Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
525 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget godt egnet for familier

8. oktober 2019, Steinkjer, Norge, Permbj

Hadde ei overnatting i familierom her i sommer. Stort og fint rom med separat soverom og sovesofa i stua. Ypperlig for en familie på 4. Rom mot parken anbefales, stille og rolig på den sida.God frokos…

Hadde ei overnatting i familierom her i sommer. Stort og fint rom med separat soverom og sovesofa i stua. Ypperlig for en familie på 4. Rom mot parken anbefales, stille og rolig på den sida.God frokost med alt som forventes.
Les hele anmeldelsen
2

Små rom og stor pris

25. august 2019, Platanias, Hellas, Bygrunna

Fikk et veldig lite rom (423) for den nette sum av 2450kr for én natt. Vet ikke om dette er standarden for singel-rom , men allikevel lite verdi for pengene. Beholder for Dusjsåpen var festet med do…

Fikk et veldig lite rom (423) for den nette sum av 2450kr for én natt. Vet ikke om dette er standarden for singel-rom , men allikevel lite verdi for pengene. Beholder for Dusjsåpen var festet med dobbelsidig tape og løsnet. Toalettet var plassert delvis under vasken (se bildet) TVen var Montért på veggen uten et uttrekkbar feste. Det resulterte i at det ikke var særlig bra å se på tv-en. På hotellets utside langs vegen var fasaden begynt å sprekke. God frokost og hyggelig betjening.

Svar fra eier

29. august 2019

Hei Bygrunna, Takker for tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktige for oss. Jeg kan bekrefte at det var høye priser på rommene akkurat i perioden som du bodde hos oss, dette pga av at Trondheim er så heldig å være vertskaps by for verdens største akvakultur-teknologi messe og da er etterspørselen meget stor. Vi har gjester som står på venteliste i 2 til 3 år for å få rom. Jeg tar med meg dine kommentarer ang romanordningen til vår tekniske avdeling. Så flott at du likte vår frokost og ikke minst personalet! Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen
4

Konsert weekend

16. juli 2019, Varhaug, Norge, t0rhildw

Metallica konsert var grunnen for en weekend i Trondheim. Hotellet viste seg å være helt perfekt for dette formål.Sentralt - rolige omgivelser - god frokost og gode senger. I tillegg til hyggelig betj…

Metallica konsert var grunnen for en weekend i Trondheim. Hotellet viste seg å være helt perfekt for dette formål.Sentralt - rolige omgivelser - god frokost og gode senger. I tillegg til hyggelig betjening så kan en jo ikke forlange mer. Vårt rom vendte bort fra gaten og inn mot en park. Koselig resepsjonsområde som serverte nydelig irish coffee.

Svar fra eier

17. juli 2019

Hei t0rhildw Wow for en flott tilbakemelding, vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en review. Så bra at vi har tatt godt vare på dere og at dere hadde et flott opphold i forbindelse med konserten. Og ikke minst at dere fikk dere en god Irish. Vi håper vi sees igjen neste gang Metallica kommer til Trondheim, og kanskje før den tid også. :-) Med vennlig hilsen Kristin.

Les hele anmeldelsen
4

Godt hotel, god lokasjon

15. juli 2019, Stavanger, Norge, Steingard

Bodde 3 netter på dette hotellet. Etter vår oppfatning syntes vi de har en god plassering i Trondheim by. Vi hadde rom som vendte ut mot en liten park på baksiden, og sov med vinduet åpent uten å bli…

Bodde 3 netter på dette hotellet. Etter vår oppfatning syntes vi de har en god plassering i Trondheim by. Vi hadde rom som vendte ut mot en liten park på baksiden, og sov med vinduet åpent uten å bli sjenert av trafikkstøy. God frokost, god seng og hyggelig betjening. Kan absolutt anbefales, kommer gjerne igjen en annen gang!

Svar fra eier

17. juli 2019

Hei Staingard Tusen takk for din flott review, utrolig hyggelig å se at dere har trivdes hos oss, vi håper å få ønske dere hjertelig velkommen tilbake neste gang turen går til Trondheim. Med vennlig hilsen Kristin.

Les hele anmeldelsen
4

Plassering og frokost !

6. mai 2019, Stavanger, Norge, smbjerke

Comfort Hotel Park er et trivelig hotell med suveren frokost og hyggelig betjening. Plasseringen i midten av byen er suveren, med kort avstand til Nidarosdomen og handlegatene. Rommene preges litt av…

Comfort Hotel Park er et trivelig hotell med suveren frokost og hyggelig betjening. Plasseringen i midten av byen er suveren, med kort avstand til Nidarosdomen og handlegatene. Rommene preges litt av at det er en stund siden det var nytt. Litt smale,men gode, senger.

Svar fra eier

16. juli 2019

Hei smbjerke. Så fantastisk tilbakemedling, tusen takk skal du ha for at du tok deg tid til å gi oss feedback. Vi er utrolig glad for at du har trivdes og at du har kost deg under besøket. Vi håper å se deg igjen ved neste Trondheimstur.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.378.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.