Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein Ulsteinvik ,  Norge

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge
  • Quality Hotel Ulstein ligger helt ved vannkanten med brygge rett ved
  • Den ikoniske trefasaden til Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik
  • Stor og åpen lobby på Quality Hotel Ulstein
  • Pen, og solrik terrasse med tredetaljer i Ulsteinvik
  • Sjøborg konferansesal for opptil 469 personer på Quality Hotel Ulstein
  • Møterommet Grasøy har plass til 18 personer og flott utsikt over Ulsteinvik
  • Stue i stor og moderne suite på Quality Hotel Ulstein
  • Bord dekket klart til bryllup
  • Hyggelig bord med lys på Oljepiren Bar & Restaurant

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel™ Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
168 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Jobbreise

25. mai 2017, Bergen , Svein F

Greit hotell men altfor dyrt i forhold til standard. Eneste hotell i Ulsteinvik og priset deretter. Har bodd her 4-5 ganger. Reiser du ca 3 mil til Fosnavåg finnes det hotell med bedre standard og pri…

Greit hotell men altfor dyrt i forhold til standard. Eneste hotell i Ulsteinvik og priset deretter. Har bodd her 4-5 ganger. Reiser du ca 3 mil til Fosnavåg finnes det hotell med bedre standard og pris.

Svar fra eier

30. mai 2017

Takk for din tilbakemelding. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og for å holde god standard. Våre priser blir styrt dynamisk, så om du er sent ute å bestille og vi har høyt belegg, så blir prisen også justert opp. Så vi anbefaler å booke så tidlig som mulig og bruke vår hjemme side. For dere skal alltid de beste prisene ligge. Vi håper at vi kan få ønske deg velkommen ved et senere tidspunkt.

Les hele anmeldelsen
5

FLott tur

15. mai 2017, London, Storbritannia, jorunnm136

Flott natur, nærhet til alt utrolig fin ramme rundt vår tur til Ulsteinvik. God service og god frokost. Store rom godt egnet for familie. Vi var også heldige å få sol alle dager. Kommer gjerne igjen:)…

Flott natur, nærhet til alt utrolig fin ramme rundt vår tur til Ulsteinvik. God service og god frokost. Store rom godt egnet for familie. Vi var også heldige å få sol alle dager. Kommer gjerne igjen:)

Svar fra eier

24. mai 2017

Tusen takk for fin tilbakemelding. Og veldig kjekt å høre at dere hadde noen fin dager her. Ser frem til å se dere igjen. Ønsker deg en fin sommer.

Les hele anmeldelsen
4

Kjempefint hotell

8. mai 2017, Oslo, 354sirih

Veldig fint hotell med store rom. Pult med stol og bord med stol i tillegg til senga. God størrelse på badet også. Likte ikke helt dusjen siden det kun var en glassvegg. Lett å rote veldig. Grunnen er…

Veldig fint hotell med store rom. Pult med stol og bord med stol i tillegg til senga. God størrelse på badet også. Likte ikke helt dusjen siden det kun var en glassvegg. Lett å rote veldig. Grunnen er nok at det var tilrettelagt for rullestolbrukere. Var dessverre dårlig vanntrykk i dusjen. Frokosten var rikholdig og veldig bra. Trekk for at vi fikk feil type rom. Bestilte to enkeltsenger, men fikk dobbelseng. Skulle få bytte, men vi orka ikke da vi oppdaga det.

Svar fra eier

30. mai 2017

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på. Beklager at dere fikk feil rom type. Kjekt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss, og vi håper at dere vil besøke oss igjen.

Les hele anmeldelsen
1

Gammelt

23. mars 2017, Pruszcz Gdanski, Polen, SMB0007

Dårlige rom. Dårlig seng. TV ikke i orden. Dårlig service. God mat i menyen. Frokost ok, men kunne merket baker varer bedre ang allergi. Prisen er alt for høyt til ett hotel standard som dette. Men de…

Dårlige rom. Dårlig seng. TV ikke i orden. Dårlig service. God mat i menyen. Frokost ok, men kunne merket baker varer bedre ang allergi. Prisen er alt for høyt til ett hotel standard som dette. Men det er kun ett hotel på denne plassen.

Svar fra eier

24. mars 2017

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss på TripAdvisor. Det var trist å høre at oppholdet ditt ikke ble som forventet. Alle våre matvarer på frokostbuffeten er merket med allergener, men vi skal ta en sjekk om det er noe som mangler. Våre beste priser får du alltid ved å booke gjennom vår hjemmeside nordichoicehotels.no.

Les hele anmeldelsen
4

God mat og god service

8. mars 2017, , Terje V

Fint hotell midt i Ulsteinvik. Greie rom. Hyggelig og serviceinnstilt resepsjonist. God frokost og middag. Heisen tok tid å få fatt i, men så ligger rommene slik til at en kort tur i trappen bare gir…

Fint hotell midt i Ulsteinvik. Greie rom. Hyggelig og serviceinnstilt resepsjonist. God frokost og middag. Heisen tok tid å få fatt i, men så ligger rommene slik til at en kort tur i trappen bare gir sunn og god sirkulasjon til blodomløpet. Kino og kulturhus i samme bygning - mange muligheter med andre ord.

Svar fra eier

18. mars 2017

Hei! Tusen takk for ein så hyggelig tilbakemelding! Det varmer våre service hjarter. Hjarteleg velkomen tilbake!

Les hele anmeldelsen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.