Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Augustin Trondheim ,  Norge

  • Rom

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Augustin 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Med kun 100 skritt til Trondheim Torg, har Quality Hotel Augustin fantastisk beliggenhet i Trondheim.

Hotell med historie

Hotellet har en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til 1915, da det åpnet dørene under navnet ”Grand Hotel”. I dag er Augustin et moderne sentrumshotell med 136 bekvemme rom. Beliggenheten ved Trondheim Torg er perfekt i forhold til det meste byen har å by på av severdigheter, shopping, restauranttilbud og folkeliv. 

Konferanse

Hotellet har også en konferanseavdeling med 15 større og mindre møterom. Beliggenheten midt i byen gjør det enkelt for konferansedeltakere fra Trondheim å komme seg til og fra, og tilreisende vil nyte godt av å ha alt byen har å by på like utenfor døren. Transport til og fra flyplassen er enkelt ettersom flybussen stopper 20 meter fra hotellet både til og fra.

Trening

I stedet for å ha eget treningsrom, har vi valgt å samarbeide med Impulse Treningssenter på Leütenhaven kun 2 minutter unna. Her finner du to etasjer med alt utstyret du trenger for å gjennomføre en skikkelig økt. Adgangskort låner du i resepsjonen.

I tillegg finnes det utallige muligheter for deg som liker å trene ute. Grusveiene rundt Nidarø er kun noen minutter unna, og har man litt lengre tid, tar det ca. 15 minutter å komme seg opp til Bymarka.

Restauranter, kultur og shopping.

Med Trøndelag Teater og Byscenen som nærmeste naboer er ikke veien lang til spennede kulturopplevelser. I en rik flora av restauranter, kan du velge noe fra det helt enkelte til det mer lukseriøse.Trondheim har de senere årene hatt et yrende og kreativt restaurantmiljø som virkelig har satt byen på Norgeskartet som en destinasjon også for de kulinarisk interesserte. Like utenfor hotelldøren kan du boltre deg blandt nisjebutikker så vel som kjente kjedebutikker. Her kan du lese mer om Trondheim.

Nidarossuiten

Planlegger du noe helt spesielt? Vår suite på 120 kvadratmeter er innredet i en tidløs og elegant stil, og er det perfekte utgangspunktet for din store anledning. Her finner du du stor stue med flatskjerm-TV, lydanlegg, stort soverom med egen sittegruppe, to bad hvorav et med massasjebad og -dusj. Fra soverommet har du utsikt over Trondheims bymiljø. Ta kontakt med oss for å booke Nidarossuiten.

Cash free

Quality Hotel Augustin gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Kongensgate 26 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Holdeplass Torget

Fra Trondheim Lufthavn

Flybuss stopper 20 meter fra hotellet

Taxi

Taxiene kjører og henter deg «på døra».
Trønder Taxi +47 07373, Norges Taxi +47 08000

Om Quality Hotel Augustin

Antall hotellrom

136 rom - 265 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - kapasitet fra 2 - 140 personer

Avstand Trondheim Lufthavn

32 km, ca. 27 minutter kjøretid med bil

Avstand Sentralstasjon

1 km, ca. 4 minutter kjøretid med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 30 m, holdeplass Torget

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.