Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Park

Vurdering fra TripAdvisor

4
498 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk service

10. september 2018, Vestvågøy, Norge, Toreinar2015

Var 2 netter her. Fikk oppgradert rommet til juniorsuite for en liten sum. Suiten var stor m kjøkkenkrok og separat soverom. Helt supre og vennlige personalet. Frokosten var helt toppers. Hotellet lig…

Var 2 netter her. Fikk oppgradert rommet til juniorsuite for en liten sum. Suiten var stor m kjøkkenkrok og separat soverom. Helt supre og vennlige personalet. Frokosten var helt toppers. Hotellet ligger sentralt til. Mulighet for parkering rett over gata. Hund er tillatt og det et bra. Takk til jenta som er på jobb nå ikveld som jeg ikke husker navnet på. Blid og veldig trivelig. Kommer absolutt tilbake.

Svar fra eier

11. september 2018

Hei Toreinar2015, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte våre juniorsuiter, vår sentrale beliggenhet, vår gjestfrihet til våre 4-beinte gjester og ikke minst vårt fantastiske personalet. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
1

Styr unna!

29. august 2018, Skien, 333meretheb

Jeg fikk tildelt et rom med skittent bad og forferdelig dårlig luft. Vinduet kunne ikke åpnes. Sa i fra og fikk et bedre rom, men det lukta ikke akkurat godt der heller. I ettertid viste det seg at en…

Jeg fikk tildelt et rom med skittent bad og forferdelig dårlig luft. Vinduet kunne ikke åpnes. Sa i fra og fikk et bedre rom, men det lukta ikke akkurat godt der heller. I ettertid viste det seg at en kollega fikk samme rom som meg 15-30 min før meg, klagde og fikk nytt rom. Likevel ble rommet bare gitt til neste på lista uten å bli vaska..! Uholdbart og utrolig ekkelt.

Svar fra eier

31. august 2018

Hei Merethe, Takker for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen og jeg beklager så mye at oppholdet ikke ble som forventet. Rommet som du sjekket inn på første gang ligger i hjørnet av to bygg og det stemmer at dette vinduet ikke kan åpnes. Dette er i henhold til forskriften for brannsikkerhet pga av at rommet ligger i et hjørne og grenser mot et annen vindu. Et hotell har meget strenge krav til brann og sikkerhet og er et særskilt brannobjekt i samme klasse som blant annet sykehus. Her må vi bare følge loven og holde vinduet lukket. Hotellet har ventilasjon som skal ivareta luft kvaliteten En av våre ansatte ble sendt opp på rommet etter at du hadde vært der, og han klargjorde badet på nytt til neste gjest. Vi hadde helt fullt hotell denne natten og vi hadde behov for å bruke alle rommene. Dersom du kan ta direkte kontakt med meg så kan vi ta en prat om hva som skjedde. Håper vi kan ønske deg hjertelig velkommen en annen gang og da kan jeg love deg en oppgradering til en høyere romkategori.

Les hele anmeldelsen
4

Hotell med en behagelig atmosfære

27. august 2018, , Ole-Magnus H

Hotell som passer perfekt for forretninger og for familie. Nærhet til Gløshaugen og ganske sentralt gjør valget enkelt for min del. God frokost på morgenen og kaffe hele dagen. Ypperlig hvis man er på…

Hotell som passer perfekt for forretninger og for familie. Nærhet til Gløshaugen og ganske sentralt gjør valget enkelt for min del. God frokost på morgenen og kaffe hele dagen. Ypperlig hvis man er på studiesamling.

Svar fra eier

11. september 2018

Hei, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du liker vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
5

Utrolig bra hotell

26. august 2018, Trondheim, Norge, Per Arne R

Kjempe trivelig resepsjon som oppgraderte rommet vårt til en liten suite. Bra belligenhet ikke langt fra selve midtbyen. God frokost, og gode senger. Trivdes veldig bra her. Har bodd her ett par gange…

Kjempe trivelig resepsjon som oppgraderte rommet vårt til en liten suite. Bra belligenhet ikke langt fra selve midtbyen. God frokost, og gode senger. Trivdes veldig bra her. Har bodd her ett par ganger tidligere og hotellet leverer på service hver eneste gang :-)

Svar fra eier

11. september 2018

Hei Per ArneR, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte våre juniorsuiter, vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotell med god plassering

20. august 2018, Trondheim, TuvaTravel

Rommet var noe kaldt, men det fikk vi endret på. Frokosten er god, om enn litt kjedelig. Det mangler ingenting på servicen og for prisen man betaler får man en god natt søvn og man blir ivaretatt. Let…

Rommet var noe kaldt, men det fikk vi endret på. Frokosten er god, om enn litt kjedelig. Det mangler ingenting på servicen og for prisen man betaler får man en god natt søvn og man blir ivaretatt. Lettvint for en natt eller to om man har forretninger i byen. Liker godt at det er kort vei til Domkirken og kinoen.

Svar fra eier

11. september 2018

Hei TuvaTravel, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, prisen på rommet og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.