Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Tønsberg

Vurdering fra TripAdvisor

4
659 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Oppsummering

18. juli 2018, , Regine H

Bakgrunnen for besøket var da vi ønsket en natt for oss selv og unne oss litt ekstra luksus. Er i utgangspunktet ok fornøyd. Ikke noe wow-opplevelse. Men koselig hotell. Det var derimot 3 ting vi re…

Bakgrunnen for besøket var da vi ønsket en natt for oss selv og unne oss litt ekstra luksus. Er i utgangspunktet ok fornøyd. Ikke noe wow-opplevelse. Men koselig hotell. Det var derimot 3 ting vi reagerte på: Da vi først kom på rommet var det en gul flekk på lakenet. Vi tok kontakt med betjeningen som raskt fikk noen til å bytte dynetrekk. På badet var det ikke lagt frem noen håndsåpe. Men det er en såpedispenser på veggen som er ment til å vaske hender. (Vi spurte resepsjonen). På denne dispenseren står det: shampoo, balsam og shower gel. Bare litt rart å vaske hendene med det. Tilslutt så vil jeg nevne at det var utrolig varmt på rommene. Ca. 25 grader. Vi ringte resepsjonen og spurte om det var mulig å få det litt kaldere. Fikk til svar at aircondition nesten stod på maks, men at de ville skur den til maks med en gang. Da var klokken ca. 23. Merket svært lite endring i temperaturen etter det. Også når vi våknet var det fortsatt veldig varmt på værelset.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit

16. juli 2018, Jessheim, Norge, grelin70

Personalet var velig hyggelige, frokosten var veldig bra. Baren inn var hyggelig. Setter alltid pris på vannkoker og kaffe på rommet. Bestilte et superior rom, dette var ikke hva vi forventet. Hotel…

Personalet var velig hyggelige, frokosten var veldig bra. Baren inn var hyggelig. Setter alltid pris på vannkoker og kaffe på rommet. Bestilte et superior rom, dette var ikke hva vi forventet. Hotellet begynner å bli noen år, å det bærer det preg av. Badet var sliten og flisene gamle. En oppgradering hadde gjort seg. Baren på hotellet var hyggelig inne, men utemøblene var sliten, og ikke veldig innbydende.
Les hele anmeldelsen
4

sentralt hotel

13. juli 2018, Fredrikstad, Norway, 644anita

Fikk et flott rom med utsikt mot Tønsberg brygge og bro,noe som var flott da det var dag.Men da kvelden og natten kom så var det så mye bråk utenfor vinduet,at jeg følte at jeg var ufrivillig med på f…

Fikk et flott rom med utsikt mot Tønsberg brygge og bro,noe som var flott da det var dag.Men da kvelden og natten kom så var det så mye bråk utenfor vinduet,at jeg følte at jeg var ufrivillig med på festen.valgte å bytte rom neste dag,noe som IKKE var noe problem,flotte store rom,og en VELDIG god frokost,gjør at jeg kommer gjerne igjen.
Les hele anmeldelsen
3

Mangler aircondition, hyggelig personale

2. juli 2018, , Christian S

Ok hotell midt i Tønsberg sentrum. Fantastisk utsikt fra rommet ned på Tønsberg brygge. Må tåle støy fra restauranter og nattklubber. God service og hyggelig personale. Frokostpersonalet ga spesielt…

Ok hotell midt i Tønsberg sentrum. Fantastisk utsikt fra rommet ned på Tønsberg brygge. Må tåle støy fra restauranter og nattklubber. God service og hyggelig personale. Frokostpersonalet ga spesielt god service. Vi skulle seile NM og spurte om det var mulig å smøre med med matpakke. Hun kom smilende med matpapir og sa selvfølgelig. Dette kostet ingenting ekstra. Det er et stort minus at vi ikke fikk sove ordentlig grunnet alt for varmt rom. Vinduet kunne nesten ikke åpnes. Dette er dårlig oppladning til å gjøre en god idrettsprestasjon. Vi valgte også hotellet grunnet mulighet for et bad på hotelltaket. To dager før oppholdet fikk vi e-post om at dette var stengt grunnet privat arrangement. Spurte i resepsjonen om det var mulig å legge en rib på brygga utenfor hotellet. Dette kunne hun ikke svare på. Anmeldelsen hadde nok vært mer positiv hadde vi vært her i en kjøligere helg. Generelt greit hotell men mangler definitivt aircondition siden ikke mer enn ett vindu kan åpnes på gløtt.

Svar fra eier

4. juli 2018

Hei Christian S. Tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med besøket ditt hos oss. Utrolig hyggelig å høre at dere hadde det bra under oppholdet, det flotte sommerværet bidrar også til at varmen innendørs øker. Ventilasjonen jobber overtid hver dag for å serve gjestene så godt den kan, men dessverre strekker den ikke alltid til​ i denne sesongen selv om den så gjerne vil imøtekomme temperaturønskene. Takterrassen var det som du nevner begrenset tilgang til i løpet av helgen som var, men selve bassengområdet og solsengene var ment å være tilgjengelig for gjestene selv om terrassen var stengt i en periode - vi beklager om informasjon om dette ikke kom ut riktig til dere og tar selvfølgelig dette videre internt hos oss. Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer, håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :)

Les hele anmeldelsen
2

Enkelt

23. juni 2018, , Eva M

Små rom med vegg t vegg teppe. Iskaldt på rommet på kvelden. Ikke minibar, telefon eller vekking! Bråk fra kjøkken og støvsuging, meget lytt. Hyggelige resepsjonister. God og variert frokost. Ligger s…

Små rom med vegg t vegg teppe. Iskaldt på rommet på kvelden. Ikke minibar, telefon eller vekking! Bråk fra kjøkken og støvsuging, meget lytt. Hyggelige resepsjonister. God og variert frokost. Ligger sentralt.

Svar fra eier

29. juni 2018

Hei Eva M., Takk for tilbakemelding på Tripadvisor. Vi tar dine tilbakemeldinger videre internt hos oss. Hyggelig å høre at frokosten smakte og at resepsjonistene gjorde en god jobb :) Ønsker deg en fin helg og håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.