Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Park

Vurdering fra TripAdvisor

4
474 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Sentralt,greit nok

5. januar 2018, , Arnhild K

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. R…

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. Rommet var helt ok.

Svar fra eier

11. januar 2018

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Supert at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim, gi oss ett lite vink om at du ønsker stor dusj så skal du få det.

Les hele anmeldelsen
5

Beste oppholdet i Trondheim!

3. januar 2018, Oslo, Norge, sahras2018

Hotellet ligger veldig sentralt, det er god frokost og ikke minst god service! Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til de fleste, og jeg kommer definitivt tilbake her neste gang jeg er i Trondhei…

Hotellet ligger veldig sentralt, det er god frokost og ikke minst god service! Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til de fleste, og jeg kommer definitivt tilbake her neste gang jeg er i Trondheim!

Svar fra eier

11. januar 2018

Hei, Takker for super tilbakemelding. Jeg kunne ikke vært mer enig! Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og Trondheim.

Les hele anmeldelsen
3

Vi hadde forventet noe mer!

13. november 2017, Østlandet, Norge, Egil M

Har bodd her tidligere og vært langt bedre fornøyd. Hotellet ligger ganske sentralt og frokosten er bra. Størrelsen på rommene varierer tydeligvis mye og blir du studd inn på for eksempel rom som 425…

Har bodd her tidligere og vært langt bedre fornøyd. Hotellet ligger ganske sentralt og frokosten er bra. Størrelsen på rommene varierer tydeligvis mye og blir du studd inn på for eksempel rom som 425 får du en klaustrofobisk opplevelse, men vi har altså også opplevd det motsatte. Vi er ofte i byen og trolig vil vi gi Park en sjanse til.

Svar fra eier

14. november 2017

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss en slik en tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og at dere ønsker å gi oss en ny sjanse. Størrelsen på våre hotellrom kan variere noe og 425 er vel ett av våre minste dobbeltrom. Neste gang er det bare å gi beskjed om at dere et annet type rom, så ordner vi det til dere. Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og vakre Trondheim.

Les hele anmeldelsen
4

Bra service

9. november 2017, , tomantonsen

Ankom veldig tidlig om morgenen, men fikk allikevel rom med en gang. Grei beliggenhet med overkommelig gangavstand til sentrum. Rommet var ganske lite, badet likeså. Ok frokost. Pluss for kaffe og te…

Ankom veldig tidlig om morgenen, men fikk allikevel rom med en gang. Grei beliggenhet med overkommelig gangavstand til sentrum. Rommet var ganske lite, badet likeså. Ok frokost. Pluss for kaffe og te tilgjengelig i resepsjonen hele tiden.

Svar fra eier

14. november 2017

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss en slik super tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst vårt fantastiske personalet som ordnet med rom til dere ved tidlig ankomst. Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og vakre Trondheim.

Les hele anmeldelsen
5

Sentral og rolig plass å bo

9. november 2017, Trondheim, Norge, 249finne

God service, lite og rolig plass. Har alt man trenger. Rent og ryddig på rommet og hyggelig personale. Godt utvalg i frokost. Nært resturant, butikk og kino. Kunne kanskje ha hatt litt bedre utvalg i…

God service, lite og rolig plass. Har alt man trenger. Rent og ryddig på rommet og hyggelig personale. Godt utvalg i frokost. Nært resturant, butikk og kino. Kunne kanskje ha hatt litt bedre utvalg i kveldsmat.

Svar fra eier

14. november 2017

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss en slik super tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og vakre Trondheim.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.