Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Sarpsborg

Dansefest med Contrazt

Bli med på tidenes danseaften på Quality Hotel Sarpsborg!

  • Bookingperiode:

    30. apr 2018 - 4. mai 2018

Priser

150 NOK for Contrazt billett

Bli med på dansefest den 12. mai på Quality Hotel Sarpsborg! Billettene kjøpes i resepsjonen på hotellet, og er kun tilgjengelig fra mandag 30. april - fredag 4. mai. Kun 200 stk billetter tilgjengelig.

Sving dansefoten med Norges mest turnerende danseband Contrazt på Quality Hotel Sarpsborg, Lørdag 12. mai 2018.

Hotellet er åpent hele dagen, dørene til konsertlokalet åpner kl. 21.00 Contrazt spiller fra kl. 21.30-01.30 Aldersgrense 18 år

Contrazt - festfolkets favorittdanseband:   Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok Våler kommunes Kulturpris for 2015. Contrazt sitt trettende album på tolv år, «Luksusliv…», er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. 11 av 12 låter på albumet er signert bandet egne medlemmer Gro Anita og Leif Dybendal. ”Luksusliv…” kom i juni 2017. I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj” som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1. Sommer´n 2017 betyr også flere opptredener i riksdekkende radio og fjernsyn. Contrazt var landets hyppigst turnerende band i sin genre i 2014, 2015 og 2016. 2017- kalenderen er også i ferd med å fylles opp. ”Contrazt- landets mest oppegående og progressive danseband”- sitat hovedstadspressen.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid , og besetningen er:   

Gro Anita Johansen (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass),Kay Ronny Brobakken (trommer) og Conny Nordvall (Keyboards).

Til slutt er det bare å si at Contrazt ́s sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder kun ved kjøp av billetter i resepsjonen på hotellet. Kun 200 stk billetter tilgjengelig. Kjøp er tilgjengelig fra mandag den 30 april til fredag 4 mai.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.