Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

Før du sjekker inn på Clarion Hotel & Congress Trondheim er det kanskje noe du lurer på. Vi håper du finner alle svar du trenger her.

Parkering

Det er 300 innendørs parkeringsplasser rett under hotellet. Parkeringen eies av Trondheim kommune, og vi kan dessverre ikke tilby rabatterte priser på parkeringen. Døgnprisen er kr 280,-. NB: Man belastes hver gang man kjører ut fra garasjen. Hotellet står ikke ansvarlig dersom prisendring skulle forekomme. 

Fra parkeringshuset er det direkte inngang til lobbyen via trapp/heis.

Bagasjerom

Vi har eget bagasjerom hvor våre gjester kan oppbevare sin bagasje.

Wifi

Alle våre hotellrom og oppholdsrom har gratis trådløst internett. Du kan hente en inloggingskode i resepsjonen, eller logge inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere kan det vel ikke bli!

Trening og velværesfasiliteter

Ønsker du å ha et aktivt opphold hos oss? Hotellet ligger rett ved treningsenteret 3T-Pirbadet. For forretningsreisende der bedriften har avtale med oss og for våre gjester som er medlem av vår Nordic Choice Club (gratis), er trening her gratis. For andre gjester gis det en Clarion-pris på kr 120 NOK for en dag, hvor billetter kjøpes på 3T.
Hva med å starte dagen med en svømmetur? Pirbadet passer både for barnefamilier og for deg som vil ha en skikkelig treningsøkt. For våre gjester koster entreen til Pirbadet 120 NOK per person. Billetter kan kjøpes i hotellresepsjonen.

Clarion Hotel Trondheim har også sykler til utleie, samt kart med tre joggeløyper som alle starter fra hotellet.  

Har du glemt å pakke med noe?

Vi selger diverse småartikler i resepsjonen som tannbørste, barberhøvel og sysaker. Det er også en Rema 1000-butikk rett ved hotellet. Spør gjerne i resepsjonen, så hjelper vi deg.

Hva skjer i Trondheim?

Trondheim er en spennende by med kultur, historiske opplevelser og gode shoppingmuligheter. Les mer på VisitTrondheim sine websider, eller spør i resepsjonen.

Har du glemt igjen noe hos oss?

Det er fort gjort å glemme noe. Dersom du savner eiendeler, vennligst send en epost til cl.trondheim@choice.no, så hjelper vi deg.

Oppgradere oppholdet

Ønsker du å unne deg det lille ekstra? Hva med en VIP-pakke på rommet når du ankommer, eller oppgradering av rommet ditt? Vennligst send oss en epost for å forhåndsbestille dette: cl.trondheim@choice.no

Suiter

Dersom du vil unne deg noe helt spesielt har Clarion Hotel Trondheim luksuriøse og spektakulære suiter. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon eller forespørsel om våre suiter: groups.cl.trondheim@choice.no

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk senest 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00
Early Bird fra 05.00 alle dager

Atmosphere - Lunsjbuffet

Mandag - fredag - kun på forespørsel

Astrum Grill & Raw Bar, Skybar

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag: 18.00 - 01.30
Lørdag: 18.00 - 01.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

På grunn av stor pågang til Astrum Grill & Raw Bar, anbefaler vi alle å reservere bord på forhånd på epost astrum.cl.trondheim@choice.no eller telefon +47 46 89 20 14.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.