Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
815 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Flott beliggenhet, men slitent hotell

3. mai 2022, Kristiansand, Norge, Mr_Viking1

Flott plass midt i Tønsberg. Dessverre er hotellet ganske slitent og har stort behov for en oppussing. Fin utsikt fra rommene ut mot brygga. God frokost, og greit treningsrom. Ikke tilrettelagt for pa…

Flott plass midt i Tønsberg. Dessverre er hotellet ganske slitent og har stort behov for en oppussing. Fin utsikt fra rommene ut mot brygga. God frokost, og greit treningsrom. Ikke tilrettelagt for parkering med elbil. Dyr parkering i kjelleren.
Les hele anmeldelsen
4

Veldig bra Hotel rett på brygga

25. april 2022, Oslo, Norge, Thor-Erik G

Det første som møter deg er resepsjonisten som var en virkelig super kar og utførte det han skulle. Vi var der som en del av et større arrangement, så når de aller fleste fikk sine rom kl 15.00 (som a…

Det første som møter deg er resepsjonisten som var en virkelig super kar og utførte det han skulle. Vi var der som en del av et større arrangement, så når de aller fleste fikk sine rom kl 15.00 (som avtalt), er det dårlig når andre må sitte å vente i foajeen til kl 18.00 før de får rom. Rommene var fine selv om vi var i den eldre delen over gaten fra resepsjonen, putene var som de pleier på Hotel, veldig flate. Frokost var veldig bra og tre retters middag var god. Baren var velutstyrt og gode drinker. Alt i alt et veldig bra opphold.

Svar fra eier

29. april 2022

Hei Thor-Erik, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket. Det er fullt forståelig at det er frustrerende når man må vente på sitt rom og "alle" andre har fått sitt - det tar vi selvfølgelig med oss videre. Hyggelig å høre at du hadde det fint og koste deg under oppholdet. Jeg håper vi får gleden av å se deg igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk opphold på solfylte brygga

20. mars 2022, , amalieomrel

Kjempehyggelig hotell med supert personale, alle var veldig hjelpsomme og imøtekommende. Målet for turen var hotellfrokost, den innfridde våre forventninger. Sentralt og deilig beliggenhet selv uten b…

Kjempehyggelig hotell med supert personale, alle var veldig hjelpsomme og imøtekommende. Målet for turen var hotellfrokost, den innfridde våre forventninger. Sentralt og deilig beliggenhet selv uten bil. Anbefales!

Svar fra eier

13. april 2022

Hei Amalieomrel, tusen takk for flott tilbakemelding og ikke minst for besøket! Det er så hyggelig å se at du hadde det fint og koste deg under oppholdet. Jeg ønsker deg en fin uke, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med bra frokost, men svarer ikke på chat

19. mars 2022, Bergen, Norge, torhelgeh2016

Hotellet hadde ganske bra rom og en fantastisk frokost. Maten i restauranten var også god. Eneste jeg syns var dårlig var at resepsjonen ikke svarte på meldinger sendt i chatten i appen deres. Var ikk…

Hotellet hadde ganske bra rom og en fantastisk frokost. Maten i restauranten var også god. Eneste jeg syns var dårlig var at resepsjonen ikke svarte på meldinger sendt i chatten i appen deres. Var ikke mulig å få kontakt der. Var en kveld noen hadde på veldig høy musikk, men fikk ikke kontakt med resepsjonen. Vanskelig å sove på grunn av dette.

Svar fra eier

13. april 2022

Hei Torhelgeh2016, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss og ikke minst for at du la overnattingene hos oss. Det er trist å høre at du ikke fikk svar på chatten vår, og det skal jeg selvfølgelig ta videre slik at den følges opp bedre også på kveld/natt - tusen takk for at du sier ifra. Hyggelig å høre at frokosten ga deg en god start på dagen. Ønsker deg en fin uke, og håper vi får ønske deg velkommen igjen neste gang du har behov for overnatting i Tønsberg! :-)

Les hele anmeldelsen
1

Verste renhold standard i Norge, sikkert

29. november 2021, Ålesund, Norge, YuriM592

Vi kom til et rom fult av hundehår i teppe og søppel overalt, til og med hundeposer i søppelbøtta. De gjorde et forsøk for å forbedre når vi klaget men fortsatt stod det tømme ølbokser i hyllene. Renh…

Vi kom til et rom fult av hundehår i teppe og søppel overalt, til og med hundeposer i søppelbøtta. De gjorde et forsøk for å forbedre når vi klaget men fortsatt stod det tømme ølbokser i hyllene. Renholdspersonalet ljuger rett i ansiktet om at de er ferdig med rengjøring på den påfølgende dagen... Første og siste gang har jeg vart jeg på hotellet, garantert.

Svar fra eier

17. desember 2021

Hei YuriM592, Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og ikke minst for tilbakemelding. Det er beklagelig å høre at vi sviktet på rengjøringen av rommet under ditt opphold hos oss - det skal selvfølgelig ikke være slik og jeg vil ta dette videre med vår renholdsavdeling - tusen takk for at du hjelper oss å forbedre oss! Jeg ønsker deg en fin julefeiring og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen slik at vi kan vise at dette ikke er normalen hos oss! :-)

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.