Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
714 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Et meget godt konferansehotell

28. juni 2019, Bærums Verk, Norge, ovebru63

En formidabel konferansevert og topp service fra alle på hotellet gjør at jeg gir toppscore her. Litt trekk for «lukt» på rom, men det oppveies av fasiliteter der alt er tilrettelagt. Middagen var i e…

En formidabel konferansevert og topp service fra alle på hotellet gjør at jeg gir toppscore her. Litt trekk for «lukt» på rom, men det oppveies av fasiliteter der alt er tilrettelagt. Middagen var i en egen klasse. Vi fikk jobben gjort. Vi kommer tilbake. Takk for oss.

Svar fra eier

2. juli 2019

Hei overbru63, Tusen takk for veldig flott tilbakemelding, det er så hyggelig å høre at du har kost deg på konferanse hos oss - jeg tar den fine tilbakemeldingen videre internt! :-) Vi ønsker deg en fin sommer, og håper vi får ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Sentralt hotell

26. mai 2019, , Eli Kristin M

Bodde på hotellet i forbindelse med kurs. Hotellet ligger fint til på brygga i Tønsberg og i samme bygg som Oseberg kulturhus. Serviceinnstilt og hyggelig betjening, God frokost, men det kan være litt…

Bodde på hotellet i forbindelse med kurs. Hotellet ligger fint til på brygga i Tønsberg og i samme bygg som Oseberg kulturhus. Serviceinnstilt og hyggelig betjening, God frokost, men det kan være litt masete til lunch på lørdager da det er lørdagsjazz i spisesalen. Fine rom, men nøkkelkortet måtte omkodes flere ganger i løpet av oppholdet. Fikk beskjed om at en ikke skulle ha nøkkelkort sammen med mobil noe jeg og flere med meg ikke hadde men dette tiltross fikk vi ikke låst opp døren til rommet. Et stille og rolig hotell og kan trygt anbefales.

Svar fra eier

2. juni 2019

Hei Eli Kristin, Tusen takk for flott tilbakemelding, og ikke minst at du gjør oss oppmerksomme på hvordan opplevelsen din rundt Jazzcafeen som avholdes på lørdager var, vi tar dette med oss på veien slik at vi kan se hva som kan gjøres slik at man ikke får opplevelsen av at det er masete - det er selvfølgelig ikke det vi ønsker :-). Takk for besøket, vi står klare og håper vi får ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Flott sentralt hotell

26. mai 2019, Bergen, Norge, niljost

Hotellet er stort og flott og ligger sentralt til ved brygga. Flinke og hyggelige ansatte som møter gjestene med et smil. God frokost. Det beste ved frokosten var at selv med mange gjester var det ik…

Hotellet er stort og flott og ligger sentralt til ved brygga. Flinke og hyggelige ansatte som møter gjestene med et smil. God frokost. Det beste ved frokosten var at selv med mange gjester var det ikke kø. Ansatte som raskt og effektivt ryddet bordene og gjorde klart for nye gjester. Bra rom i "annekset" som er på andre siden av en smal gågate.

Svar fra eier

2. juni 2019

Hei niljost, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Vi står klare og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell sentralt i Tønsberg

12. mai 2019, Oslo, Norge, U2328BNrobertd

Dette hotellet ligger perfekt til i Tønsberg. Sentralt og rett ved vannet. Gåavstand til sentrum. Gode store rom med og god frokost med veldig bra utvalg. Treningsrommet var stort og inneholder det me…

Dette hotellet ligger perfekt til i Tønsberg. Sentralt og rett ved vannet. Gåavstand til sentrum. Gode store rom med og god frokost med veldig bra utvalg. Treningsrommet var stort og inneholder det meste man trenger for en god treningsøkt. Bra service.

Svar fra eier

21. mai 2019

Hei U2328BNrobertd, Tusen takk for besøket og fin tilbakemelding. Vi håper du også fikk nytt den gode utsikten fra treningsrommet under treningen, den er noe for seg selv! ;-) Vi står klare til å ønske deg velkommen igjen om vi får muligheten! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Sentralt og fint

12. mai 2019, Oslo, Norge, mariahM8095TZ

Samboeren min og jeg bodde her en natt i forbindelse med et arrangement i Foynhagen, som ligger like ved. Hotellet ligger fint til på brygga i Tønsberg, så man har mange restauranter og uteliv lett ti…

Samboeren min og jeg bodde her en natt i forbindelse med et arrangement i Foynhagen, som ligger like ved. Hotellet ligger fint til på brygga i Tønsberg, så man har mange restauranter og uteliv lett tilgjengelig. Til frokosten var det mye deilig mat å velge mellom, og alt falt i smak. Etter frokost benyttet jeg det utendørs bassenget, som er å finne på hotellets takterasse. Her var det også sauna og fine garderober. Deilig! Hotellrommene var fine, men vi hadde rom mot Foynhagen, så det var veldig mye støy fra nattklubben der til langt på natt. Mellom badet og soverommet var det bare en frostet glassdør med åpning både under og ved håndtaket. Jeg bodde riktignok sammen med min samboer, men hadde satt pris på mer privatliv ved toalettbesøk osv., så en vanlig dør hadde vært å anbefale. Alt i alt en hyggelig opplevelse, med hyggelige og imøtekommende ansatte på hotellet.

Svar fra eier

21. mai 2019

Hei mariahM8095TZ, Tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Veldig hyggelig å høre at dere har hatt ett fint opphold og kos dere på arrangement i Foynhagen som er vår nærmeste nabo! :-) Vi står klare og håper vi får ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.374.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.