Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt prisbelønt spa, lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres skibakker, turstier og storslagne utsiktspunkter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Restaurantene på Copperhill Mountain Lodge i Åre ble utformet med inspirasjon fra omgivelsene våre, historien her og tradisjonell håndverkskunnskap – med andre ord av naturen og menneskene. Vi bruker bærekraftig produserte råvarer, gjerne fra skogene, engene og innsjøene rundt Årefjellene.

Restaurant Niesti

Spisesalen vår heter Niesti, og her får du servert frokost og middag i et avslappende miljø. Velkommen hit etter en aktiv dag på fjellet, og nyt vellaget mat med røtter i svenske og europeiske mattradisjoner. Bestill gjerne vår toretters meny, som varierer hver dag og uke.

Vaajese - lokal meny

For en ekstra fjellnær opplevelse anbefaler vi vår lokale meny Vaajese, oppkalt etter det sydsamiske ord for "sagn". her har hver rett en historie å fortelle, fra opprinnelse via forberedelse til servering. Vi serverer en seksretters meny på lokale råvarer, som varierer fra dag til dag. Menyen må bestilles minst en dag i forveien.

Fireside Lounge & Bar

Fireside er loungebaren vår i hjertet av hotellet. Kryp opp i en myk lenestol og nyt den herlige stemningen. Her serveres cocktails, vin på glass og et bredt sortiment av øl fra hele verden. Her serverer vi også mat, småretter, ost og delikatesser fra vår lille deli.

Festsal

For bankett eller fest er det mulig å booke vår festsal Coppermine Co.

Åpningstider

Frokost

Alle dager: 07.30 - 10.00

Lunsj

Alle dager: 12.00 - 14.00

Småretter og kaffe

Alle dager: 11.00 - 01.00

Bar

Alle dager: 11.00 - 01.00

Middag

Alle dager: 17.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider om vår/sommer/høst. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.