Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Tønsberg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Jul i Blåfjell

Tønsberg Amatørteater skal for aller første gang sette opp Jul i Blåfjell, teaterversjonen av fortellingen som gjorde stor suksess som NRK-julekalender da den ble sendt første gang i 1999, og som har blitt sendt flere ganger utover på 2000-tallet.

 

Blåmor og Blåfar vokter blånissenes tradisjoner, men da ei rødnissejente dukker opp, blir de voksne blånissene skeptiske. Turte og Tvilling må overbevise de som bestemmer om at det fremmede ikke er farlig. Utenfor Blåfjell kjører Mamsen og Lillegutt rundt, krangler og forsøpler – de lærer nok noe, de også, i løpet av forestillingen. På scenen står det over 70 skuespillere fra 3 til 75 år! Vi gleder oss til å invitere dere inn i Blånissenes verden.

VELKOMMEN TIL ÅRETS JULEFORESTILLING

Billetter kan kjøpes HER

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.