .Bare duften av nybakt brød er verdt et besøk.

Terassen

Fra Bageriet kan du gå rett ut på den flotte terrassen. Her er det plass til opp til 250 sittende gjester som kan nyte den vakre utsikten eller ulike måltider. På Aronsborg omtaler vi dessuten terrassen som en av Sveriges vakreste og største gruppearbeidsrom siden mange gjerne setter seg ut dit for å arbeide når anledningen byr seg.

Nattklubben

Nattklubben har plass til opptil 300 gjester, hvor gjestene kan treffes og mingle etter en lang dag med møter. Her har vi scene, bar og dansegulv.

Chocolate Bar

Chocolate Bar er en hyggelig innredet bar med mange sittegrupper. Med en 14 meter lang bardisk som ser ut som en sjokoladekake er Chocolate Bar et av våre mest spesielle minglemiljøer. Her hjelper vi også gjerne til med å booke underholdning, artister, DJs eller musikkaktiviteter.

 

Bestill konferanse

OBS! Aronsborg Konferenshotell er ikke mulig å booke online. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling
på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.380.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.