Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Park Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Park er et moderne hotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens kulturtilbud. Her bor du i spennende omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Park 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
510 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

veldig koselig

27. januar 2019, Trondheim, Norge, Flyglad

ble møtt av en veldig hyggelig og blid resepsjonist, som tok imot oss. Innsjekking gikk raskt. Vi fikk en celdig fin junior suite. Koselig oppholdsrom, med sittegruppe, skrivebord, lite kjøkken og alt…

ble møtt av en veldig hyggelig og blid resepsjonist, som tok imot oss. Innsjekking gikk raskt. Vi fikk en celdig fin junior suite. Koselig oppholdsrom, med sittegruppe, skrivebord, lite kjøkken og alt du behoøver. Eget soverom med en god seng, badet var også fint. Koselig bar i resepsjonen. Frokosten var veldig god. Vi koste oss under hele oppholdet.

Svar fra eier

12. februar 2019

Hei Flyglad! Så flott at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen Supert at du likte vår sentrale beliggenhet, vår barception og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
4

Helt topp!!

30. desember 2018, Oslo, Norge, dorthes108

Hadde et veldig fint opphold her. Deilige senger, myk og med myke puter og dyner. Vi likte godt at det var badekar og et mini-kjøleskap på rommet. Samt at alt av personell vi har møtt har vært unikt…

Hadde et veldig fint opphold her. Deilige senger, myk og med myke puter og dyner. Vi likte godt at det var badekar og et mini-kjøleskap på rommet. Samt at alt av personell vi har møtt har vært unikt hyggelige!! Deilig å endelig få noen nøkkelkort som ikke reagerer så mye på elektronikk. Men skulle jeg ha nevnt to ting så er det lukten på rommene som ikke går an å luftes ut, da det virker som en gammel lukt i materialene på rommet, samt at frokosten startet sent (klokken åtte).

Svar fra eier

17. januar 2019

Hei Dorthes108, Wow så flott og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Supert at du likte våre rom med badekar, våre myke puter og dyner og ikke minst vårt fantastiske personalet. Jeg er helt enig i det! Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen og i ferietider endrer vi frokosttidene til weekendtider slik at våre gjester kan ligge litt lengre. Normalt i ukedager starter frokosten kl 06,30 og varer til kl 09,30. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
4

Dette var ett bra hotell

9. desember 2018, Askim, Norge, WFrode

Lobbyen er ett koselig sted, men en liten bar og sitterplasser. Veldig hyggelig personale ved inn og utsjekk. Hotellet ligger godt plassert i Trondheim sentrum. Frokosten var helt grei. Rommene rene o…

Lobbyen er ett koselig sted, men en liten bar og sitterplasser. Veldig hyggelig personale ved inn og utsjekk. Hotellet ligger godt plassert i Trondheim sentrum. Frokosten var helt grei. Rommene rene og ikke noe å utsette på dette oppholdet.

Svar fra eier

17. januar 2019

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet, vår barception og ikke minst vårt fantastiske personalet. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
4

Stort og flott rom

26. november 2018, , lailabrekk

Bestilte familierom, noe som i vårt tilfelle tilsvarte en liten leilighet. Veldig stort og flott rom. God service og bra beliggenhet i sentrum. Minus for litt dårlig parkeringsmuligheter, men midt i s…

Bestilte familierom, noe som i vårt tilfelle tilsvarte en liten leilighet. Veldig stort og flott rom. God service og bra beliggenhet i sentrum. Minus for litt dårlig parkeringsmuligheter, men midt i sentrum er vel ikke det helt uvanlig. Stille og rolig, men vi bodde søndag til tirsdag, så vet jo ikke hvordan det er i helgene.

Svar fra eier

17. januar 2019

Hei Lailabrekk, Tusen millioner takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte våre store familie-rom, vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet. Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

15. november 2018, Sandnes, Norge, elskereise

Sentralt hotell. Ligger i gåavstand til St Olavs hospital. Rommet var stort, badet var lite. Be om rom som ikke ligger mot veien. Trafikken forstyrret når vinduet var åpent. Sengen var god og frok…

Sentralt hotell. Ligger i gåavstand til St Olavs hospital. Rommet var stort, badet var lite. Be om rom som ikke ligger mot veien. Trafikken forstyrret når vinduet var åpent. Sengen var god og frokosten var god. Jeg er ikke vant til fiskekake til frokost, men det fungerte. Couscouspytten kan jeg stå over, men det er sikkert noen som liker den. Personalet var smilende og imøtekommende.

Svar fra eier

17. januar 2019

Hei elskereise, Tusen millioner takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så flott at du likte vår sentrale beliggenhet og ikke minst vårt fantastiske personalet. Man sier at frokosten er dagens viktigste måltid og det er en glede for oss å kunne gi våre gjester en god start på dagen med eller uten fiskekaker og couscospytt! Hjertelig velkommen tilbake til vakre Trondheim og hos oss på Comfort Hotel Park.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.