Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Kitchen & Table, Living Room og Skybar er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til vår restaurant Kitchen & Table Tromsø by Marcus Samuelsson. Her har du mulighet til å nyte et godt måltid i en varm og gjestfri atmosfære. Lokale råvarer møter kontinentet - på vår meny vil du finne noe for enhver smak.

Frokost på Clarion Hotel The Edge

På Clarion Hotel The Edge spiser du en sunn, god og næringsrik frokost, og den er alltid inkludert i romprisen. Vi har et stort utvalg økologiske produkter, som gjør deg lett for deg å velge. Ønsker du en lang og bugnende frokost er det bare å komme innom.

Fun Dining i Tromsø

Kitchen & Table Tromsø by Marcus Samuelsson er Clarion Hotels nye restaurantkonsept som kombinerer Manhattans smaker med norske råvarer. Det nye konseptet, Kitchen & Table, tilbyr en atmosfære av Fun Dining, i motsetning til Fine Dining - nemlig å gjøre det enklere og morsommere og møtes ute! Deilige smaker på restaurant i Tromsø.

Arrangere selskap?

Vi hjelper deg med å planlegge middag til alle anledninger. Konfirmasjon, barnedåp, bryllup eller julebord? Les mer om event på Clarion Hotel The Edge  .

Skybar i Tromsø 

I 11. etasje ligger Clarion Hotel The Edge sin stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan brukes til private arrangement, feiringer eller møter. I helger hvor Skybaren ikke er reservert for arrangementer er innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister velkomne til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak! Ta kontakt med oss for mer informasjon om åpningstider.

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Kitchen & Table Restaurant

Mandag - Søndag kl. 17.00 - 22.00

Livingroom Bar

Fredag - Lørdag: 17:00 - 02:00

SkyBar

Mandag - Torsdag: 14:00 - 00:00
Fredag - lørdag: 14:00 - 01:00
Søndag: 14:00 - 23:00

 

Bordbestilling

For å reservere bord på Kitchen & Table Tromsø, ring telefon +47 77 66 84 84 eller bruk e-post tromso@kitchenandtable.no

Bestill bord online

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.