Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norge

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel™

Velkommen til vinteren i hjertet av Telemark.

Vinter for alle

Uansett om du kommer for å ha en aktiv vinterferie, for å koble av etter en lang arbeidsuke, lære barna å stå på ski eller more deg på akebrett med gode kollegaer, har Vrådal noe å tilby. Vi bistår gjerne med arrangementsplanlegging i forbindelse med kurs og konferanse.

Vrådal Panorama Skisenter

Med bakker i alle vanskelighetsgrader og 8-seters stolheis, er dette et av Telemarks beste skisenter. Du finner skisenteret på andre siden av Nisser, en fem kilometers kjøretur fra hotellet. Anlegget har et eget brneområde, med to skibånd som er enkle å bruke for barn. Barneområdet ligger uforstyrret til bort fra hovedløypene. Anlegget har også en snøpark, for både nybegynnere og viderekommende.

Langrenn

I Vrådal finner du skiløyper både i skogsterreng og på fjellet. På skisenteret er det på toppen av gondolen en rundløype på 4 km, og en løype som giår innover på Hægefjell, en fantastisk dagstur for dere som ønsker å bruke en hel dag på ski. Informasjon om oppkjørte løyper og løypekart får du ved å henvende deg til resepsjonen.

Sølvsmedtunet og Nisseloftet

Her produseres det søljer og smykker med lokal inspirasjon, og i butikken finner du et rikt utvalg av både egenproduserte smykker, souvenirer og brukskunst. I annen etasje ligger Nisseloftet - og der er det jul hele året.

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon: 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.