Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
834 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Flott hotell midt i Tønsberg!

20. februar 2023, , larsmartinsen

Quality Hotell Tønsberg er et fantastisk hotell som virkelig imponerer på mange måter. Fra rensligheten til servicen, og alt i mellom, kan du være sikker på at du vil få en flott opplevelse når du bor…

Quality Hotell Tønsberg er et fantastisk hotell som virkelig imponerer på mange måter. Fra rensligheten til servicen, og alt i mellom, kan du være sikker på at du vil få en flott opplevelse når du bor her. La oss først snakke om rensligheten. Rensligheten på hotellet er virkelig flott. Fra fellesområdene til rommene, ser alt ut til å være skinnende rent. Jeg har ingenting å utsette på dette område. Når det kommer til servicen, er den fantastisk. Personalet ved Quality Hotell Tønsberg er utrolig hyggelige og imøtekommende, og vil gjøre alt de kan for å sikre at du har et flott opphold. Fra å gi deg anbefalinger om hva du kan gjøre i området til å hjelpe deg med å ordne transport, vil de virkelig gå den ekstra milen for deg. Rommet mitt på hotellet var stort og komfortabelt, med en fantastisk utsikt over Tønsbergfjorden. Rommet var rent og velholdt, og jeg kunne ikke ha bedt om mer. Når det kommer til mat, var frokosten utrolig god. Hotellet tilbyr en bredt utvalg av mat og drikke, fra ferske bakverk og pålegg til varm mat. Jeg satte virkelig pris på utvalget de hadde og det smakte helt nydelig. Det er verdt å nevne at noen andre gjester har gitt negative anmeldelser om rensligheten og påstått at hotellet er slitt. Jeg må imidlertid si at min erfaring var helt annerledes. Hotellet virket svært rent og velholdt, og jeg følte meg komfortabel og trygg gjennom hele oppholdet. Alt i alt, vil jeg absolutt anbefale Quality Hotell Tønsberg. Fra den fantastiske servicen til den utrolige utsikten og den deilige frokosten, er dette virkelig et flott sted å bo når du er i Tønsberg.

Svar fra eier

3. mars 2023

Hei larsmartinsen, Wow, for en flott tilbakemelding i forbindelse med besøket ditt hos oss - det er så hyggelig å se at du har hatt det fint hos oss <3. Tusen takk for besøket, og ikke minst anbefalingen. Jeg håper vi sees igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastic weekend - Hotel klubben

19. februar 2023, , Frode S

Fantastisk helg med venner fra Italia. Vi leide to rom på hotell klubben, og våre Italienske venner elsket oppholdet. Frokosten fikk 5/5 av «Mama» og hun kan mat ! Rommene på klubben fremstår som…

Fantastisk helg med venner fra Italia. Vi leide to rom på hotell klubben, og våre Italienske venner elsket oppholdet. Frokosten fikk 5/5 av «Mama» og hun kan mat ! Rommene på klubben fremstår som nyrenoverte , rene og pene. Vi anbefaler alle et opphold her :)

Svar fra eier

3. mars 2023

Hei Frode, Så hyggelig å høre at dere koste dere under deres opphold på Hotel Klubben, vi vil selvfølgelig bringe den flotte tilbakemeldingen videre til dem :-) Ønsker deg en fin helg! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Søndag hotell på sparebluss

22. januar 2023, Oslo, Norge, judith923

Enkel og ren, men kun 1 pute, 1 håndklær og lite utvalg i kiosken ved resepsjon . Bar og restaurant stengt på søndag. Ikke vinkjøp i resepsjon. Anbefaler ikke å overnatte fra Søndag til Mandag når ho…

Enkel og ren, men kun 1 pute, 1 håndklær og lite utvalg i kiosken ved resepsjon . Bar og restaurant stengt på søndag. Ikke vinkjøp i resepsjon. Anbefaler ikke å overnatte fra Søndag til Mandag når hotellet er på sparebluss. Effektiv innsjekk.

Svar fra eier

2. februar 2023

Hei judith923, tusen takk for at du la oppholdet ditt hos oss og ikke minst takk for tilbakemelding. Vi ønsker selvfølgelig ikke at vi skal oppleves på sparebluss på søndager selv om vår a la carte restaurant er stengt. Vi ser på utvalget i L24 (kiosken i resepsjonen) slik at det er bedre utvalg der - takk for at du sier ifra :-) Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen neste gang du er i byen, også om det er på en søndag! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell i Tønsberg sentrum

22. desember 2022, Vegarshei, Norge, Erlend1973

Vi bodde på hotellet en natt i desember. Hotellet ligger flott til ved bryggene. Det er kort vei til mange spisesteder og byens shoppinggater. Vi hadde rom med flott utsikt på bryggene. Frokosten var…

Vi bodde på hotellet en natt i desember. Hotellet ligger flott til ved bryggene. Det er kort vei til mange spisesteder og byens shoppinggater. Vi hadde rom med flott utsikt på bryggene. Frokosten var god. Vi opplevde god service og hadde et flott opphold på hotellet.

Svar fra eier

4. januar 2023

Hei Erlend1973, så hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss i desember. Tønsberg brygge er noe for seg selv, også på vinteren! :-) Håper vi får gleden av å se dere igjen - takk for besøket! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Fint på bilder, ikke så veldig fint i virkeligheten.. Forhåpentligvis skal dere pusse opp?

13. desember 2022, Sortland, Norge, thedjhrlm

Bildene samsvarer ikke med virkeligheten. Det er slitt og gammelt. Hår og skitt i badekaret var det også. Skulle ta 2 netter men ble bare 1. Var skuffende å betale for et Superior rom også er ikke TVe…

Bildene samsvarer ikke med virkeligheten. Det er slitt og gammelt. Hår og skitt i badekaret var det også. Skulle ta 2 netter men ble bare 1. Var skuffende å betale for et Superior rom også er ikke TVen foran senga engang? Hvem fant opp det? Har bodd på dette hotellet for flere år siden, da var dette god standard. Mye minner herifra. Jeg bor ikke i noe super-standard men kan si at det er finere hjemme hos meg, eller på gjesterommet til svigertante enn på rommet vårt. Kommer ikke tilbake før dere har pusset opp - om jeg skulle komme tilbake. Skiftet til Klubben. Rommet var bedre, men var iskaldt

Svar fra eier

18. desember 2022

Hei thedjhrlm, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss. Renovering står øverst på hotellets ønskeliste til jul, og kanskje blir det oppfylt? :-) Det er beklagelig å høre at oppholdet ikke stod til forventningene og vi skal selvfølgelig følge opp tilbakemeldingen din vedrørende rengjøringen internt hos oss - slik skal det ikke være. Jeg ønsker deg en riktig god jul, og krysser fingrene for at vi om ikke altfor lenge kan få ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.