Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Park

Vurdering fra TripAdvisor

4
478 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Helg i Trondheim

21. april 2018, Bergen, Norway, Christopher B

Vel, vi har bodd på mange hotel, også flere Comfort. Vi ble tatt hyggelig i mot i resepsjonen, frokost var bra, men rommet var litt slitt. Men, totalinntrykket gjør at vi overnatter gjerne igjen! Roli…

Vel, vi har bodd på mange hotel, også flere Comfort. Vi ble tatt hyggelig i mot i resepsjonen, frokost var bra, men rommet var litt slitt. Men, totalinntrykket gjør at vi overnatter gjerne igjen! Rolig å spise under frokost, og utrolig hyggelig betjening på hotellet!
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell.

22. februar 2018, Vestfold, Norge, Aidapida

Fint hotell med god frokost og gode senger. Vi fikk et flott hjørnerom med utsikt til Nidarosdomen. Deilig med kaffe og te i resepsjonen (og innimellom noe attåt). Hyggelig betjening. Flott beliggenh…

Fint hotell med god frokost og gode senger. Vi fikk et flott hjørnerom med utsikt til Nidarosdomen. Deilig med kaffe og te i resepsjonen (og innimellom noe attåt). Hyggelig betjening. Flott beliggenhet med gangavstand til alt vi ønsket.

Svar fra eier

25. februar 2018

Hei, Takker for super tilbakemelding og ikke minst takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Supert at du likte vår frokost, våre gode senger, beliggenheten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang dere er i Trønderhovedstaden.

Les hele anmeldelsen
3

Sentralt,greit nok

5. januar 2018, , Arnhild K

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. R…

Siden vi skulle på St.Olavs hospital, booket vi dette hotellet som ligger i gangavstand til sykehuset. Hyggelig betjening, grei frokost, men en så liten dusj at det nesten ikke gikk an å komme inni. Rommet var helt ok.

Svar fra eier

11. januar 2018

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Supert at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim, gi oss ett lite vink om at du ønsker stor dusj så skal du få det.

Les hele anmeldelsen
5

Beste oppholdet i Trondheim!

3. januar 2018, Oslo, Norge, sahras2018

Hotellet ligger veldig sentralt, det er god frokost og ikke minst god service! Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til de fleste, og jeg kommer definitivt tilbake her neste gang jeg er i Trondhei…

Hotellet ligger veldig sentralt, det er god frokost og ikke minst god service! Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til de fleste, og jeg kommer definitivt tilbake her neste gang jeg er i Trondheim!

Svar fra eier

11. januar 2018

Hei, Takker for super tilbakemelding. Jeg kunne ikke vært mer enig! Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og Trondheim.

Les hele anmeldelsen
3

Vi hadde forventet noe mer!

13. november 2017, Østlandet, Norge, Egil M

Har bodd her tidligere og vært langt bedre fornøyd. Hotellet ligger ganske sentralt og frokosten er bra. Størrelsen på rommene varierer tydeligvis mye og blir du studd inn på for eksempel rom som 425…

Har bodd her tidligere og vært langt bedre fornøyd. Hotellet ligger ganske sentralt og frokosten er bra. Størrelsen på rommene varierer tydeligvis mye og blir du studd inn på for eksempel rom som 425 får du en klaustrofobisk opplevelse, men vi har altså også opplevd det motsatte. Vi er ofte i byen og trolig vil vi gi Park en sjanse til.

Svar fra eier

14. november 2017

Hei, Takker for at du tok deg tid til å gi oss en slik en tilbakemelding, slike tilbakemeldinger er svært viktig for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, frokosten og at dere ønsker å gi oss en ny sjanse. Størrelsen på våre hotellrom kan variere noe og 425 er vel ett av våre minste dobbeltrom. Neste gang er det bare å gi beskjed om at dere et annet type rom, så ordner vi det til dere. Hjertelig velkommen tilbake til Comfort Hotel Park og vakre Trondheim.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.