Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med kjæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi er kjent for å ha et av landets beste spa-anlegg, og gjør vårt beste for at alle våre gjester skal ha den følelsen når de besøker oss.

Vårt spa består av to etasjer. I første etasje finner du et stort basseng, flere badstuer, kalde og varme kilder, og et utendørs boblebasseng. I vår andre etasje finner du Circle of Senses, et sanserituale som gir deg ro og velvære. Uansett hva du velger av spa og behandling er vårt mål at du skal kunne slappe av, og avslutte dagen med ny energi og lave skuldre.

Behandlinger

Vi har en fyldig spameny med behandlinger hvor du garantert vil finne flere ting som kan friste. Her finnes en rekke forskjellige ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Vi tilbyr klassisk massasje, aromamassasje, spesielle massasjer for deg som er gravid og bodyskrubbs. For deg som ønsker rens og ansiktsbehandlinger har vi også en god meny.

Badstueflåter og badestamp

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåter – HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåtene har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Vi har 2 badstueflåter Babord og Styrbord. Babord kan du leie privat og Styrbord er åpen for flere. Eller hvorfor ikke starte dagen med et morgenbad & sauna.

Våre 2 badestamper har en unik plassering ytterst på brygga - der bader du nærmest vannkanten. Stampene er fylt med saltvann som varmes opp av en vedfyrt ovn. Saltvannet er full av mineraler noe som har en terapeutisk effekt på kroppen. Vi anbefaler å nyte badestampen sammen med badstueflåten. Vi har 2 badestamper; Babord og Styrbord. Babord kan du leie privat og Styrbord er åpen for flere.

Circle of Senses

I vår andre etasje finner du Circle of Senses, et sanserituale som gir deg ro og velvære. En hybridbehandling der en guide veileder deg gjennom 75 minutter med ulike sanseritualer. Ritualet består av 8 stasjoner - fra ulike badstuer med skrubb og aufguss til avslapningsrituale, hvilestoler og en egen spalounge der du får servert en smoothie.

Treningsavdeling

I vår treningsavdeling tilbyr vi trening i sal og studio. Vi har en rekke treningsapparater, og våre dyktige instruktører tilbyr alt fra kondisjonstrening til yoga. Trening er gratis for hotellets gjester.

Kontakt og bestilling 

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har spørsmål, eller ønsker å bestille behandlinger.

stay@sonspa.no
Telefon: +47 64 98 48 00

Spaavdelingen

Mandag - torsdag: 07.00 - 21.00
Fredag - søndag: 07.00 - 23.00

Barntider basseng

Alle dager: 09.00 - 11.00

Utvidede åpningstider i skolens ferier (ikke jul)

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.