Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Norges mest unike designhotell! Clarion Hotel Energy er tegnet av Snøhetta. Her finner du kunst av Kjell Pahr-Iversen og eksklusiv design som egner å inspirere deg. Kort vei i sommer til kjente landemerker, golf og sportsarenaer.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Shownight i adventstiden

Årets julebord i Stavanger, på Clarion Hotel Energy.
Bli med å opplev en fabelaktig kombinasjon av musikk, stil, show, humor og kvalitet.
I to kvelder - 26. og 27. november - inviterer Atle Pettersen & Stavanger Storband m/gjester til en uforglemmelig Shownight i adventstiden.

 • ATLE PETTERSEN:
  Atle Pettersen er en av Norges mest allsidige artister og programledere, og har allerede en lang og innholdsrik karriere bak seg. Ikke bare loser han store deler av Norges befolkning gjennom fredagskvelden i Beat for Beat, du har sannsynligvis også sett ham i en rekke andre produksjoner. Musikk har alltid vært en stor del av livet til Atle, som både opptrer og produserer sin egen musikk og andres.
 • STAVANGER STORBAND:
  Stavanger Storband var Stavangers første faste storband, og under sin mangeårige dirigent, Per-Egil Vang, har de vært en viktig del av det stavangerske kulturliv. Bandet har tradisjon for å levere spennende og varierte program til både konserter, «Ballroom dancing» og ikke minst den årlige 17. mai-opptredenen på Stavanger torg.
 • GJESTER: KARIN HODNE
  Karin Hodne er en anerkjent skuespiller fra teater, musikaler og andre produksjoner, og har i en årrekke sjarmert tusenvis av publikum på utallige scener med sitt sprudlende sceneshow og sang. Karin byr på glitrende og leken jazz som passer som hånd i hanske med et swingende storband.
 • GJESTER: JUNE KOMMUNE
  June Kommune, serviceleder fra Stavanger Kommune, kommer og for å se til at vi har det fint og er godt forberedt for en ny vinter.


Sammen vil de levere et energisk show, som løfter oss inn i årets adventsesong.

 • MAT & DRIKKE:
  Inkludert i prisen er et glass med velkommst drikke og stor julebuffet med tradisjonell varm julemat og et herlig dessertbord og kaffe.
 • PAKKER:
  Dere kan velge mellom tre pakker. Alle er inkludert aperitif, show og middag.
  Om du ønsker kan du velge til overnatting i enkeltrom og frokost, eller overnatting i dobbeltrom med frokost. Priser fra 1290,- til 1985,- pr. person.

Tider og pris for julebord

Dato: Julebordet arrangeres 26. og 27. november 2021, 19.00 - ca 01.00.

Pris: Fra 1290 NOK/pers inkl. moms

Book her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.