Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
744 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Kurs i Tønsberg

8. februar 2020, Fosnavåg, Norge, 787antons

Fikk opplyst at dette var en sammarbeidspartner til det firmaet vi var på kurs hos.Valgte da å bestille her.Både bestilling,ankomst og opphold svarte til forventning.Bra frukost.Fikk informasjon om at…

Fikk opplyst at dette var en sammarbeidspartner til det firmaet vi var på kurs hos.Valgte da å bestille her.Både bestilling,ankomst og opphold svarte til forventning.Bra frukost.Fikk informasjon om at det var parkering på hotellet men ingenting om pris.Brukte bil til og fra kurssted på dagtid,fra tirsdag morgen til torsdag morgen kostet alikevel parkering ca 700 kr.Har ved flere anledninger bodd på Qualityhoteller men ikke betalt så mye for parkering.Dette trekker ned mitt totalinntrykk.

Svar fra eier

15. februar 2020

Hei 787antons, Først og fremst tusen takk for besøket og for tilbakemelding på Tripadvisor! :-) Det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint og at alt i forbindelse med oppholdet svarte til forventningene. Vi har ingen egen parkering, men det finnes selvfølgelig alternativer til kjelleren under hotellet som også er rimeligere. Spør oss gjerne om du kommer tilbake på nytt opphold, så forklarer vi deg alternativene som er i nærheten :-) Jeg ønsker deg en riktig fin helg, og håper vi får ønske deg velkommen tilbake til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Greit

24. januar 2020, Hamar, Norge, eriktszabo

Egentlig litt skuffet over standard i forhold til pris. Det er et større hotell, fin beliggenhet, hyggelig betjening men det svarte ikke helt til prisen for oppholdet. Helt grei standard på frokost og…

Egentlig litt skuffet over standard i forhold til pris. Det er et større hotell, fin beliggenhet, hyggelig betjening men det svarte ikke helt til prisen for oppholdet. Helt grei standard på frokost og renhold.

Svar fra eier

26. januar 2020

Hei eriktszabo, Tusen takk for besøket og for din tilbakemelding. Det er selvfølgelig trist å høre at standarden hos oss ikke imøtekommer dine forventninger, men hyggelig å høre at frokosten ga deg en god start på dagen! :-) Jeg ønsker deg en fin ny uke, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
3

God beliggenhet, rent og pent

13. januar 2020, Sandefjord, Norge, bwirum

Fint hotell rett på kanalen i Tønsberg, hyggelige og hjelpsomme mennesker i resepsjonen. Vi brukte møterom Færder i 5. etg, har litt dårlig ventilasjon, blir veldig tungt etter en dag med 15-20 mennes…

Fint hotell rett på kanalen i Tønsberg, hyggelige og hjelpsomme mennesker i resepsjonen. Vi brukte møterom Færder i 5. etg, har litt dårlig ventilasjon, blir veldig tungt etter en dag med 15-20 mennesker i. Mat i restauranten var generelt bra, frokost, lunch på lørdag og middag var bra, lunch på sondag var litt trist, med kun en varmrett og et par kaker, hvorav varmretten var en currigreie som jeg kunne styre meg for, og en av kakene var en kokossak som jeg også kunne styre meg for. Siste kaka var bra da ... Skjønner at det kanskje var lite folk på hotellet til lunch søndag, men da kunne de i alle fall lagt ut noe brød og pålegg da. Rommene er fine, virket rene og pene, helt ok størrelse. Bra med el-uttak og slikt. Sengene er litt harde og putene litt myke, så du blir liggende ganske "flatt". Alt i alt et ok+ hotell med ok fasiliteter.

Svar fra eier

22. januar 2020

Hei bwirum, tusen takk for tilbakemelding og ikke minst for besøket ditt hos oss. Det er hyggelig å høre at frokost, lunsj og middag falt i smak og jeg har full forståelse for at lunsjen på søndag skilte seg ut fra lørdagens. Det var en annen type lunsj dere hadde denne dagen, og dersom dette ikke kom tydelig frem til deg som deltaker beklager vi det og jeg tar selvfølgelig tilbakemeldingen videre med kjøkkenet hos oss :-). Ønsker deg en fin uke, og dersom vi får anledningen står vi klare til å ønske deg velkommen tilbake! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell og møteplass

29. desember 2019, Drammen, Norge, kjespa

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og…

Jeg har vært på hotellet mange ganger på dag samlinger og med overnatting. Soverommene er bra og service på konferanse er bra. De har mange ulike møterom, men alle er ikke like gode. Maten er god og de er gode på matmerking. Kjøkkenet velger mat som gjør det enkelt å spise trykt. Når jeg spør om glutenfritt får jeg oftes til svar at all varmmat til lunsj er glutenfritt.

Svar fra eier

4. januar 2020

Hei kjespa, Tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Veldig hyggelig å høre at du har besøkt oss opptil flere ganger, og at du har det fint under dine opphold hos oss. Vi ønsker deg et godt nytt år, og håper vi får ønske deg velkommen igjen om ikke altfor lenge! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

14. desember 2019, Bergen, Norge, Trehar

Resepsjonen var romsleg og tiltalande. Fekk lov å sjekka inn før normal innsjekkings tid av hyggeleg resepsjonist. Rommet var reint og greitt, men for varmt om natta. Bra frukost. Hotellet ligg se…

Resepsjonen var romsleg og tiltalande. Fekk lov å sjekka inn før normal innsjekkings tid av hyggeleg resepsjonist. Rommet var reint og greitt, men for varmt om natta. Bra frukost. Hotellet ligg sentralt til.

Svar fra eier

21. desember 2019

Hei Trehar, tusen takk for flott tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss da du var i byen. Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten! God jul! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.