Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
554 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Dårlig renhold og lite for pengene

26. august 2022, Oslo, Norge, mariesC5980QD

Servicen og beliggenheten var upåklagelig, men det var dårlig renhold og rommene levde ikke opp til prisen. Det var så mye fett og såperester i dusjen at jeg skled rundt da jeg skulle dusje, og var…

Servicen og beliggenheten var upåklagelig, men det var dårlig renhold og rommene levde ikke opp til prisen. Det var så mye fett og såperester i dusjen at jeg skled rundt da jeg skulle dusje, og var sand og skit i såpeholderen. Ba derfor om ekstra rengjøring av dusjen og gulvet ble noe bedre, men fortsatt ikke helt rent og såpeholderen var fortsatt fullt av skit. Det var også mye støv og skit bak stoler, og under sofabordet var det fullt av gammelt godteri og annet. Da jeg ba om et strykejern og strykebrett for å stryke bunadsskjorten min fikk jeg et skittent strykebrett og et strykejern som det stod "til fjerning av stearin" på som også var full av gammel stearin. Ba om et nytt strykejern og også det var skittent, men noe bedre enn det første. I stedet for garderobeskap var det satt inn noen nettingkurver i tillegg til en stang og to hyller. Nettingkurvene minte mer om en studenthybel enn et superiorrom. Jeg betalte mer enn jeg pleier å betale for hoteller med langt bedre standard så jeg kan ikke fatte og begripe prisene denne helgen. Ble skikkelig skuffet og synes det er trist at man får så dårlig standard til den prisen, og da spesielt siden folkene på hotellet var så hyggelige og alt lå til rette for et fint opphold.

Svar fra eier

31. august 2022

Hei Marie, takk for din tilbakemelding, så flott at du tok deg tid til å gi oss en review. Vi må bare beklage at renholdet ikke var sånn som det skal være når man kommer til oss, tusen takk fro at du ga oss beskjed. Vi benytter den romtypen du har bodd på til langtidsboende gjester iom at det er minikjøkken på rommene, derfor får de også inn ekstra hyller siden de skal bo over en lengere periode. Disse trådhyllene skal tas ut når slike gjester reiser og det har ikke blitt gjort i dette tilfellet noe som selvfølgelig burde vært. Prisene våre reguleres av etterspørsel og akkurat den tiden du bodde hos oss var det flere arrangementer i byen som gjorde at prisene var noe høyere enn vanlig. Veldig hyggelig å høre at alle hos oss har tatt veldig godt vare på deg, og at du har sovet godt. Vi håper å få ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss også ved en senere anledning. Mvh Kristin, resepsjonssjef.

Les hele anmeldelsen
3

Greit sentrumsnært hotell

19. april 2022, Skotterud, ida183

Jeg synes ikke hotellet var noe billigere enn andre, så hadde forventet at ting var litt bedre på rommene, virker slitent og trenger vedlikehold (kan være at noen rom er mer slitt enn andre). Var f.ek…

Jeg synes ikke hotellet var noe billigere enn andre, så hadde forventet at ting var litt bedre på rommene, virker slitent og trenger vedlikehold (kan være at noen rom er mer slitt enn andre). Var f.eks. ikke plass til toalettmappene på badet. Skjønner det finnes større rom, men standard dobbeltrom bør ha en hylle for det på badet. At ting er i orden og fungerer, og rent nok, er også litt viktig. Irriterende at vi hørte det rant i rørene hver gang noen spylte ned (kan være forbeholdt bare vårt rom). Sengen var litt "nedligget" i midten, som gjorde at komforten ikke ble så bra. Savnet også ekstra puter på rommet. Frokosten var ikke helt slik vi så for oss, savnet utvalg av brød og rundstykker, og ingen omelett eller stekte egg, noe vi ble litt skuffet over. Mulig vi leste oss opp dårlig på forhånd, men tenkte det var standard. Veldig pluss for løst bacon! Det er en mangelvare på mange hotell for tiden. Hotellet har flott beliggenhet om du ikke har bil, masse fint å gå til rundt omkring. Har du bil derimot har du en utfordring, skulle ønske hotellet kunne hatt noen plasser dedikert til hotellet (mulig ikke mange som har bil, så kunne vært løst?). Gateparkering er maks 3 timer, og vi betale 200 kr for de tre timene (en lørdag). Nærmeste parkeringshus har stengt mellom 21:30 og 06:30, samt har stengt på Søndager. Er dog gratis gateparkering på Søndager, men ikke gitt at det er ledig, ligger like med kinoen, og det virker som folk fra kinoen bruker gateparkeringen. Ellers gjør hotellet gjør så godt de kan med de forutsetningene de har. Fortsett med det!. Veldig flotte ansatte som gjør så godt de kan, og det trekker opp. God kommunikasjon både etter bestilling og før vi kom, og underveis i oppholdet. Og det at det er automatisk (?) sen utsjekk på Søndager er topp (selv om vi ikke fikk benyttet oss av det). Tilgang til kaffe/kakao/te/vann 24/7 i resepsjonen, veldig hyggelig gest som trekker opp :) Pga frokost og parkeringsmulighetene er nok ikke dette hotellet for oss, men fint om du reiser uten bil, og kanskje uten barn.

Svar fra eier

7. juni 2022

Hei Ida183, takk for din tilbakemelding, så flott å utfyldende review. :-) Vi har nøkkel til parkeringshuset slik at man har mulighet til å komme seg inn der også etter stengetid, det er bare å komme innom oss å hente den så får man parkert evt. hentet ut bilen. Så flott at alle hos oss har tatt godt vare på deg og at du har et godt inntrykk av våre ansatte. Vi håper å få ønske deg hjertelig velkommen tilbake også ved en senere anledning. Mvh Kristin.

Les hele anmeldelsen
5

Anbefales

12. april 2022, Langevåg, Norge, I7060JUchristianb

Rimelig, rent og pent hotell sentralt i Trondheim. 2 minutt gange til Trondheim torg. P-hus bare 100m fra hotellet. Bra frokost, men litt tørt brød og noe varmretter hadde nok ligget litt for lenge.…

Rimelig, rent og pent hotell sentralt i Trondheim. 2 minutt gange til Trondheim torg. P-hus bare 100m fra hotellet. Bra frokost, men litt tørt brød og noe varmretter hadde nok ligget litt for lenge. Gratis kaffe, te og kakao i lobby 24/7. Hyggelig resepsjonister.

Svar fra eier

7. juni 2022

Hei I7060JUchristianb, tusen takk for din flotte tilbakemelding. Så godt å se at du har trivdes hos oss og at du har hatt et fint opphold. Vi håper å se deg igjen også ved en senere anledning. Mvh Kristin.

Les hele anmeldelsen
4

Helt supert budsjettalternativ i Trondheim sentrum

20. mars 2022, Trondheim, Norge, StianTRD

Sentralt beliggende i Trondheim sentrum mellom Trondheim Torg og Prinsen kino. Rask innsjekk. Enkelt og fint rom, tross at det bar preg av tidens tann. Veldig begrepet antall bord i frokostsalen, skap…

Sentralt beliggende i Trondheim sentrum mellom Trondheim Torg og Prinsen kino. Rask innsjekk. Enkelt og fint rom, tross at det bar preg av tidens tann. Veldig begrepet antall bord i frokostsalen, skapte utfordringer selv om vi slapp å vente så lenge på å finne ledig bord. Ingen speilegg på frokosten, overraskende.

Svar fra eier

21. mars 2022

Hei Stian, tusen takk for din flotte tilbakemelding, veldig hyggelig å se at du har trivdes god hos oss. :-) Vi har to spisesaler, den bak resepsjonen samt en som er opp de to trappetrinnene i enden av buffeten. Det er endel som ikke ser den innerste salen og da skjønner jeg at det kan virke som det er begrenset med plasser, men den er der. :-) Vi håper å få ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss også ved en senere anledning. Mvh Kristin.

Les hele anmeldelsen
5

Beliggenhet og tilgjengelighet på topp for nostalgitripp

2. november 2021, , 771bj_rnv

Hotellet klarer seg svært godt gjennom UKA-helgen med høyest trykk. Stort rent rom, variert utvalg i frokostbuffét, god mat og hyggelig service. Vandreavstand til alt som betyr noe en slik helg er hel…

Hotellet klarer seg svært godt gjennom UKA-helgen med høyest trykk. Stort rent rom, variert utvalg i frokostbuffét, god mat og hyggelig service. Vandreavstand til alt som betyr noe en slik helg er helt perfekt

Svar fra eier

3. november 2021

Hei 771bj_rnv så hyggelig at du har hatt et flott opphold i Trondheim. Det er alltid full fres under siste helg i UKA, noe som er kjempemorsomt for alle oss som jobber på hotellet. Vi håper å få se deg igjen om 2 år også, og selvfølgelig også før den tid. :-) Mvh Kristin, resepsjonssjef.

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.