Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Mat er en viktig for både store og små, og det har vi tenkt på. Vi ønsker å gi dere muligheten til å velge hver dag, så alle alltid finner noe de har lyst på. Dessuten er det viktig å spise godt når man er på en aktiv hotellferie.

Frokost

En ordentlig frokost er for mange den beste starten på dagen. Etter en god natt søvn er det duket for å nyte en variert frokost på vårt hotell. Vi serverer frokost hver eneste morgen. Vi har et godt utvalg av både varmt og kaldt, frokostblandinger, brødmat, kaffe og te, grønnsaker og frukt og syltetøy, samt utvalgte økologiske frokostvarer. 

Brasserie X

Restaurantkonseptet Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant i nordisk stil, skaper en lun og god atmosfære.

Middag

Vi er opptatt av at maten er godt planlagt og godt tilberedt, slik at den både er sunn og velsmakende når du møter den i Restaurant Østfoldstuene. Det skal være ferske og sunne råvarer vi bruker i all vår mat, og vi legger stor flid i tilberedningen av den. Kokkene våre legger stolthet i sitt fag, og det får resultater for deg som gjest. God mat handler om kjærlighet, og vi er stolte av å si at vi har kjærlighet til god mat. I Restaurant Østfoldstuene serverer vi både husmannskost og tre-retters, og har også en festmeny for deg som skulle føle for å feire litt ekstra en kveld. For kursgjester serverer vi dagens 3-retters med mulighet for oppgradering, og vi har en god à la carte-meny for de som skulle ønske det.

Barnemeny

Også i restauranten er alle barn hjertelig velkomne, og vi har derfor laget en egen barnemeny. I de fleste helger og i alle skoleferier har vi i tillegg en helt egen barnebuffét også til middag.

Bar X

I vår Bar X kan du avslutte kvelden med en god drink eller et glass vin etter anbefaling fra våre dyktige bartendere. Fra salongen har du innsyn til Badeland.

Åpningstider

Frokost

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag: 07.00 - 10.00 
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj/ småretter 

Mandag - søndag : 12.00 - 16.00

Middag 

Mandag - fredag : 18.00 - 22.00
Lørdag: 18.00 - 21.00

Bar X

Fredag - Lørdag: 18.00 - 24.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 69 10 15 00 eller via  q.sarpsborg@choice.no / booking.sarpsborg@choice.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.