Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Trondheim Sommertid

Skal du på Trondheim Sommertid? Unn deg en sommerhelg med underholdning, shopping og alt annet som Trondheim har å by på. Vi stiller med hotell, seng og frokost.

  • Periode for opphold:

    5. aug 2022 - 8. aug 2022

    Min. 3 netter

  • Bookingperiode:

    24. feb 2022 - 31. jul 2022

Overnattingstilbud til deg som skal synge, danse og ha det gøy under Trondheim Sommertid

Våre flotte Trondheimshotell står klare til å ta deg imot under Trondheim Sommertid. Dette populære arrangementet tiltrekker seg tusenvis av musikkfans fra hele Norden til Trondheim - så ikke vent, book overnatting nå!

Trondheim Sommertid 2022 arrangeres 7. august, og kan skilte med en fantastisk opptreden av Justin Bieber. Flere artister vil bli annonsert av arrangøren fortløpende, og det garanteres at det blir et stjernespekket show. Sommertid er den perfekte muligheten til å oppleve sommeren i nydelige Trondheim på en helt spesiell måte, og hotellene fylles opp fort. 

Våkn opp uthvilt og gå i seng sent på konsertdagen! Her finner du hele 7 hotell i og i nærheten av Trondheim som står klare til å ta imot deg og dine felles musikkfans fra 5. - 8. august. Og du, frokosten er inkludert!

Vilkår og betingelser

Gjelder ved ledig kapasitet, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Minimum opphold: tre netter helgen 05. - 08. august 2022. Bookingen forhåndsbetales, og kan avbookes innenfor 24 timer etter booking er gjennomført ved å kontakte kundeservice. Etter dette kan bookingen ikke refunderes. Frokost er inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.