Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Arlanda XPO - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare 10 minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og før ferien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt i hjertet av Scandinavian XPO, Skandinavias nye internasjonale messesenter, ligger vi, et helt nyrenovert og moderne anlegg som består av to staslige tårn med 421 hotellrom som alle er stilfuldt innredet med natturlige materialer og nordiske farger. Her er også et møterom på  2200  kvadratmeter, restaurant Brasserie X, bar og treningsrom. Velkommen til Nordens nærmeste møteplass!

Hva er din tid verdt?

Uanset om du er her på konferanse eller vil bo komfortabelt før du skal ut å reise så er du på en pulserende møtesdestinasjon som kan tilby det meste, og som i tillegg er enkel å nå med fly, tog, buss og bil. Med bare 5 minutter til både Arlanda Flyplass og Arlanda Sentralstasjon så sparer du mye tid ved å bo her. Dessuten så har du fantastiske destinasjoner som Uppsala og Stockholm City bare 20 minutter bort med ekspresstog.

Under samme tak som Scandinavian XPO 

Vi ligger midt i hjertet av Skandinavias nye messesenter som gjør at kommende konferansegjester ikke en gang trenger å gå ut for å komme til de felles eventområdene. De 3 store messehallene i Scandinavian XPO har tilsammen en kapasitet på over 8500 personer. Her kan du lese mer om messen og vår partner in crime. 

1400 hotellrom på Arlanda

Fremfor alt er vi den ideelle møtesarenaen for stor og små øyeblikk, og hotellets beliggenhet gjør det enkelt å samle konferansedeltakere fra hele verden. Sammen med våre søsterhotell Clarion Hotel Arlanda Airport og Comfort Hotel Arlanda Airport kommer vi til å kunne tilby over 1400 hotellrom på Arlanda der majoriteten er helt nybygde eller nyrenoverte. Her kan du lese mer om vår fantastiske destinasjon på Arlanda og våre hotell 

Et førsteklasses konferansehotell, nabo med resten av verden

17 lyse og fleksible møtesrom i ulike størrelser kommer snart til å stå klart for å ta imot alt fra 2 til 500 personer. Sa vi i tillegg ligger under samme tak som Scandinavian XPO har vi sammen med den internasjonale messen en møteskapasitet på over 9000 personer. Dagens konferanseavdeling har 24 lyse og fleksible konferanserom som kan ta imot opp til 160 personer. Vår lidenskapelige prosjektleder har stor erfaring av å arrangere store som små konferanser og vi hjelper dere fra start til fremgang. 

Restaurant og bar 

Velkommen till vår A la carte også kalt Bistro - her finnes det et stort utvalg av gode retter- etter en krevende konferanse kan dere også koble av med en god middag i vår matsal Scandinavia som har plass til 300 gjester. Eller hvorfor ikke runde av eller innlede kvelden hos oss med en hyggelig drink og fussball med kollegaene i baren. 

For syvsoveren og nattugla har vi alltid åpent i Lounge 24. Her finner du, uansett tid på dögnet, et tilbud av blant annet lette måltider og snacks.

Perkering 

Fort overnattende gjester og konferansegjester er parkering gratis under oppholdet avhengig av tilgjengelighet. Plassene kan bare forhåndsbestilles om du booker vårt fly, bo og parker tilbud. Garasjeinngangen finner du på den siden av hotellet som er vendt mot vei E4. Perkeringstillatelse hentes i resepsjonen.

Kostnadsfri busstransfer 

Vi tilbyr gratis transfer til og fra Arlanda Flyplass for deg som gjest. Transfer fra hotellet bookes gjennom tilvalg når du booker på choice.no eller direkte via vår resepsjon.  For informasjon om holdeplass for transfer, vennligst følg skilting og anvisninger på Arlanda flyplass. OBS! Mellom 00.30 og 04.00 er transfer ikke tilgjengelig. For mer informasjon om holdeplass for shuttlebusser, følg skiltingen og anvisningen på Arlanda flyplass. 

Treningsrom og badstue

Ønsker du en treningsøkt for å få igjen litt energi, har vi et toppmoderne treningsrom på hotellet. 

Handikaptilpassede rom

Vi har fire handikaptilpassede rom, utformet for å forenkle ditt besøk om du har bevegelsesbegrensing, eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Faks: +46 8 595 101 10
  • E-post: q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Arlanda flyplass og Arlanda Central

Vår egen shuttlebuss går til og fra Arlanda. Det er et begrenset antall plasser, og du reserverer plass i resepsjonen vår. Merk at mellom klokken 01.00 og 04.00 tilbys ikke denne tjenesten. For informasjon om holdeplass, vennligst følg skilting og anvisning på Arlanda flyplass.

Tog

Pendeltog til og fra Stockholm C til Märsta stasjon, bytt til buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL-tog til SkyCity og Arlanda Airport. Reisen fra Stockholm C til flyplassen tar 38 minutter. 

Buss

Flybuss til Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Reisen fra Stockholm C tar 45 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antall hotellrom

421 stk - 1016 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - over 1100 deltagere

Avstand Arlanda

4 km - ca 10 minutter med bil 

Avstand Stockholms sentralstasjon

40 km - ca 30 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 25 m fra hotellet. Reisen till Stockholm Central Station tar ca 60 minuter med buss og tog.

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.