Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
785 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
1

kaldt rom. ingen gulvvarme på bad og lite personlig

19. oktober 2020, , kennethericson

prøvde å gi min tilbakemelding i resepsjonen, og begrunnet det i at det måtte være bedre enn å gi en dårlig anmeldelse på nett. fikk beskjed om at det uansett ikke ble videreformidlet til ledelsen, så…

prøvde å gi min tilbakemelding i resepsjonen, og begrunnet det i at det måtte være bedre enn å gi en dårlig anmeldelse på nett. fikk beskjed om at det uansett ikke ble videreformidlet til ledelsen, så det var ikke noe vits. Resultatet er at det da dessverre blir her på nett isteden.

Svar fra eier

4. november 2020

Hei Kennethericson, Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og beklager så mye at tilbakemeldingen som du ønsket å gi i resepsjonen ble "avslått" og ikke tatt imot slik som den skal og burde vært. Slik skal det selvfølgelig ikke være og vi tar dette videre internt hos oss. Det er trist å høre at oppholdet ikke svarte til forventningene, og vi skal gjøre det vi kan for å bedre på dette. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig besøk i Tønsberg

7. oktober 2020, Åmot, Norge, 408ingerj

Min mann og jeg tok en tur til Tønsberg for å feire bryllupsdagen vår. Vi valgte Quality Hotell, Tønsberg, og vi kunne ikke ha valgt et bedre sted for å feire dagen. Hotellet ligger supert til midt i…

Min mann og jeg tok en tur til Tønsberg for å feire bryllupsdagen vår. Vi valgte Quality Hotell, Tønsberg, og vi kunne ikke ha valgt et bedre sted for å feire dagen. Hotellet ligger supert til midt i byen, med utsikt over kanalen. Vi fikk en flott velkomst av hyggelige ansatte i resepsjonen. Rommet var flott med utsikt over kanalen. Sengen var behagelig. Vi spiste en tre retters middag på hotellet om kvelden. Maten var nydelig og overgikk våre forventninger. Servitøren var profesjonell og spesielt hyggelig. Trenger du en break anbefales Quality hotell, Tønsberg!

Svar fra eier

18. oktober 2020

Hei 408ingerj, Tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for at dere valgte å bo hos oss. Vi står klare og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Trenger kanskje en liten oppussing av rommene

13. september 2020, Skien, Norge, TomHarald

For å ta det beste først, så er det ikke til å komme bort fra at beliggenheten er helt topp på Tønsberg Brygge. Kort vei til det aller meste i byen. Og frokosten var også over middels, med gode smit…

For å ta det beste først, så er det ikke til å komme bort fra at beliggenheten er helt topp på Tønsberg Brygge. Kort vei til det aller meste i byen. Og frokosten var også over middels, med gode smitteverntiltak og godt utvalg. Rommet trekker dessverre litt ned. Litt slitent, selv om senga var OK og det var fin TV. Ingen klimakontroll, så vidt vi kunne se og internet var dessverre ustabil og falt i perioder ut.

Svar fra eier

18. oktober 2020

Hei TomHarald, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst takk for at du valgte å bo hos oss. Vi ønsker deg en fin uke og håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
1

Ferie

6. september 2020, Bergen, Norge, 772maybrittk

Opplevde at dette hotellet ikke har fokus på sine gjester, men det står jo også skrevet i informasjonen som ligger på rommene. Dette er et konferansehotell med det som ENESTE fokus. Det merket vi. Ikk…

Opplevde at dette hotellet ikke har fokus på sine gjester, men det står jo også skrevet i informasjonen som ligger på rommene. Dette er et konferansehotell med det som ENESTE fokus. Det merket vi. Ikke det at det er så mange konferanser for tiden pga Covid-19 men likevel har man som eneste hotell vi har besøkt i sommer( og vi har bodd på mange norske hoteller i år) - Ingen vask/rydding av rom. Hent håndklær selv i resepsjonen hvis du må skifte... Dette kan vel i beste fall bare kalles et sparetiltak , noe som bør komme gjestene til gode, for det er ikke et smitteverntiltak- det fordrer nemlig hyppigere vask, noe som foregår på alle andre hotellkjeder selv i disse tider. - Frokost kun til kl 10 i helgen? Helt uvanlig og helt uinteressant for de fleste ferie/fritidsgjester. - ingen glass eller noe som helst ekstrautstyr på rommene, tom bodyvask og sjampo i en og samme beholder for å holde kosten nede? kun 2 plastglass på badet samt en ekstra pute. Greit at det er helt strippet, men da må dette også gjenspeiles i prisen. - spurte i resepsjonen etter is og fikk beskjed at jeg kunne få kjøpe en pose m is til kr 25 men ingen bøtte til å ha den i. 🥺 eller jeg kunne FORSØKE å få et glass med isbiter i baren... Helt alvorlig, her er det mye å ta tak i.

Svar fra eier

11. september 2020

Hei 772maybrittk, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket. Vi tar dine tilbakemeldinger og synspunkter videre med oss på veien. Det er selvfølgelig trist å høre at vi ikke klarer å levere opp til det som forventes. Ønsker deg en fin høst! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Hotell helg

23. august 2020, , Tingeling-19

En super hotell helg i Tønsberg. Flott beliggenhet på hotellet, noe som gjorde oppholdet nesten perfekt for vår del. Romslig rom, veldig gode senger. Hotellet bærer preg av alder da gangene er farge…

En super hotell helg i Tønsberg. Flott beliggenhet på hotellet, noe som gjorde oppholdet nesten perfekt for vår del. Romslig rom, veldig gode senger. Hotellet bærer preg av alder da gangene er fargeløse og kjedelige. Og man ser tydelig at slitasjen er igang. Men uansett et flott sted å bo. God frokost, god middag. Bra covid tiltak var det også her. Blir en tur tilbake hit.

Svar fra eier

28. august 2020

Hei Tingeling-19, tusen takk for besøket og flott tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg/dere velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.399.010 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.