Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse eller med venner. Vi er et kontantfritt hotell.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi er kjent for å ha et av landets beste spa-anlegg, og gjør vårt beste for at alle våre gjester skal ha den følelsen når de besøker oss.

Vårt spa består av to etasjer. I første etasje finner du et stort basseng, flere badstuer, kalde og varme kilder, og et utendørs boblebasseng. I vår andre etasje finner du Son Magic Circle, et egenutviklet spakonsept du følger på egenhånd i vår dedikerte spa-avdeling. Uansett hva du velger av spa og behandling er vårt mål at du skal kunne slappe av, og avslutte dagen med ny energi og lave skuldre.

Behandlinger

Vi har en fyldig spameny med behandlinger hvor du garantert vil finne flere ting som kan friste. Her finnes en rekke forskjellige ansiktsbehandlinger, body wraps hvor du får en effektiv kroppsbehandling med massasje og deretter blir pakket inn i et varmeteppe. Vi tilbyr klassisk massasje, aromamassasje, spesielle massasjer for deg som er gravid, massasje med lavasteiner og bodyskrubbs. For deg som ønsker rens og ansiktsbehandlinger har vi også en god meny.

Treningsavdeling

I vår treningsavdeling tilbyr vi trening i sal og studio. Vi har en rekke treningsapparater, og våre dyktige instruktører tilbyr alt fra kondisjonstrening til yoga. Mest populært er allikevel vår aquashape-time, hvor vi tar på badetøyet og trener i et av våre basseng. Du kan se oversikt over treningen her. Alle er velkommen! Trening er gratis for hotellets gjester.

Son Magic Circle

Magic Circle er vårt eget spakonsept. Dette er et "spa deg selv"-rituale, hvor du rett og slett er din egen behandler i våre fantatiske omgivelser i andre etasje, tilpasset produktene du får med deg i et kit inn i spaet. Du bruker 90 minutter på runden, og har med deg syv Thalionprodukter og en steg-for-steg-guide. Vi har valgt ut de beste produktene med naturens fineste ingredienser for ansikt og kropp. 

Del 1 av Son Magic Circle

Før start vasker du hele kroppen med en dusjgele, og ansiktet med et nydelig renseskum for alle hudtyper. Når du beveger deg inn i sirkelen trenger du ikke å stresse - dette er din tid, du kan ta den tiden du trenger, kjenne at du roer deg ned. Du kan velge om du vil gå inn i vår magiske sirkel via vannfallet, eller om du vil gå rundt. Om du går gjennom, går du gjennom et fotbad. Deretter møter du vår eventdusj, hvor du kan prøve alle knappene etter tur. Tredje stasjon er et avslappende fotbad, hvor du bruker fotsalt. Deretter kan du ta en ny dusj med bodyskrubb, hvor døde hudeller fjernes og etterlater huden myk og glatt. Deretter beveger du deg inn i den finske badstuen, som holder 85 grader. Sitt så lenge du orker og klarer i den tørre badstuen. 

Del 2 av Son Magic Circle

Sjette stasjon er Kneipp-bad (ja, oppkalt etter den samme professoren som oppfant Kneippbrødet), en kaldsvannsbehandling hvor du går vekselvis og rolig mellom vann som holder 8 og 38 grader. heretter besøker du vårt stillerom, et behagelig værelse med gode senger. Etter en hvil er det på tide med dampbadstue og tilhørende ansiktsmaske, før du har et nytt fotbad og får i gang blodsirkulasjonen igjen. Etter fotbad er det caldarium, et varmt rom med oppvarmede seter. Til sist kommer du til utsiktsbenkene, hvor du kan nyte den herlige utsikten over Sonskilen og Oslofjorden. Her håper vi at du kjenner deg uthvilt og glad i både kropp og sjel.

Kontakt og bestilling 

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har spørsmål, eller ønsker å bestille behandlinger.

son.booking@sonspa.no
Telefon: +47 64 98 48 00

Son Magic Circle

Mandag: 10.00 - 19.00
Tirsdag: 10.00 - 19.00
Onsdag: 10.00 - 19.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00
Søndag: 09.00 - 19.00

Spa - 1. etasje

Mandag: 07.00 - 21.00
Tirsdag: 07.00 - 21.00
Onsdag: 07.00 - 21.00
Torsdag: 07.00 - 21.00
Fredag: 07.00 - 23.00
Lørdag: 07.00 - 23.00
Søndag: 07.00 - 23.00

Barntider basseng

Mandag: 09.00 - 11.00
Tirsdag: 09.00 - 11.00
Onsdag: 09.00 - 11.00
Torsdag: 09.00 - 11.00
Fredag: 09.00 - 11.00
Lørdag: 09.00 - 11.00
Søndag: 09.00 - 11.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.