Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Park

Vurdering fra TripAdvisor

4
482 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fin overnatting

20. mai 2018, Mosjøen, Norge, Camilla H

Bodde på hotellet en natt i forbindelse med besøk i byen. Hotellet ligger veldig sentralt. Kort vei til det meste, også bussforbindelser. Servicen var utmerket! Frokosten var helt ok. Ikke veldig stor…

Bodde på hotellet en natt i forbindelse med besøk i byen. Hotellet ligger veldig sentralt. Kort vei til det meste, også bussforbindelser. Servicen var utmerket! Frokosten var helt ok. Ikke veldig stor, men det som var der var av god kvalitet. Savnet ingenting spesielt. Rommet var fint og renholdet godt.

Svar fra eier

11. juni 2018

Hei Camilla, Tusen takk for super tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Så flott at du like vår sentrale beliggenhet, hotellrommene, renholdet, frokosten og ikke minst servicen som personalet gir. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen
5

Kortur med overnatting

13. mai 2018, Gjøvik, Norge, 1Maritza

Koselig, praktisk og sentralt hotell. Personale: god, hyggelig og blid servise. Frokosten: det som ikke var til frokost trenge du ikke. Anbefaler hotellet til andre som skal ha kort vei til Nidarosdom…

Koselig, praktisk og sentralt hotell. Personale: god, hyggelig og blid servise. Frokosten: det som ikke var til frokost trenge du ikke. Anbefaler hotellet til andre som skal ha kort vei til Nidarosdomen. Hyggelige kafeer og kino i nærheten.

Svar fra eier

11. juni 2018

Hei Maritza, Tusen takk for super tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Så flott at du like vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst servicen som personalet gir. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim, om det er en ny kor tur eller ikke. .

Les hele anmeldelsen
3

Helg i Trondheim

21. april 2018, Bergen, Norway, Christopher B

Vel, vi har bodd på mange hotel, også flere Comfort. Vi ble tatt hyggelig i mot i resepsjonen, frokost var bra, men rommet var litt slitt. Men, totalinntrykket gjør at vi overnatter gjerne igjen! Roli…

Vel, vi har bodd på mange hotel, også flere Comfort. Vi ble tatt hyggelig i mot i resepsjonen, frokost var bra, men rommet var litt slitt. Men, totalinntrykket gjør at vi overnatter gjerne igjen! Rolig å spise under frokost, og utrolig hyggelig betjening på hotellet!

Svar fra eier

2. mai 2018

Hei, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Dere er hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell.

22. februar 2018, Vestfold, Norge, Aidapida

Fint hotell med god frokost og gode senger. Vi fikk et flott hjørnerom med utsikt til Nidarosdomen. Deilig med kaffe og te i resepsjonen (og innimellom noe attåt). Hyggelig betjening. Flott beliggenh…

Fint hotell med god frokost og gode senger. Vi fikk et flott hjørnerom med utsikt til Nidarosdomen. Deilig med kaffe og te i resepsjonen (og innimellom noe attåt). Hyggelig betjening. Flott beliggenhet med gangavstand til alt vi ønsket.

Svar fra eier

25. februar 2018

Hei, Takker for super tilbakemelding og ikke minst takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Supert at du likte vår frokost, våre gode senger, beliggenheten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Trønderhovedstaden.

Les hele anmeldelsen
3

Sentralt,greit nok

5. januar 2018, , Arnhild K

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. R…

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. Rommet var helt ok.

Svar fra eier

11. januar 2018

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Supert at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim, gi oss ett lite vink om at du ønsker stor dusj så skal du få det.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.352.005 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.