Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt Lollo & Bernie på deres tur rundt i Norge

Gjelder dato 14.-18. juli, 21.-25. juli og 28. juli-1. august.

 • Periode for opphold:

  14. jul 2021 - 1. aug 2021

 • Bookingperiode:

  13. jul 2021 - 1. aug 2021

Sjekk inn på Quality Hotel Residence, pakke for hele familien fra 2125 kr!

Får ikke du nok av Lollo & Bernie heller? I sommer har vi hatt stor glede av å ønske dem velkommen til oss på Quality Hotel Residence i Sandnes. 

Fra Lollo & Bernie sjekker inn på hotellet til de sjekker ut, har de sammen med aktivitetsteamene lovet å tilby mange morsomme aktiviteter, opplevelser og underholdning for hele familien. Hva med å bli med når vi drar på en spennende skattejakt eller er sammen med Lollo & Bernie på alle deres rampete oppdrag? 

Det blir selvfølgelig mulighet til å ta et hyggelig feriefoto sammen med Lollo & Bernie og besøke dem personlig. Du vet at de har en helt ny hilsemåte i form av en albue-high-five? Kom innom, så kan de vise deg.

Til middag velger alle barn fritt hovedrett og dessert fra barnemenyen vår, og alle voksne får servert en 2-retters bestående av dagens rett og dagens dessert.

Eksempler på Lollo & Bernies aktivitetsplan (kan endres):

FØRSTE DAG

Lollo og Bernie flytter inn på hotellet fra 16.00 - 20.30

ANDRE DAGEN

Aktiviteter med Lollo & Bernie fra 9.00 - 11.30 og 16.00 - 20.30

SAFE STAY

På Quality Hotel Residence tar vi smittevern veldig alvorlig og følger myndighetenes anbefalinger. Vi har innført en rekke tiltak for å kunne tilby deg et trygt opphold. For deg som gjest betyr dette blant annet at vi: bruker god håndhygiene; rengjør overflater som ofte berøres regelmessig; holder avstand til hverandre på minst 1 meter; bruker munnbind i direkte kontakt med gjestene; blir hjemme hvis vi føler oss syke; rengjør hotellrommene grundig med ekstra fokus på kontaktflater som håndtak, brytere, servanter, hårføner og fjernkontroller, osv. 

Dette inkluderer

 • Familie- eller deluxerom med ekstra seng for opptil 4 personer
 • Frokostbuffet
 • 2-retters middag for hele familien
 • Møt Lollo & Bernie
 • Aktiviteter for barna
Send forespørsel
2.564.410.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.