Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® & Congress Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt.

Clarion Hotel® & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® & Congress Trondheim

Opplev Clarion Hotel & Congress Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområdet som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter. Kombinasjonen by og fjord føles helt unik, og her er du i umiddelbar nærhet til det meste.

Hotellkonseptet

En liten del av byen - et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel & Congress Trondheim er vi opptatt av kvalitet, og vi elsker å overraske våre gjester.  

City vibes

I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. Her kan du lese mer om Trondheim.

Astrum (Skybar)

I vår toppetasje ligger Astrum. Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker og sofistikerte asiatiske tradisjoner. Her fokuseres det på kortreist, økologisk og bærekraftig mat og du garanteres en smaksopplevelse du sent vil glemme. På kveldstid er dette det perfekte stedet for å slappe av, mingle, ta en drink i baren eller bare nyte god musikk fra kveldens DJ.

Møte og konferanse

Hotellet åpnet i 2012 og byr på anerkjent kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med sine 400 rom, 18 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hoff Panorama

Tidløs eleganse er rammen for ethvert møte på Clarion Hotel & Congress Trondheim og i 9. etasje ligger vår store stolthet; Hoff Panorama. Nyt spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden mens du klekker ut briljante ideer. Dette er et møterom og selskapslokale med plass til 20 personer og passer perfekt til dåp, mindre bryllup, konfirmasjon eller andre festlige begivenheter. Vi har mulighetene, du setter rammene.

Trening

Clarion Hotel & Congress Trondheim har avtale med 3T Pirbadet, som ligger rett ved siden av hotellet. Treningssenteret har lange åpningstider, og tilbyr et bredt tilbud innen helse og velvære. Alle våre Nordic Choice Club-medlemmer trener gratis her. Vi har også sykler til utleie, henvend deg gjerne i resepsjonen for mer informasjon. Her vil du også få kart med joggeløyper som alle starter ved hotellet. Løypene er på 3 km, 5 km og 10 km.

Bading og svømming

Våre gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.

Buss

Ta buss nr 46 Pirbadet eller 19 Pirbadet

Fra Værnes Lufthavn

Værnes-ekspressen stopper rett ved hotellet

Taxi

Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

Om Clarion Hotel & Congress Trondheim

Antall hotellrom

400 rom - over 800 sengeplasser

Antall møte- og konferanserom

18 møterom - kapasietet inntil 1800 personer 

Avstand flyplass

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flybuss ca 40-45 min. Kjører du bil eller taxi ca.30 min.

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.