Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Tønsberg

Vurdering fra TripAdvisor

4
629 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig og sentralt med god frokost

13. februar 2018, , Knut Erik M

Fin beliggenhet og fine rom, særlig hvis du får utsikt over kanalen. Behagelige senger. God frokost med bra utvalg, også i glutenfritt. Hyggelig betjening. Praktisk med parkering i kjelleren, selv om…

Fin beliggenhet og fine rom, særlig hvis du får utsikt over kanalen. Behagelige senger. God frokost med bra utvalg, også i glutenfritt. Hyggelig betjening. Praktisk med parkering i kjelleren, selv om det er dyrt.

Svar fra eier

15. februar 2018

Hei Knut Erik M., Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ikke minst for at du valgte å bo hos oss under ditt besøk i byen. Vi ønsker deg en riktig god helg og håper på å få ønske deg velkommen igjen til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Helt greit

4. februar 2018, Tønsberg, Norge, Grebubbnubb

Helt greit hotell i Tønsberg. Litt upersonlig men med byens beste beliggenhet. Viking skip blir bygd på utsiden etter gammel måte å bygge skip på :Urolig spennende. Hotellet ligg langs brygga i Tønsbe…

Helt greit hotell i Tønsberg. Litt upersonlig men med byens beste beliggenhet. Viking skip blir bygd på utsiden etter gammel måte å bygge skip på :Urolig spennende. Hotellet ligg langs brygga i Tønsberg med kort vei til alt

Svar fra eier

6. februar 2018

Hei Grebubbnubb, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at du har hatt det bra under besøket ditt hos oss, og som du nevner er det absolutt verdt å ta turen innom å se på vikingskipet som bygges like utenfor hos oss :-). Tusen takk for besøket, vi håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Sentralt hotell

10. januar 2018, Porsgrunn kommune, Norge, Erik L

Dette hotellet ligger veldig sentralt. Fine rom. Lå på dette hotellet i 5 døgn og den første morgenen var det kaldt vann i dusjen. Dette ble raskt rettet på så siden ble det varmt vann i dusjen. Kaldt…

Dette hotellet ligger veldig sentralt. Fine rom. Lå på dette hotellet i 5 døgn og den første morgenen var det kaldt vann i dusjen. Dette ble raskt rettet på så siden ble det varmt vann i dusjen. Kaldt badegulv under hele oppholdt. Savnet vannkoker og kaffe/tea på rommet. Måtte ned å kjøpe kaffe på automat og betalte kr. 20,- PR. Kopp. Dårlig. Meget god å fin frokost. Hyggelig personalet. Rent og pent. Hotellet hadde ikke parkeringsplasser så vi måtte parkere i parkeringshuset under hotellet og under oppholdet ble det brukt mange hundrelapper der. Hotellet burde hatt noen parkeringsplasser til hotellets gjester. Dårlig.

Svar fra eier

13. januar 2018

Hei Erik L., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å se at du har hatt det fint under ditt besøk hos oss, og vi beklager at det var kaldt vann i dusjen første dagen, slik skal det selvfølgelig ikke være. Tusen takk for besøket, vi håper på å ønske deg velkommen igjen til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Gode senger, flott plassering og veldig bra frokost

2. januar 2018, Oslo, Norge, Erling W

Et moderne hotell med flott plassering ved kanalen i Tønsberg. Greie rom, med gode senger. Trange bad uten varme i gulvet om vinteren. Veldig hyggelig personale i resepsjonen og veldig god frokost.…

Et moderne hotell med flott plassering ved kanalen i Tønsberg. Greie rom, med gode senger. Trange bad uten varme i gulvet om vinteren. Veldig hyggelig personale i resepsjonen og veldig god frokost. Dyr parkering. Det er billigere å bruke et offentlig p-hus på andre siden av gate.

Svar fra eier

3. januar 2018

Hei Erling W., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å se at du har hatt et fint opphold og kost deg med vår frokost. Vi ønsker deg et riktig godt nytt år og håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Koselig hotell sentralt ved brygga

2. januar 2018, Sandefjord, Norge, Martin_Sfj

Jeg reiser mye og det er alltid like hyggelig å komme tilbake hit. Hotellet ligger sentralt i Tønsberg, med gangavstand til restauranter, natteliv og severdigheter. Hotellet holder en generell høy st…

Jeg reiser mye og det er alltid like hyggelig å komme tilbake hit. Hotellet ligger sentralt i Tønsberg, med gangavstand til restauranter, natteliv og severdigheter. Hotellet holder en generell høy standard og du får mye for pengene her.

Svar fra eier

4. januar 2018

Hei Martin_Sfj, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt siste besøk hos oss, det er ikke noe som gleder oss mer enn å høre at du har hatt det fint og kost deg under oppholdet. Vi håper det ikke blir altfor lenge før vi får ønske deg velkommen igjen! :-) Ønsker deg et riktig godt nytt år! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.