Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
692 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra hotell og møteplass

16. januar 2019, Drammen, Norge, kjespa

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og…

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og de er gode på matmerking. Kjøkkenet velger mat som fjør det enkelt å spise trykt. Når jeg spør om glutenfritt får jeg oftes til svar at all varmmat er glutenfritt.

Svar fra eier

17. januar 2019

Hei kjespa, Tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Det er så hyggelig å høre at oppholdene hos oss svarer til forventningene. Vi håper ikke det er altfor lenge til vi får ønske deg velkommen tilbake - takk for nå! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk

28. desember 2018, , Eirik B

Som Platinum medlem hadde jeg booket inn en bonusnatt her 1. juledag på vei til Danmark. Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av en fantastisk service innstilt hyggelig dame, som umiddelbart oppgraderte…

Som Platinum medlem hadde jeg booket inn en bonusnatt her 1. juledag på vei til Danmark. Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av en fantastisk service innstilt hyggelig dame, som umiddelbart oppgraderte vårt rom til et enormt stort flott rom som så ut som en suite. Det var nydelige senger og en flott utsikt mot havnen i Tønsberg. Rommet var på enden av hotellet, så vi fikk en hjørnesuite. Det lønner seg virkelig å være lojal mot Choice kjeden. Reiser man mye med overnatting, klatrer man relativt raskt med nivåene her. Dette gjør at man bruker Choice fast. Jeg har forsøkt noen forskjellige hotellkjeder, men Nordic Choice er for meg utvilsomt den aller beste. Oversiktlig og lett å holde oversikten på egen nettside + app på mobilen. Anbefales på det varmeste. 😊👍🏻👌🏻

Svar fra eier

2. januar 2019

Hei Eirik B., WOW, tusen takk for flott tilbakemelding - og ikke minst din anbefaling, det setter vi stor pris på. Det er ikke noe som gleder mer å høre enn at våre gjester har hatt det bra under besøket.Vi ønsker deg et riktig godt nytt år, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen, vi står klare! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Enkle, moderne rom.

23. desember 2018, Lillestrøm, Norge, Odd M

Hotellet er relativt nytt, ligger ved Bryggen i byen. Vi hadde bestilt et Superior rom, litt større enn øvrige rom. Ingen telefon, slik at man måtte bruke mobil for kontakt med resepsjon eller verden…

Hotellet er relativt nytt, ligger ved Bryggen i byen. Vi hadde bestilt et Superior rom, litt større enn øvrige rom. Ingen telefon, slik at man måtte bruke mobil for kontakt med resepsjon eller verden for øvrig, kun en enkel hylle på veggen som arbeidsplate, ingen skuffer under. En lenestol og en "kontorstol" og et lite bord. Intet skap med hyller for oppbevaring av tøy, ved opphold utover en enkelt natt blir dette for dårlig! Badet er moderne, badekar hvor man står og dusjer! Ikke det sikreste hvis man vil bevare armer og ben! Såpedispensere uten holdere! Ikke enkelt å bruke.

Svar fra eier

2. januar 2019

Hei Odd M., Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor og riktig godt nytt år! :-). Selvfølgelig skal såpedispenserne henge på veggene og så snart vi hørte om dette på rommet du hadde sendte vi vaktmesteren vår for å rette opp i det, takk for at du meldte ifra :-). Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen, ønsker deg en fin januaruke! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Flott julebord

9. desember 2018, Tønsberg, Norge, Trondoc

Årets julebord! . Buffet. Du må bare begrense deg, men det ikke lett .Her har de alt du kan ønske deg, fra havets bunn til norske heier. Kongekrabbe , lutefisk , grønnskjell , pinnekjøtt , ribbe ,...…

Årets julebord! . Buffet. Du må bare begrense deg, men det ikke lett .Her har de alt du kan ønske deg, fra havets bunn til norske heier. Kongekrabbe , lutefisk , grønnskjell , pinnekjøtt , ribbe ,..... Delikat anrettet og rikelig.. Drikke ekstra og litt stivt priset .

Svar fra eier

13. desember 2018

Hei Trondoc, Så hyggelig å høre at julebordet hos oss svarte til forventningene, våre kokker legger sin stolthet buffeen og det er ekstra hyggelig å høre at det faller i smak! :-) Tusen takk for besøket for denne gang, vi står klare til å ønske deg velkommen tilbake. Vi ønsker deg en riktig god jul! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Sentralt like ved Tønsberg Brygge

12. november 2018, Kristiansand, Norge, Waylon2

Tilrettelagt for rask og enkel adkomst med parkering i kjeller. Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Stor og åpen lobby er en trivelig område for å sitte ned og treffe andre. For vi som liker å trene li…

Tilrettelagt for rask og enkel adkomst med parkering i kjeller. Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Stor og åpen lobby er en trivelig område for å sitte ned og treffe andre. For vi som liker å trene litt er det OK treningsrom og sauna i 5. Takbassenget var stengt men det må være en bra opplevelse å ta seg en svømmetur på Tønsbergs tak. Bra frokost. Effektiv utsjekk. Et bra opphold.

Svar fra eier

18. november 2018

Hei Waylon2, Det er like stas hver gang man får tilbakemelding på at oppholdet blir slik som forventet og det er intet unntak denne gangen. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding i forbindelse med besøket. Takterrassen og bassenget er en opplevelse i seg selv, og jeg anbefaler å ta turen tilbake til oss i sommersesongen når dette er åpent! ;-) Tusen takk for besøket, vi håper du tar turen tilbake om ikke altfor lenge - vi står klare til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.