Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med minigolf, klatrebane, lekelabyrint og ballbinge. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Sarpsborg

På Superland holder vi svømmekurs for babyer og barn opptil 10 år, med instruktører utdannet gjennom Norges Svømmeforbund.

Vi er opptatt av å se ditt barn og dets behov, så vi kan veilede dere på best mulig måte. God informasjon om barnet ditt i forkant av kurset hjelper oss å legge til rette for god svømmetrening.

Babysvømming fra 3 mnd til 2 år

Babysvømming er en vannaktivitet der foreldre deltar aktivt i bassenget. Dette er en lekaktivitet som vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og barn. Aktiviteten skal foregå på barnets premisser, konkurranse og krav om prestasjoner er ikke ønskelig. Under babysvømming har foreldrene selv ansvaret for sitt barn. Instruktøren gir råd og veiledning. Hovedmålet med å delta på babysvømming bør være å lære babyen å være trygg over og under vann, samt å oppøve selvstendighet i vann, uansett dybde og temperatur.

Også ut fra et sikkerhetsmessig perspektiv kan man drive babysvømming. Babyer som har deltatt i organisert babysvømming, har falt i vannet i andre sammenhenger og reddet seg selv. Til i dag har det ikke vært ulykker direkte relatert til babysvømming i Norge. Flere tusen babyer har deltatt i slik aktivitet.

Gode tips første gang: Sett av god tid til besøket. Planlegg søvn og mating. En trøtt og sulten baby vil trives dårlig også i vannet. I vannet skal babyen ha på seg badebleie. La babyen få god tid til å venne seg til svømmehallmiljøet. God kroppskontakt er det som får barna til å føle seg mest trygge. Tull et stort håndkle rundt babyen med en gang den løftes ut av vannet. Etter bading kan du vaske eller skylle av klorvannet. Smør gjerne huden inn med litt fuktighetskrem til slutt.

I prinsippet er det ingenting i veien med å starte babysvømming raskt etter fødselen, hvorav vi har satt en grense på ca 8 uker. Vi har oppstart 3 ganger i året, så velg den oppstarten som passer dere best. Som foreldre kan dere bade med barnet alene, mens dere venter på ny oppstart. Vi veileder dere gjerne.

Småbarnsvømming fra 2 til 4 år

Hvorfor småbarnssvømming? Målet med småbarnsvømming er ikke først og fremst å lære barna å svømme ved å bevisst trene inn riktige svømmetak i ulike svømmearter. Mange barn lærer imidlertid en form for svømming gjennom kurset. Det vil si at de tar seg fram i vann – helst under vann – på egenhånd, og bruker den teknikken de selv foretrekker.

Småbarnsvømming skal først og fremst være en aktivitet som foregår på barnas premisser. Målet er at barna blir trygge i vannet. Vi leker inn dykking, hopp, stup, ”svømming” og elementær selvberging etter hvert. Kurset bygger videre på babysvømming som er for barn opp til 2 år, men det er ingen forutsetning at man tidligere har deltatt på babysvømming eller har vært spesielt flittig til å oppsøke svømmehallen på egenhånd.

Vi har fokus på sanger, lek og øvelse igjennom lek. Trygghet i vannet, samtidig som foreldre/foresatt slipper mer og mer - og skaper harmoni for barnet.

Superdykkeren fra 4 til 6 år

Dette er et kurs som egner seg for de i alderen 4 til 6 år, men vi deler gjene inn i to grupper - de som er glad i vannet og de som er litt redd for vann. Det er kjempeviktig at ditt barn kommer med barn på samme nivå som de andre barna. Hvordan skal vi få barnet ditt inn på riktig kurs, så han/hun får mest mulig ut av kurset? Det må dere som foreldre hjelpe til med. Ta med barnet ditt og se hvordan han/hun beveger seg i vannet. Føler barnet at det er helt i orden med vann i ansiktet? Dykker barnet? Trives barnet i vann? Vi leker for eksempel "Hoppe sa gåsa", "spiderman", og vi blåser bobler i vannet.

Supersvømmeren for barn fra 6 til 10 år

Dette kurset egner seg for barn som har gått kurs før og klarer eller nesten klarer å flyte. Dersom du ikke har gått på kurs før er det viktig å ta med barnet ditt i vannet og kartlegge litt hva han/hun kan. Vi kan hjelpe til. Det er viktig at de barna som går over til kurset i 25 meters bassenget har øvd mye på flyting og er i ferd med å knekke koden. Dersom barnet ditt er 7 år eller eldre skal dere velge dette kurset, for barnet vil lettere tilegne seg kunnskapen som gjør at de kan flyte.

Priser

Vår: 1600,- per person. Kurset går over 10 ganger av 30 minutter.

Høst: 1920,- per person. Kurset går over 12 ganger av 30 minutter.

Deltagerene kan bade gratis før og etter svømmeskolen. Spesialpris for foreldre/foresatt og søsken kursdagen: Kun kr 65,- pr. person

Påmelding

Babysvømming

Vi har babysvømming torsdag formiddag og tirsdag ettermiddag. 

Påmelding babysvømming

Småbarnsvømming (2-4 år)

Småbarnsvømming foregår på mandag ettermiddag, og holdes i vår relax-avdeling. Det er 8 - 10 barn på kurset.

Påmelding småbarnsvømming

Superdykkeren (4-6 år)

Kurset går på mandag, tirsdag eller onsdag.

Påmelding superdykkeren

Supersvømmeren (6-10 år)

Kurset går på mandag, tirsdag eller onsdag.

Påmelding svømmeskole

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.