Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
528 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Trivelig hotell sentralt i Trondheim - god lang frokost

3. november 2019, , 165b_rds

Det er første gang jeg har brukt hotellet, men ikke den siste. Hadde en helg der og satt særlig pris på muligheten til å ha sen frokost. Lørdag stengte frokosten 11 og søndag klokken 12. Rommet hadde…

Det er første gang jeg har brukt hotellet, men ikke den siste. Hadde en helg der og satt særlig pris på muligheten til å ha sen frokost. Lørdag stengte frokosten 11 og søndag klokken 12. Rommet hadde det som trengtes. Dusjen var klemt inn i et relativt lite bad, og var nesten vanskelig å gå inn i. Trivelig betjening i resepsjonen. Fint treningsrom i 6. Etasje.
Les hele anmeldelsen
4

Midt i smørøyet og trivelig service

29. oktober 2019, , 771bj_rnv

Perfekt utgangspunkt for helgens hyppige besøk på Studentersamfundet og slentring i Midtbyen på formiddagene. Fint lite rom med utsikt til parken. God frokost. Svært hyggelig betjening hele helgen. Ho…

Perfekt utgangspunkt for helgens hyppige besøk på Studentersamfundet og slentring i Midtbyen på formiddagene. Fint lite rom med utsikt til parken. God frokost. Svært hyggelig betjening hele helgen. Hotellet er velbrukt rent fysisk, men anbefales likevel sterkt.
Les hele anmeldelsen
5

Meget godt egnet for familier

8. oktober 2019, Steinkjer, Norge, Permbj

Hadde ei overnatting i familierom her i sommer. Stort og fint rom med separat soverom og sovesofa i stua. Ypperlig for en familie på 4. Rom mot parken anbefales, stille og rolig på den sida.God frokos…

Hadde ei overnatting i familierom her i sommer. Stort og fint rom med separat soverom og sovesofa i stua. Ypperlig for en familie på 4. Rom mot parken anbefales, stille og rolig på den sida.God frokost med alt som forventes.
Les hele anmeldelsen
2

Små rom og stor pris

25. august 2019, Platanias, Hellas, Bygrunna

Fikk et veldig lite rom (423) for den nette sum av 2450kr for én natt. Vet ikke om dette er standarden for singel-rom , men allikevel lite verdi for pengene. Beholder for Dusjsåpen var festet med do…

Fikk et veldig lite rom (423) for den nette sum av 2450kr for én natt. Vet ikke om dette er standarden for singel-rom , men allikevel lite verdi for pengene. Beholder for Dusjsåpen var festet med dobbelsidig tape og løsnet. Toalettet var plassert delvis under vasken (se bildet) TVen var Montért på veggen uten et uttrekkbar feste. Det resulterte i at det ikke var særlig bra å se på tv-en. På hotellets utside langs vegen var fasaden begynt å sprekke. God frokost og hyggelig betjening.

Svar fra eier

29. august 2019

Hei Bygrunna, Takker for tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktige for oss. Jeg kan bekrefte at det var høye priser på rommene akkurat i perioden som du bodde hos oss, dette pga av at Trondheim er så heldig å være vertskaps by for verdens største akvakultur-teknologi messe og da er etterspørselen meget stor. Vi har gjester som står på venteliste i 2 til 3 år for å få rom. Jeg tar med meg dine kommentarer ang romanordningen til vår tekniske avdeling. Så flott at du likte vår frokost og ikke minst personalet! Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen
4

Konsert weekend

16. juli 2019, Varhaug, Norge, t0rhildw

Metallica konsert var grunnen for en weekend i Trondheim. Hotellet viste seg å være helt perfekt for dette formål.Sentralt - rolige omgivelser - god frokost og gode senger. I tillegg til hyggelig betj…

Metallica konsert var grunnen for en weekend i Trondheim. Hotellet viste seg å være helt perfekt for dette formål.Sentralt - rolige omgivelser - god frokost og gode senger. I tillegg til hyggelig betjening så kan en jo ikke forlange mer. Vårt rom vendte bort fra gaten og inn mot en park. Koselig resepsjonsområde som serverte nydelig irish coffee.

Svar fra eier

17. juli 2019

Hei t0rhildw Wow for en flott tilbakemelding, vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en review. Så bra at vi har tatt godt vare på dere og at dere hadde et flott opphold i forbindelse med konserten. Og ikke minst at dere fikk dere en god Irish. Vi håper vi sees igjen neste gang Metallica kommer til Trondheim, og kanskje før den tid også. :-) Med vennlig hilsen Kristin.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.380.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.