Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
725 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Koselig og fint

15. september 2019, Rodos by, Hellas, vickybaben

Koselig hotell med blide og hyggelige ansatte. Veldig god frokost med stort utvalg. Ferskt brød som smakte himmelsk. Rommene er fine, men syns badet virket litt lite og trangt i forhold til andre sted…

Koselig hotell med blide og hyggelige ansatte. Veldig god frokost med stort utvalg. Ferskt brød som smakte himmelsk. Rommene er fine, men syns badet virket litt lite og trangt i forhold til andre steder jeg har vært. Man kan oppleve en del støy fra utelivet i helgene, men stille etter kl.23. God beliggenhet og kort vei til restauranter og andre butikker.

Svar fra eier

18. september 2019

Hei vickybaben, Tusen takk for flott tilbakemelding og for besøket. Veldig hyggelig å høre at du har hatt det fint og kost deg under oppholdet hos oss. Jeg ønsker deg en fin høst, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Bråk

14. september 2019, , Ingrid Marie S

Er sikkert ikke slik. Vær helg at du holdes oppe hele natten med bråk, men var det denne helga. De stoppet heller ikke før tre på natta, så ikke der beste besøket på et hotell. Ellers er maten god, se…

Er sikkert ikke slik. Vær helg at du holdes oppe hele natten med bråk, men var det denne helga. De stoppet heller ikke før tre på natta, så ikke der beste besøket på et hotell. Ellers er maten god, sengene gode og treningsrommet bra

Svar fra eier

18. september 2019

Hei Ingrid Marie S., Tusen takk for besøket, og for tilbakemelding på Tripadvisor. Hver helg er det nok ikke støy fra byens uteliv slik som du beskriver, sommeren er mer utsatt enn resten av året. Veldig hyggelig å høre at maten smakte og at du likte både treningsrom og senger :-) Ønsker deg en fin høst, og håper vi får ønske deg velkommen igjen til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Jazzklubben

8. september 2019, Tønsberg, Norge, annegunnp2016

Her kan man hygge seg med god musikk hver lørdag mellom 13.30-16.00. Det spilles gladjazz. Medlemskap koster 250kr. Inngangspenger kr 50,- for medlemmer og kr 100,- for ikke-medlemmer. Nydelig buffeb…

Her kan man hygge seg med god musikk hver lørdag mellom 13.30-16.00. Det spilles gladjazz. Medlemskap koster 250kr. Inngangspenger kr 50,- for medlemmer og kr 100,- for ikke-medlemmer. Nydelig buffebord til 150kr.

Svar fra eier

13. september 2019

Hei annegunnp2016, Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor. Veldig hyggelig å høre at du koser deg under Jazzcafeen som arrangeres hos oss hver lørdag. Vi ønsker deg en fin dag, kanskje sees vi igjen neste lørdag? :)

Les hele anmeldelsen
3

Behov for oppgradering

1. september 2019, , Copiloto78

Et hotell med god beliggenhet på brygga i Tønsberg. God frokost men litt trangt om plassen når det er mange gjester på hotellet. Rommene er usjarmerende og kunne gjerne hatt behov for renovering, bade…

Et hotell med god beliggenhet på brygga i Tønsberg. God frokost men litt trangt om plassen når det er mange gjester på hotellet. Rommene er usjarmerende og kunne gjerne hatt behov for renovering, badene er også av en litt lavere standard enn hva man er vant med hos quality hotellene andre steder.

Svar fra eier

6. september 2019

Hei briskebybadboy, så hyggelig at du valgte å bo hos nettopp oss under ditt besøk i byen. Det gleder oss å høre at frokosten falt i smak, ikke fullt så stas er det å høre at standarden på våre rom ikke leverer opp til dine ønsker og forventninger. Jeg ønsker deg en fin høst, og håper selvfølgelig at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig

18. august 2019, Hedmark, Norge, herrol

Bra beliggenhet sentralt på brygga i Tønsberg. Enkel, men dyr, parkering i P-kjeller under hotellet. Hyggelig og rask innsjekking. Rommet helt standard, rent og bra. Frokost bra, men tallerknene blir…

Bra beliggenhet sentralt på brygga i Tønsberg. Enkel, men dyr, parkering i P-kjeller under hotellet. Hyggelig og rask innsjekking. Rommet helt standard, rent og bra. Frokost bra, men tallerknene blir mindre og mindre.

Svar fra eier

22. august 2019

Hei herrol, Tusen takk for tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Veldig hyggelig å høre at du har hatt det fint og kost deg under besøket og jeg tror nok jeg med sikkerhet (nesten i alle fall ;-)) kan si at vi ikke kommer til å få mindre tallerkener på frokosten. Ønsker deg en fin sensommer, og håper vi får ønske deg velkommen tilbake! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.