Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Tønsberg

Vurdering fra TripAdvisor

4
680 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Hotel i forfall

17. september 2018, Oslo, Norge, Mikke6

Jeg har bodd på dette hotellet ca 20 ganger, men neste gang prøver jeg et annet. Rommet hadde flekkete teppegulv, tv som ikke virket, såpedispenser på badet var tom. vasken var tett og dusjforhenget s…

Jeg har bodd på dette hotellet ca 20 ganger, men neste gang prøver jeg et annet. Rommet hadde flekkete teppegulv, tv som ikke virket, såpedispenser på badet var tom. vasken var tett og dusjforhenget svart av sopp nederst, dette er ikke bra. Jeg fikk beklagelse, men ingen reduksjon i pris. Forøverig ble tre av mine kollegaer syke av maten de spiste til middag.

Svar fra eier

19. september 2018

Hei Mikke6, Ai ai ai, her har vi jammen sovet i timen i forbindelse med ditt siste besøk og vi kan ikke annet enn å legge oss langflate i beklagelse og håpe på tilgivelse. Slik skal det selvfølgelig ikke være hos oss. Vi vil ta tak i dette med en gang og gjennomgå rutinene slik at vi forhindrer at dette skjer igjen. Takk for at du tar dette opp med oss. Jeg blir glad om du vil utdype litt mer til oss i forbindelse med hendelsen, og setter stor pris på om du kontakter meg direkte på hege.halvorsen@choice.no eller 33 00 41 00. Jeg håper vi får ønske deg velkommen igjen og rette opp i det dårlige inntrykket du fikk ved dette besøket.

Les hele anmeldelsen
3

Som vanlig...

10. september 2018, Kirkenes, TerjeM

.....en helt ok opplevelse. Hyggelig betjening i resepsjonen og god service. Rommet er rent og ryddig og senga er god å ligge i. Frokosten er som vanlig god - variert, rikholdig, tiltalende anrettet o…

.....en helt ok opplevelse. Hyggelig betjening i resepsjonen og god service. Rommet er rent og ryddig og senga er god å ligge i. Frokosten er som vanlig god - variert, rikholdig, tiltalende anrettet og godt organisert. Dette er det hotellet jeg vanligvis bruker når jeg er i Tønsberg, mest fordi det ligger nært møtelokalene vi bruker, men også fordi det er et veldig ok hotell.

Svar fra eier

14. september 2018

Hei TerjeM, Veldig hyggelig å se at du har hatt en fin opplevelse hos oss, men vi skulle selvfølgelig ønske at den var litt mer enn ok. Vi skal gjøre det vi kan for å løfte oss det lille ekstra slik at vi forhåpentligvis kan gå fra ok til bra eller kanskje til og med eksepsjonelt under neste opphold? Takk for besøket, vi håper ikke det er altfor lenge til vi får ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Skittent hotell!!!

2. september 2018, Norge, HuldraMon

Jeg var på hotellet i 4 dager i forbindelse med en kongress. Hotellet ligger nydelig til nede ved brygga. Personalet her var superhyggelige og virkelig serviceinnstilt! Ingenting å klage på der! Romme…

Jeg var på hotellet i 4 dager i forbindelse med en kongress. Hotellet ligger nydelig til nede ved brygga. Personalet her var superhyggelige og virkelig serviceinnstilt! Ingenting å klage på der! Rommet derimot var skittent!! Det låg sjokoladepapir under stolen, et reisedokument (til en fremmed person) på senga, og potetgullrester i kanten på stolen. Virkelig en skam! Vi var 4 venner som reiste sammen. De andre rommene var også skitne. Ingen av oss ble informert om at rommene ikke ble vasket, og håndukene ikke ble byttet ut, uten at vi hengte ut en lapp på døren før klokken 23 kvelden før. Riktig nok stod dette på lappen som hang på en knagg på rommet, men hvem studerer disse "Please clean my room"-lappene?! Trist at skitne rom skal ødelegge for et ellers flott hotell!

Svar fra eier

5. september 2018

Hei HuldraMon, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med kongressen du deltok på i helgen. Aiaiai, her har vi virkelig forbedringspotensiale i forbindelse med rengjøringen på ditt og dine venner sine rom - og vi skal selvfølgelig ta det videre internt hos oss - det skal selvfølgelig ikke være slik og vi kan ikke annet enn beklage. Vi skal også ta tak i informasjon vedrørende rengjøringen når man bor flere netter hos oss - dette skal selvfølgelig komme tydeligere frem enn hva det gjorde for dere. Ellers er det jo så hyggelig å høre at alt utover det leverer til forventningene og at servicen var upåklagelig. Ønsker deg en fin kveld, og jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen og vise at vi kan bedre enn dette.

Les hele anmeldelsen
4

Todagers Tønsberg besøk

26. august 2018, , Pioneer585958

Ankom sen ettermiddag , fikk rom i 4 etg ut mot veien og inngangen. Deilig at man slapp ettermiddag sola, kunne blitt varmt. Rom og senger Ok , men stort minus på badet der dusj skjerm ikke holder van…

Ankom sen ettermiddag , fikk rom i 4 etg ut mot veien og inngangen. Deilig at man slapp ettermiddag sola, kunne blitt varmt. Rom og senger Ok , men stort minus på badet der dusj skjerm ikke holder vannet borte fra resten av badet . Opplevde personell både i resepsjon og rengjøring som glade og service minded. Frokosten eksepsjonell god, stort utvalg av både varm/kald mat. Frokostpersonellet mottok gjestene med et smil og god morgen replikk, samt lager omelett mens venter på den deilige retten. En veldig fin start på dagen . Blir nok gjenbesøk om anledningen byr seg !

Svar fra eier

28. august 2018

Hei, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er så hyggelig å høre at besøket svarte til forventningene og vi håper det ikke blir altfor lenge til vi får ønske deg velkommen igjen :) Ønsker deg en riktig fin uke! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Fin beliggenhet

19. august 2018, , Arvid I

Hotellet ligger på kaipromenaden med et godt utvalg restauranter like i nærheten. Grei frokost. Skiller seg virkelig ut med å ha solstoler og et høvelig stort svømmebasseng på taket. Forfriskende med…

Hotellet ligger på kaipromenaden med et godt utvalg restauranter like i nærheten. Grei frokost. Skiller seg virkelig ut med å ha solstoler og et høvelig stort svømmebasseng på taket. Forfriskende med en morgendukkert. Greit treningsrom.

Svar fra eier

20. august 2018

Hei Arvid I., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor i forbindelse med ditt besøk hos oss, og så hyggelig å høre at du har hatt det bra under oppholdet. Takterrassen er som du nevner noe for seg selv, og verdt ett besøk om sommeren :-). Vi ønsker deg en fin sensommer og håper på å få ønske deg velkommen igjen til oss! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.