Comfort Hotel® Park - TripAdvisor
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel® Park

Vurdering fra TripAdvisor

4
492 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Sympatisk og bra

14. august 2018, Oslo, Norge, amarcord83

Bodde her to ganger ila. en måned; først på jobbreise og deretter på ferie. Trivdes veldig godt her, men hadde uflaks med rommet på opphold nr. to (fire netter): fikk et (i og for seg ålreit) rom på h…

Bodde her to ganger ila. en måned; først på jobbreise og deretter på ferie. Trivdes veldig godt her, men hadde uflaks med rommet på opphold nr. to (fire netter): fikk et (i og for seg ålreit) rom på hjørnet ut mot Prinsens gate, med svært mye trafikkstøy. Det var veldig varmt, men ingen aircondition på rommet, slik at vi måtte ha vinduet åpent -- vi sov mao. ganske dårlig, og det la en demper på hele oppholdet. Så hvis jeg skal bo her igjen, skal jeg passe på å be om et stille rom som ikke vender ut mot gata. Veldig trivelig betjening og god frokost med flere valgmuligheter -- stort pluss for oss som foretrekker en kontinental frokost. Også pluss for velfungerende og innbydende fellesområder i resepsjonen/baren, som faktisk innbyr til å slå seg ned. En ålreit hotellbar er faktisk ingen selvfølge. Også koselig med en liten benk utenfor inngangen. Super beliggenhet. Litt dårlig plass til bagasje på rommet når man er mer enn én. Et minus også at det ikke fins skikkelige ruller med toalettpapir, men et sånt håpløst løsblad-system.
Les hele anmeldelsen
4

Nøkternt og greit

3. august 2018, Kristiansand, Norge, Bente N

Vi fikk tildelt rom i 3 egt, med utsikt mot parken. Lite rom, god seng og et bittelite bad. Rent, og litt slitt. Bra og variert frokostbuffet, og hyggelig/hjelpsom betjening. Grei overnatting til en o…

Vi fikk tildelt rom i 3 egt, med utsikt mot parken. Lite rom, god seng og et bittelite bad. Rent, og litt slitt. Bra og variert frokostbuffet, og hyggelig/hjelpsom betjening. Grei overnatting til en ok pris. Parkering; Offentlig parkeringshus i gåavstand fra hotellet.

Svar fra eier

9. august 2018

Hei Bente, Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemelding er viktig for oss. Fantastisk at du liker vår sentrale beliggenhet, rom prisene og ikke minst vårt fantastiske personalet. . De sier at frokost er det viktigste måltidet om dagen, det er glede på vår side å gi deg en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim!

Les hele anmeldelsen
5

Med hund på hotell.

27. juli 2018, , ZivaFrida

Vi reiste med hund og valgte oss suite. Der var det et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa. Både dobbeltseng og sovesofa var gode og ligge i. Trekte noe ned at sovesofa knirket. Et pluss med k…

Vi reiste med hund og valgte oss suite. Der var det et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa. Både dobbeltseng og sovesofa var gode og ligge i. Trekte noe ned at sovesofa knirket. Et pluss med kjøleskap og minikjøkken. Vi bodde i 2 etasje ( kun i 2 etasje det var lov med hund)og hadde rom mot parken. Parken var god å ha når vi skulle lufte hunden og det var stille og rolig. Frokosten var god, og bra service. Vi følte oss velkommen og hadde et flott opphold. Kommer gjerne igjen.

Svar fra eier

9. august 2018

Hei Ziva, Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemelding er viktig for oss. Fantastisk at du liker vår sentrale beliggenhet ved parken, våre 2 etasjes leiligheter og ikke minst vår fantastiske personal. De sier at frokost er det viktigste måltidet om dagen, det er glede på vår side å gi deg en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake neste gang dere og hunden deres er i Trondheim!

Les hele anmeldelsen
5

Som og komme hjem!

10. juli 2018, , Tor-Erling F

Reiser mye i jobben og det er alltid veldig hyggelig og komme til Comfort Hotel Park. Blir alltid tatt godt vare på der. Veldig hyggelige ansatte og en fin plassering rett ved en park og Nidarosdomen.…

Reiser mye i jobben og det er alltid veldig hyggelig og komme til Comfort Hotel Park. Blir alltid tatt godt vare på der. Veldig hyggelige ansatte og en fin plassering rett ved en park og Nidarosdomen. Bor alltid på dette hotellet når jeg er i Trondheim :)

Svar fra eier

9. august 2018

Hei Tor E, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi er glad i deg også og vi er alltid her for deg! Hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen
3

UKM festival

28. juni 2018, , Ronny J

Hotellet ligger greit til nær Nidarosdomen . Hyggelig betjening. Baren i resepsjonen var av den litt flaue typen. Noe utvalg i øl, men ellers svært spinkelt. Rommene OK men bærer preg av mange års bru…

Hotellet ligger greit til nær Nidarosdomen . Hyggelig betjening. Baren i resepsjonen var av den litt flaue typen. Noe utvalg i øl, men ellers svært spinkelt. Rommene OK men bærer preg av mange års bruk . Tepper og møbler på vår ‘’juniorsuite’’ hadde trengt en rens . Frokost middels dårlig m rå egg istedetfor bløtkokte. Å skjære brødet selv kan være OK , men ikke etter at flere unger har vært der og klasset m brødet. Passer ikke meg. Er du ikke så nøye på det kan det vel gå.

Svar fra eier

9. august 2018

Hei Ronny, Takker for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger er viktig for oss. Jeg beklager at oppholdet ikke ble som forventet og jeg ønsker gjerne å komme i direkte kontakt med deg om det er noe vi kan gjøre for å rette opp det inntrykket som du har fått av oss. Ta gjerne direkte kontakt på cathrine.stadsvik@choice.no. Fint at du likte beliggenheten og vårt personalet. Håper på at vi kan få mulighet til å ønske deg hjertelig velkommen en annen gang du er i Trondheim.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.