Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge
 • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
 • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Tønsberg

Julebord på Quality Hotel Tønsberg

 • Periode for opphold:

  24. nov 2017 - 10. des 2017

  Min. 1 natt, maks. 1 natt

 • Bookingperiode:

  15. sep 2017 - 10. des 2017

 • Begrensinger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

Fantastisk mat. Supert show. Gode senger.

Våre kokker setter sin stolthet i å lage de lekreste retter, med de aller beste råvarene. Resultatet blir et helt uslåelig julebord, med alt av klassisk julemat og tilbehør, samt et bugnende utvalg av andre spennende retter. 

På scenen i Oseberg Kulturhus står noen av landets fremste komikere klare til å underholde oss etter middag, programmet for julen er som følger:

Fredag 24. november:
Julelatter med Christian Mikkelsen (vinner av komiprisen 2016 for Årets Gjennombrudd!), Olav Svarstad Haugland og Emil Lystvedt Berntsen fra BMI. Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Fredag 1. desember: 
Når man skal beskrive Alex Rosén kan det kort oppsummeres slik; Et firkløver i én og samme person! Komiker – musiker - sanger – og en førsteklasses programleder og konferansier. Sammen med Rasmus Wold og duoen fra Bye & Rønning, Jon Niklas Rønning og Ole Morten Aagenæs. Showet inneholder humor og musikk i en herlig kombinasjon. Her er det bare å velge sin favoritt!

Lørdag 2. desember: 
Tommy Steine begynte sin komiker karriere allerede i 1994, og er således en av de standupkomikerne som har holdt på lengst! Denne kvelden deler han scene med Jon Niklas Rønning, Ole Morten Aagenæs og Rasmus Wold. Høy flirefaktor!

Fredag 8. desember: 
Tommy Steine begynte sin komiker karriere allerede i 1994, og er således en av de standupkomikerne som har holdt på lengst! Denne kvelden deler han scene med Jon Niklas Rønning, Ole Morten Aagenæs og Rasmus Wold. Høy flirefaktor!

Lørdag 9. desember:
Øyvind Loven er en rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk!  Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le uhemmet, og det gjør han garantert denne gangen også! Kveldens kompanjonger er Jon Niklas Rønning, Ole Morten Aagenæs og Rasmus Wold.

Julebordspakke med alt inkludert

 • Overnatting med frokost
 • Julebord i Restaurant Lindahl
 • Billetter til showet
Vilkår og betingelser

Dette er en forhåndsbetalt pakke som ikke kan avbestilles eller refunderes. Ved behov for å bytte dato, ta kontakt med oss på julebord@choice.no

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.