Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Augustin
  • Bookingperiode:

    1. feb 2018 - 13. apr 2018

Priser

kr 820,- per person i dobbeltrom

Årets musikalhit på Trøndelag Teater

Tradisjon og brytningstid

Spelemann på taket er en av verdens mest populære musikaler, der sanger som Om eg var ein rik mann og Tradisjon for lengst er blitt en del av vår felles musikk-kultur. Musikalen gir en fargerik og varm skildring av jødisk liv og en fars kjærlighet til sine døtre.

I Spelemann på taket følger vi den fattige melkebonden og fembarnsfaren Tevye i hans kamp for å opprettholde sine jødiske tradisjoner i byen Anatevka, på begynnelsen av 1900-tallet. Vi befinner oss i en brytningstid der antisemittismen truer. Fortellingen bærer likevel preg av fremtidshåp og livslyst. Det er en gripende historie om kultur, religion og samfunnsendringer.

Spelemann på taket er basert på historier av Sholom Aleichem, og ble skrevet som musikal i 1964 med Jerry Bocks kjente klassikere som Om eg var ein rik mann, Tradisjon, Parmakar, Sol stig og Held du av meg?

Når Spelemann på taket får sin premiere på Trøndelag Teater har vi hentet inn en av Skandinavias mest ettertraktede regissører, Ronny Danielsson. Han har iscenesatt titalls musikaler, blant annet suksessen The Sound of Music på Trøndelag Teater i 2015. Sammen med et sterkt ensemble med bl.a Trond-Ove Skrødal (Tevye) og Silje Lundblad (Golde) i de ledende rollene og et solid musikalsk team, ligger alt til rette for en fantastisk musikalopplevelse på Hovedscenen denne våren.


 Utvid opplevelsen med et restaurantbesøk

Kombiner gjerne teaterbesøket med et besøk på en av restaurantene like i nærheten av oss. Ring eller mail oss gjerne og vi anbefaler en restaurant som passer for dere enten dere er flere eller bare dere to.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.