Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger - med
gangavstand til et mangfoldig kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker å oppholde deg midt i begivenhetenes sentrum.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Stavanger ligger midt i den pulserende og levende vestlandsbyen. Her har du kort vei til alt av opplevelser, og byens puls fortsetter innover i et levende hotell med barer, restauranter og opplevelser.

Beliggenhet

Clarion Hotel® Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter og museer. Her finnes mange spennende gater du aldri blir lei av å gå i og oppleve, som Sjøhusrekken, utallige gågater i gamle Stavanger og ”Fargegata”. Kulinariske høydepunkter og kvaliteten på både råvarer og restauranter i byen prises av nasjonale gastronomer og i Michelin-guiden. Sjømat, lam, grønnsaker og frukt fra lokale produsenter kan nytes på restauranter i verdensklasse. Kulturhovedstaden, Stavanger, har over 30 årlige festivaler, deriblant Nordens største matfestival, som trekker over 200 000 gjester til byen og regionen i slutten av juli. Toppturattraksjoner, som Preikestolen og Kjerag i vakre Lysefjorden, er selvsagte steder å få med seg om du vil litt ut av bykjernen.

Tid og søvn - den nye luksusen

Hotellet har 249 rom, en stor konferanseavdeling og en personlig, imøtekommende atmosfære. Her kan du la hjertet hvile i en seng som tar søvn og ro på alvor. Når du er klar for nye opplevelser, er det bare å velge - de venter rett utenfor døren, i vår restaurant eller Espier Skybar. 

Bar og restaurant

I hotellets restaurant Kitchen & Table kan vi by på en deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan - og lokale råvarer fra Stavanger. Mesterkokken, Marcus Samuelsson, har komponert menyen som du finner på Kitchen & Table. I 14. etasje finner du Espier, byens nye utkikkspunkt. Denne skybaren gir et fantastisk panoramablikk over Stavanger, mens du nyter kvalitet og lidenskap i glasset.

Trening 

A run with a view! I hotellets 14. etasje finner du et fullt utstyrt treningsrom, så du kan ta deg en løpetur før frokost og samtidig få med deg soloppgangen. Vi kan også anbefale en tidlig joggetur i Stavangers gater, smug og parker.

Velkommen til Clarion Hotel® Stavanger – den levende møteplassen i Stavanger!

®

 

Kontakt

  • Arne Rettedals gate 14 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn fram

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybussen stanser utenfor hotellet på forespørsel.

Med taxi

Vi anbefaler Randaberg Taxi tlf +47 05141.

Om Clarion Hotel Stavanger

Hotellrom

249 stk - 498 senger

Konferanselokaler

10 stk - med plass til totalt 950 personer

Avstand flyplass

Stavanger Lufthavn, Sola: 15 km

Avstand kollektivtrafikk

Buss- og togterminalen i Stavanger: 200 m
Havnen Vågen: 150 m

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.