Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

Vurdering fra TripAdvisor

4
532 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Greit sentrumshotell ved brygga.

25. juni 2017, , johnJ5696PJ

Sentralt beliggende ved brygga Mange rom med utsikt mot kanalen/brygga. Noe støy fra utelivet. God frokost, gode senger. Ikke egen parkering, men mot avgift. Greie og passe srore rom, også mulig med…

Sentralt beliggende ved brygga Mange rom med utsikt mot kanalen/brygga. Noe støy fra utelivet. God frokost, gode senger. Ikke egen parkering, men mot avgift. Greie og passe srore rom, også mulig med et rimeligere alternativ i nabobygget.
Les hele anmeldelsen
4

Trivelig og sentralt

19. juni 2017, Tønsberg, Norge, eleonorer607

God service fra alle jeg møtte. God frokost og rent på rommet. Fikk ikke benyttet Brasseriet, men vil gjerne det en annen gang. Ser trivlig ut. Ligger på enden av Brygga og har mange utesteder rett ut…

God service fra alle jeg møtte. God frokost og rent på rommet. Fikk ikke benyttet Brasseriet, men vil gjerne det en annen gang. Ser trivlig ut. Ligger på enden av Brygga og har mange utesteder rett utenfor.

Svar fra eier

20. juni 2017

Hei eleonorer607, Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen i vår a la carte restaurant Brasserie X. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en fin sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
1

Meget lav standard på enkeltrom.

19. juni 2017, Gressvik , Kari-Britt O

Jeg opplevde selve hotellet som veldig bra, men lavstandarden på enkeltrommet i Sjøboden trakk oppholdet ned. Det hadde vært bedre hvis dette hadde blitt gjort oppmerksom på ved bestilling av romnet.…

Jeg opplevde selve hotellet som veldig bra, men lavstandarden på enkeltrommet i Sjøboden trakk oppholdet ned. Det hadde vært bedre hvis dette hadde blitt gjort oppmerksom på ved bestilling av romnet. Da hadde jeg valgt et annet romalternativ.

Svar fra eier

20. juni 2017

Hei Kari-Britt O., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det bra hos oss, og vi beklager at du ikke ble informert i forkant hvilken rom standard du skulle bo på. Vi ønsker deg en flott sommer, og håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Fornøyd

19. juni 2017, Skarnes, Norge, toves42

Dette hotellet har hyggelig og imøtekommende personale og topp frokost med meget godt utvalg. Hadde et superior-rom med flott utsikt mot brygga Trekker ned at det var gulvteppe på rommet og at wifi ik…

Dette hotellet har hyggelig og imøtekommende personale og topp frokost med meget godt utvalg. Hadde et superior-rom med flott utsikt mot brygga Trekker ned at det var gulvteppe på rommet og at wifi ikke fungerte på vårt rom. Har alt i alt hatt et svært hyggelig opphold.

Svar fra eier

20. juni 2017

Hei Toves42, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss, og vi beklager at wifien ikke fungerte som den skulle. Vi vil selvfølgelig få sjekket opp dette. Vi ønsker deg en flott sommer og håper på å få ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Lunsj

19. juni 2017, , Ole - Jacob T

Etter en god kjøretur, var tiden inne for lunsj. Her var det nydelig buffé med meget god mat. Alt ifra kald og varm fisk til kakebord. Velorganisert betjening som fulgte godt med og gjorde lunsjen vel…

Etter en god kjøretur, var tiden inne for lunsj. Her var det nydelig buffé med meget god mat. Alt ifra kald og varm fisk til kakebord. Velorganisert betjening som fulgte godt med og gjorde lunsjen vellykket.

Svar fra eier

20. juni 2017

Hei Ole-Jacob T., Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er så hyggelig å høre at vår lunsjbuffet falt i smak og vi håper dere fikk en fin kjøretur hjem igjen. Tusen takk for besøket, vi håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.