Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
741 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

God beliggenhet, rent og pent

13. januar 2020, Sandefjord, Norge, bwirum

Fint hotell rett på kanalen i Tønsberg, hyggelige og hjelpsomme mennesker i resepsjonen. Vi brukte møterom Færder i 5. etg, har litt dårlig ventilasjon, blir veldig tungt etter en dag med 15-20 mennes…

Fint hotell rett på kanalen i Tønsberg, hyggelige og hjelpsomme mennesker i resepsjonen. Vi brukte møterom Færder i 5. etg, har litt dårlig ventilasjon, blir veldig tungt etter en dag med 15-20 mennesker i. Mat i restauranten var generelt bra, frokost, lunch på lørdag og middag var bra, lunch på sondag var litt trist, med kun en varmrett og et par kaker, hvorav varmretten var en currigreie som jeg kunne styre meg for, og en av kakene var en kokossak som jeg også kunne styre meg for. Siste kaka var bra da ... Skjønner at det kanskje var lite folk på hotellet til lunch søndag, men da kunne de i alle fall lagt ut noe brød og pålegg da. Rommene er fine, virket rene og pene, helt ok størrelse. Bra med el-uttak og slikt. Sengene er litt harde og putene litt myke, så du blir liggende ganske "flatt". Alt i alt et ok+ hotell med ok fasiliteter.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell og møteplass

29. desember 2019, Drammen, Norge, kjespa

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og…

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og de er gode på matmerking. Kjøkkenet velger mat som gjør det enkelt å spise trykt. Når jeg spør om glutenfritt får jeg oftes til svar at all varmmat til lunsj er glutenfritt.

Svar fra eier

4. januar 2020

Hei kjespa, Tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Veldig hyggelig å høre at du har besøkt oss opptil flere ganger, og at du har det fint under dine opphold hos oss. Vi ønsker deg et godt nytt år, og håper vi får ønske deg velkommen igjen om ikke altfor lenge! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

14. desember 2019, Bergen, Norge, Trehar

Resepsjonen var romsleg og tiltalande. Fekk lov å sjekka inn før normal innsjekkings tid av hyggeleg resepsjonist. Rommet var reint og greitt, men for varmt om natta. Bra frukost. Hotellet ligg se…

Resepsjonen var romsleg og tiltalande. Fekk lov å sjekka inn før normal innsjekkings tid av hyggeleg resepsjonist. Rommet var reint og greitt, men for varmt om natta. Bra frukost. Hotellet ligg sentralt til.

Svar fra eier

21. desember 2019

Hei Trehar, tusen takk for flott tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss da du var i byen. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten! God jul! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Nydelig lunsj

12. desember 2019, Stokke, Norge, solveigaroed

Var på kurs og fikk gleden av denne fantastiske lunsjbuffé. Mye godt å velge i både kald og varm mat. Nydelig ribbe, pinnekjøtt, fisk med tilbehør. Stort utvalg av desserter som smakte veldig godt. Al…

Var på kurs og fikk gleden av denne fantastiske lunsjbuffé. Mye godt å velge i både kald og varm mat. Nydelig ribbe, pinnekjøtt, fisk med tilbehør. Stort utvalg av desserter som smakte veldig godt. Alle rundt bordet var enige om at dette smakte godt.

Svar fra eier

21. desember 2019

Hei solveigaroed, Tusen takk for flott tilbakemelding, det er så hyggelig å høre at lunsjen smakte under konferansen du var på hos oss. Jeg ønsker deg en fin juletid, og håper vi får se deg igjen i 2020! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Ikke så koselig rom

10. desember 2019, Norge, MetteNorway76

Vi var 3 personer og måtte dermed ha en ekstraseng. Vet ikke om det er det som er grunnen, men rommet fremstår veldig nakent, sterilt og upersonlig. Fin utsikt over brygga, men det veide ikke opp. Fro…

Vi var 3 personer og måtte dermed ha en ekstraseng. Vet ikke om det er det som er grunnen, men rommet fremstår veldig nakent, sterilt og upersonlig. Fin utsikt over brygga, men det veide ikke opp. Frokosten var særdeles bra. I baren slet vi med å få servering selvom det ikke var mange gjester der.

Svar fra eier

21. desember 2019

Hei MetteNorway76, Tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet og ikke minst for besøket. Det er selvfølgelig trist å høre at interiøret hos oss ikke imøtekommer deres forventninger - vi tar det selvfølgelig videre hos oss. Hyggelig å høre at frokosten ga dere en god start på dagen! Jeg ønsker deg en fin julefeiring, og håper vi får ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.