Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hos oss har du også anledning til å roe helt ned, om det så er på et massasjebord eller på en tredemølle. Forskjellige mennesker har forskjellige behov, og vi ønsker å møte dem alle.

Velvet Spa

Det er lite som føles bedre enn en full massasje etter en lang dag, uansett om det er i forbindelse med en konferanse, eller på familietur med bading og lek. Fordøy inntrykkene mens du nyter behandling på Velvet Spa. Vi tør påstå at du garantert sover enda bedre etterpå.

100 behandlinger

Velvet SPA har lokaler på Superland. Klinikken har totalt ni spesialinnredet behandlingsrom for å kunne utføre mer enn 100 forskjellige behandlinger. Det er lagt vekt på å lage en spennende og varierende behandlingsmeny hvor gode resultater og opplevelser er satt i høysete.

World beauty rituals

Som første Spa i Norge er Velvet tilbyder av konseptet "World beauty rituals", hvor de beste massasje- og velværeritualer fra alle verdens kanter er samlet under samme tak. Ritualene bygger på de lokale stedenes kultur og tradisjoner, og både produkter og behandling gjenspeiler de lokale naturressursene.

Kontakt

For timebestilling/resepsjon : velvet@velvetspa.no /  Tlf: 69 10 14 10 

Åpningstider Velvet Spa

Mandag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Velvet Spa behandlinger

Bestill behandling hos Velvet Spa

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.