Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
809 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Ypperlig beliggenhet på Brygga og Oseberg kulturhus.

17. oktober 2021, Oslo, Norge, Ingeborg56

Formålet med våre besøk til Tønsberg er som regel et arrangement på Oseberg kulturhus, og da kan vi ikke tenke oss et bedre sted å overnatte. Det er greit med parkering i kjelleren, rene og helt o.k.…

Formålet med våre besøk til Tønsberg er som regel et arrangement på Oseberg kulturhus, og da kan vi ikke tenke oss et bedre sted å overnatte. Det er greit med parkering i kjelleren, rene og helt o.k. rom og stort utvalg på frokostbuffeten, gjør at vi velger dette hotellet gang etter gang!
Les hele anmeldelsen
2

Restauranten trenger nåde skjenke- og servicekurs

4. oktober 2021, Arendal, Norge, DayTrip46672028687

Usedvanlig dårlig service i restauranten trekker dette hotellet ned blant de dårligste vi har bodd på i Norge. Når ansatte løper son vei når du sier «unnskyld» for å spørre om hvor man kan få bestilt…

Usedvanlig dårlig service i restauranten trekker dette hotellet ned blant de dårligste vi har bodd på i Norge. Når ansatte løper son vei når du sier «unnskyld» for å spørre om hvor man kan få bestilt drikke, for deretter møte på en barkeeper som spør om Gin Tonicen skal være med Gin og sitronbrus, og der det hel toppes av flere overstadig berusede ved bordene i restauranten (blant annet to som sovnet under middagen), så ble det alt annet enn den kvelden vi hadde sett for oss. Det eneste som trekker opp var en veldig bra frokost. Vi er faste Quality-gjester, men dette blir nok siste gang i Tønsberg på Quality for vår del, dessverre.
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell og god mat.

17. september 2021, , Inger E

Et fint hotel med en sentral beliggenhet. Rommet var bra med god seng. Frokosten var god med alt du trenger. Savnet bare bacon, det var bare en skive på hvert egg 🥺 Middagen i restauranten var utsøkt…

Et fint hotel med en sentral beliggenhet. Rommet var bra med god seng. Frokosten var god med alt du trenger. Savnet bare bacon, det var bare en skive på hvert egg 🥺 Middagen i restauranten var utsøkt. Husk å be om rom langt fra heisen for den hørte du godt på rommet. Det var parkering under hotellet, som ikke tilhørte hotellet, men det var veldig greit å parkere der.

Svar fra eier

24. september 2021

Hei Inger, tusen takk for at du valgte å legge oppholdet hos oss og ikke for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Helgetur 😃

11. september 2021, Gjøvik, Norge, 752karit

Dårlig service i innsjekk 😡. Diskuterte med oss om rom og oppdatering som vi skulle hatt. Ikke inne på rommet i løpet av helga med nye håndklær. Dårlig frokost, lite utvalg av pålegg. Hyggelige fol…

Dårlig service i innsjekk 😡. Diskuterte med oss om rom og oppdatering som vi skulle hatt. Ikke inne på rommet i løpet av helga med nye håndklær. Dårlig frokost, lite utvalg av pålegg. Hyggelige folk som jobbet under frokosten på lørdag 👍🏻. En veldig hyggelig i baren på kvelden.

Svar fra eier

24. september 2021

Hei 752karit, tusen takk for at dere valgte å bo hos oss, og ikke minst takk for tilbakemelding. Det er selvfølgelig beklagelig å høre at dere ikke var fornøyd med oppholdet og jeg vil ta dine synspunkter videre hos oss. Ønsker deg en riktig god helg! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Fint sted å sove, god frokost, men ikke verdt pengene

11. september 2021, Oslo, Norge, Dija89

Under påskudd av covid får man ikke noe form for service, ingen såper sanitetsprodukter eller lignende. Rommene rippet for alt annet enn seng - og det for en svært stiv pris. Frokosten og felleslokale…

Under påskudd av covid får man ikke noe form for service, ingen såper sanitetsprodukter eller lignende. Rommene rippet for alt annet enn seng - og det for en svært stiv pris. Frokosten og felleslokalene er svært fine.

Svar fra eier

24. september 2021

Hei Dija89, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet hos oss og ikke minst takk for besøket. Jeg ønsker deg en fin helg og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.564.411.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.