Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norge

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel™

Hos oss er hele storfamilien velkommen - barn, barnebarn, foreldre og besteforeldre, vi har noe for alle og enhver.

Barnas Hotell

Om sommeren og i skolens ferier er vi Barnas Hotell. Hos oss kan både barn og kanskje spesielt voksne slappe av - vi har mange tilbud til de søte små. Hele sommeren har vi egen barneinnsjekk i resepsjonen, hvor barna får et oppgavehefte, informasjon og en liten gave ved ankomst. Vi har lekerom, svømmebasseng, barnebuffet i restauranten, og et stort utendørs lekeområde. I tillegg har vi bordtennis og biljard, samt et spillrom med Nintendo Wii i nærheten av lekerommet. Vi låner ut lekekasser og brettspill fr a resepsjonen.

Straand Sommerland

Vi har laget vårt eget sommerland i strandkanten rett nedenfor hotellet. Her finner du en flott sandstrand, lekeapparater, uteservering i sommersesongen, trampoliner både på land på og på vann, beachvolleyballbaner og en stor gressplen. Herfra er det også utleie av robåter, kanoer og pedalbåter, for de som vil ta seg en tur på Nisser. 

For hele familien

Vrådal tilbyr mange aktiviteter for hele familien, og det er mange utflukter å velge mellom. Veteranbåten M/S Fram går hele sommeren, det finnes mange sykkelruter, og det er mye fint å se i Telemark. I sommersesongen blir skiheisen i Vrådal Panorama til gondolbane, som tar deg til toppen av bakken og begynnelsen på en flott, merket tursti til Hægefjell, en flott dagstur. Her finnes det også en natursti på 4 km med spørsmål for alle. Det er også mange muligheter for fiske.

Sommer som vinter

Vrådal er et sentrum for aktiviteter både i sommer- og vintersesongen, uansett om du vil holde deg på flatmark, vil opp i høyden, vil holde deg innendørs, eller aller helst vil være ute hele dagen. Velkommen til oss!

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon: 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.