Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
543 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Greit hotel med sentral beliggenhet .

18. november 2022, Bærum, Norge, janmh2014

Hotellet ligger sentralt i sentrum av Trondheim. Lobbyen er litt upersonlig og appellerer ikke helt. Rommet var litt lite men greit, med god seng. Kun en stol og et lite arbeidsbord.Tv hadde kun et be…

Hotellet ligger sentralt i sentrum av Trondheim. Lobbyen er litt upersonlig og appellerer ikke helt. Rommet var litt lite men greit, med god seng. Kun en stol og et lite arbeidsbord.Tv hadde kun et begrenset tv kanaler, men dekker NRK og tv 2. baderom var svært lite med noe svak belysning. Frokost var god med bra utvalg og hyggelig betjening. Synes prisen var for stiv i forhold til rom kvalitet/ opplevelse.
Les hele anmeldelsen
3

God mat, hyggelig personale og middels rom

3. november 2022, , larsj898

Slitent rom, bad i 1990- talls stil, grei seng, men hyggelig personale gjorde oppholdet til en ok hotellopplevelse . Maten var meget god med rikelig frokost~- og lunsjbuffé og god middag. Møteromsavd…

Slitent rom, bad i 1990- talls stil, grei seng, men hyggelig personale gjorde oppholdet til en ok hotellopplevelse . Maten var meget god med rikelig frokost~- og lunsjbuffé og god middag. Møteromsavdelingen helt ok og middels. Noe støy fra byggearbeider i områder.

Svar fra eier

6. november 2022

Hei, Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss. Hyggelig å se at du har fått god servering, og stort sett fornøyd. Møteromsavdelingen er snart ferdig med renovering, vi mangler bare litt møbler. Det er dessverre litt leveranseutfordringer. Dessverre noe bygningsstøy i forbindelse med åpning av restaurant i samme bygg. Vi gleder oss til det står ferdig, og blir et godt tilbud til våre gjester :) Ha en fin dag, og velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig Dametur

24. oktober 2022, , Hege B

Veldig hyggelig personale, god frokost og veldig sentralt. Bonus med gratis kaffe og sofagrupper i resepsjonen - hyggelig område. Vi var mange på tur og stort sett alle var fornøyde, noe lyder av fest…

Veldig hyggelig personale, god frokost og veldig sentralt. Bonus med gratis kaffe og sofagrupper i resepsjonen - hyggelig område. Vi var mange på tur og stort sett alle var fornøyde, noe lyder av festligheter i gatene må man nok beregne i helgene hvis man har vinduet den veien.

Svar fra eier

25. oktober 2022

Hei Hege B, Herlig å se at dere har hatt det bra på dametur. Vi har topp beliggenhet med tanke på mat og shopping, så håper dere fikk gjort litt av alt :) Tusen takk for at du deler, og ikke vent for lenge til neste tur. Velkommen igjen :)

Les hele anmeldelsen
2

Soveplass

5. august 2022, , Marian0004

At bygget er gammelt og slitt, er en ting. Frokostområdet minner om en veldig kjedelig kantine. Selve mattilbudet var ikke noe mer enn ok (sammenlignet med andre i samme prisklasse). Var der i 3 nette…

At bygget er gammelt og slitt, er en ting. Frokostområdet minner om en veldig kjedelig kantine. Selve mattilbudet var ikke noe mer enn ok (sammenlignet med andre i samme prisklasse). Var der i 3 netter, ingen renhold på rommet på denne tiden. Fikk etterpå vite at vi måtte etterspør renhold på rommet. Ingen beskjed om dette da vi ankom hotellet. Rommet (standar dobbeltrom) var greit stort. Badet var stort, men lite og variert vann i dusjen. Vannet rant dårlig unna i vasken. Ingen varme i gulv. Alt er gammelt, og brukt. Men sengen var god, fin utsikt, og topp beliggenhet! Hvis du kun er ute etter en plass å sove, så er dette anbefalt. Selv velger jeg nok et annet hotell, ved alle andre andledninger.

Svar fra eier

12. september 2022

Hei, Takk for tilbakemelding, og leit å se at du ikke her helt fornøyd med oppholdet. Det skal være informasjon på alle rom angående renhold, men vi tar en sjekk og sikrer at informasjon er på plass. Vi er også fornøyd med beliggenheten, her har man heldigvis hele Trondheim by i gåavstand :) Ha en fin dag, og velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen
3

Greit sted å sove

29. juli 2022, Norge, jo-og-co

Helt ok hotell for å sove og dusje. Meget sentralt ved torvet. Men hotellet fremstår ikke som et 4-stjerners hotell. Frokosten er langt under den standard som forventes. Frokostsalen vekker minner fra…

Helt ok hotell for å sove og dusje. Meget sentralt ved torvet. Men hotellet fremstår ikke som et 4-stjerners hotell. Frokosten er langt under den standard som forventes. Frokostsalen vekker minner fra militær kantine. Men som sagt. Skal du ha et sted å sove, så er hotellet ok.

Svar fra eier

12. september 2022

Hei, Takk for at du deler din opplevelse av oppholdet. Så leit å se at du ikke var fornøyd med frokosten, den får vi normalt sett ganske mye skryt for :) Beliggenheten klager vi ikke på, her har du alt i umiddelbar nærhet. Ha en fin dag, og velkommen igjen!

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.