Hotell Arvidsjaur | Clarion Collection Hotel Arvidsjaur
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur Arvidsjaur ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur er et sjarmerende hotell i hjertet av Arvidsjaur. Hotellet har en koselig restaurant, og hver dag serverer vi både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal.

Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection® Hotel Arvidsjaur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur er et sjarmerende hotell i området Skogen, sentralt i Arvidsjaur. Her får du både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal hver dag. Et glimrende sted for både bedriftsreisende og privatreiser.

By og natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjertet av Arvidsjaur. Her kan du oppleve et av områdets mest velkjente og eldste trebygninger. Bygget er varsomt restaurert og forvandlet til et moderne og hjemmekoselig hotell. Med hotellets unike beliggenhet har du mulighet for å å få en naturopplevelse av de sjeldne. Hele området er omringet av den enorme Norrländ skog som er perfekt for friluftslivsentusiaster.

Mat og drikke

På Clarion Collection Hotel Arvidsjaur trenger du ikke tenke på maten. Som gjest ved hotellet får du en god start på dagen med en næringsrik frokost. På ettermiddagen setter vi frem Afternoon Sweets, og når kvelden kommer dekkes det på til kveldsmat. Les om mat og drikke hos oss her.

50-tallet som inspirasjon

Når Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ble bygget var 50-tallet den store inspirasjonen. Tre og metall utgjør grunnlaget, og messing går som en rød tråd gjennom hele hotellets innredning.

Moderne med alt du trenger

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passer perfekt for deg som reiser med jobb eller for deg som ønsker å besøke polarsirkelområdet som turist. Hotellet har tenkt komfort og stemning til fingerspissene. Hotellets 42 rom er alle utstyrt med iPads og flatskjermer med flere kanaler. For deg som ønsker litt ekstra luksus kan vi tilby to suiter med egen kjøkkeninnredning.

Koble av eller koble på

Om du vill unne deg litt avkobling under ditt besøk er du velkommen til vår relaxavdeling med badstu. Om du heller vil få opp pulsen, anbefaler vi å ta turen til treningsrommet eller til vårt game room, hvor vi har både ping-pong og Playstation.

À la carte-restaurant

Hotellet legger til rette for at de blir det naturlige valget for restaurantopplevelser i Arvidsjaur. I hotellets à la carte restaurant kan du nyte lokale delikatesser som reinsdyr, elg og ferskfisket røye. Laste ned menyen her. 

Kontakt

  • Domängatan 9 933 32 Arvidsjaur , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler 
Tab Cab Arvidsjaur 
tlf +46 960 10400

Om Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Antall rom

42 rom - 80 senger

Antall møterom

3 stk - kapasitet for 124 deltagere

Avstand til flyplass

Arvidsjaur flyplass: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.