Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Middag og hotell fra kun 745 kr/person i dobbeltrom

Planlegg noe å se fram til i vinter! Book en herlig jul- og vinterinspirert 3-retters middag med overnatting og frokost på noen av våre mange hotell i Norden.

 • Periode for opphold:

  25. nov 2021 - 9. jan 2022

 • Bookingperiode:

  12. okt 2021 - 6. jan 2022

 • Begrensninger:

  Maks. 2 voksne

 • Særskilte begrensninger:

  Kan avbookes frem til 16.00 på ankomstdagen.

Jul- og vinterinspirert 3-retters middag, overnatting og frokost!

Lengter du også etter vinteren - etter jul, nyttår, skiturer, og alt det herlige som skjer på denne tiden? Alle disse koselige stundene med dine nære og kjære, juleshopping, pepperkakebaking, all den gode maten og festlighetene! Hvorfor ikke planlegge enda flere herlige ting å se fram til i vinter allerede nå?

Book en luksusfylt kveld med jul- og vinterinspirert middag og overnatting på hotell til en riktig bra pris. Frokosten er selvfølgelig inkludert - for hva er vel et hotellopphold uten den? Fra bare 745 kr/person for to personer i dobbeltrom (til sammen fra 1490 kr) eller fra 1095 kr for én person i enkeltrom, får du en 3-retters jul- og vinterinspirert middag, overnatting og frokost. 

Tilbudet gjelder hver helg, fra torsdag til søndag, mellom 25. november 2021 og 9. januar 2022. Kanskje blir det en herlig staycation i romjula eller en festlig nyttårskveld i en ny by?

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du booker. Reiser du med barn, må du kontakte hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg. Tilbudet koster fra 745 kr per person i dobbeltrom, 1490 kr til sammen, eller fra 1095 kr for én person i et enkeltrom. Booker du et enkeltrom og vil spise middag med en annen som har booket tilbudet, skriver du det i “Eventuelle ønsker” når du booker. Booker du to netter tilbys du en ny meny på dag to. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, og kan avbookes fram til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.