Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en helt fortryllende utsikt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Opplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområdet som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter. Kombinasjonen by og fjord føles helt unik, og her er du i umiddelbar nærhet til det meste.

Hotellkonseptet

En liten del av byen - et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel Trondheim er vi opptatt av kvalitet, og vi elsker å overraske våre gjester.  

City vibes

I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. Her kan du lese mer om Trondheim.

Kitchen & Table Trondheim (Rooftop @clarion)

I vår toppetasje ligger Kitchen & Table Trondheim. Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker. Her fokuseres det på kortreist, økologisk og bærekraftig mat og du garanteres en smaksopplevelse du sent vil glemme. På kveldstid er dette det perfekte stedet for å slappe av, mingle, ta en drink i baren eller bare nyte god musikk fra kveldens DJ.

Møte og konferanse

Hotellet åpnet i 2012 og byr på anerkjent kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hoff Panorama

Tidløs eleganse er rammen for ethvert møte på Clarion Hotel Trondheim og i 9. etasje ligger vår store stolthet; Hoff Panorama. Nyt spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden mens du klekker ut briljante ideer. Dette er et møterom og selskapslokale med plass til 20 personer og passer perfekt til dåp, mindre bryllup, konfirmasjon eller andre festlige begivenheter. Vi har mulighetene, du setter rammene.

Trening

Clarion Hotel Trondheim har avtale med 3T Pirbadet, som ligger rett ved siden av hotellet. Treningssenteret har lange åpningstider, og tilbyr et bredt tilbud innen helse og velvære. Alle våre gjester trener gratis her. Henvend deg gjerne i resepsjonen for mer informasjon, her har vi også kart med joggeløyper som alle starter ved hotellet. Løypene er på 3 km, 5 km og 10 km.

Bading og svømming

Våre gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

Cash free

Clarion Hotel Trondheim gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.

Buss

Ta buss nr 71 Pirbadet eller 25 Pirbadet

Taxi

Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

Om Clarion Hotel Trondheim

Antall hotellrom

400 rom - over 800 sengeplasser

Antall møte- og konferanserom

19 møterom - kapasietet inntil 1800 personer 

Avstand flyplass

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flybuss ca 40-45 min. Kjører du bil eller taxi ca.30 min.

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.